Perii si aplicatoare cosmetice

Perii si aplicatoare cosmetice

Despre aplicatoare și perii cosmetice


Ați constatat vreodată că dețineți mai multe perii sau aplicatoare cosmetice decât ați avea nevoie, dar totuși nu suficiente încât să acopere nevoile dumneavoastră în materie de machiaj? Ori ați simțit vreodată nevoia să achiziționați o nouă perie cosmetică doar pentru că este atrăgătoare, colorată pe gustul dumneavoastră, mai subțire sau mai groasă, un model nou sau un model care a încetat să mai existe de ceva vreme?

Dacă răspunsul este ”da”, trebuie să știți că, pe pagina noastră de aplicatoare și perii cosmetice, sunteți la locul potrivit! Iar dacă oferta noastră nu e pe măsura entuziasmului sau imaginației dumneavoastră, nu ezitați să ne scrieți despre ceea ce v-ar îmbucura nevoile estetice în materie de înfrumusețare, iar noi vă promitem că vom face tot posibilul să aducem produsul pe care îl visați pe pagina noastră de aplicatoare și perii cosmetice.

Arată:
Sortează după:
Aplicator latex cu 2 capete ochi si buze (set 5 bucati) În curând

Aplicator latex cu 2 capete ochi si buze (set 5 bucati)

Setul cuprinde 5 aplicatoare cu 2 capete, un set p..

3.50 RON

Aplicator pentru fard de ochi (set 5 bucati) În curând

Aplicator pentru fard de ochi (set 5 bucati)

Setul cuprinde 5 aplicatoare cu 2 capete, un set p..

3.00 RON

Aplicator pentru fond de ten În curând

Aplicator pentru fond de ten

Acest aplicator asigură şi permite aplicarea unifo..

8.50 RON

Burete cosmetic pentru fond de ten În curând

Burete cosmetic pentru fond de ten

Burete cosmetic de formă specială, dintr-un materi..

4.50 RON

Burete Konjac

Buretele Konjac este un produs de curăţare atât pe..

25.00 RON

Kit pentru masca

Kitul este potrivit pentru realizarea măştilor de ..

12.50 RON

Perie aplicatoare masca În curând

Perie aplicatoare masca

Perie pentru aplicare mască facială, dintr-un păr ..

8.00 RON

Perii aplicatoare rimel, (set 5 bucati)

Set 5 perii pentru aplicare mascara, dintr-un păr ..

4.00 RON

Perii machiaj bambus 4+1 piese

Setul de 4+1 perii pentru machiaj este un produs e..

32.00 RON

Recipient pentru gloss de buze, 7 ml

Recipientul este potrivit pentru gloss de buze(luc..

4.50 RON

Recipient pentru mascara (rimel), 7 ml

Recipientul este potrivit pentru mascara (rimel). ..

4.00 RON

Recipient pentru tus de pleoape (eyeliner), 8 ml

Recipientul este potrivit pentru tuşul de pleoape ..

4.70 RON

Despre cosmetice

Industria cosmetică este o industrie pe scară largă în întreaga lume. Însă, în ciuda progreselor tehnologice din ultima vreme, termenul de “cosmetice naturale” câştigă tot mai mult teren şi acest lucru se datorează faptului că omul a ajuns să descopere beneficiile şi avantajele produselor obţinute din ingrediente oferite de natură, ingrediente prietenoase nu numai cu pielea noastră cât şi cu mediul înconjurător.

Trebuie specificat faptul că, dacă în zilele noastre cosmetica naturală reprezintă o “tendinţă”, ea nu este o inovaţie în fapt, utilizarea produselor naturale datează din istoria timpurie, când omul a învăţat şi a folosit plantele pentru a-şi hrăni, însănătoşi sau parfuma pielea. 

Cosmeticele naturale au la bază uleiuri şi unturi vegetale. Uleiurile vegetale, obţinute prin presare la rece a diferitelor părţi ale plantelor (seminţe, flori, fructe), reprezintă o adevărată “comoară” pentru piele. Bogate în acizi graşi esenţiali, uleiurile vegetale hidratează şi emoliează în profunzime, regenerează şi protejează pielea de agresiunile externe.  Uleiurile vegetale se potrivesc pentru toate tipurile de piele: de la cel uscat, devitalizat până la tenul mixt sau gras.  Unturile vegetale au un conţinut ridicat de vitamine, minerale şi antioxidanţi. Acestea hrănesc pielea, conferindu-i un aspect neted şi îngrijit. Unturile şi uleiurile vegetale sunt potrivite atât pentru îngrijirea pielii, cât şi pentru păr, unghii. Ele pot înlocui cu succes cremele scumpe, oferind în schimb o îngrijire 100% naturală.

Cosmetica naturală foloseşte o diversitate mare de uleiuri esenţiale obţinute în urma distilării, ingrediente utilizate nu numai pentru parfumul pe care-l conferă compoziţiilor cât şi pentru multiplele beneficii aduse pielii: regenerator, purifiant, antibacterian, cicatrizant, depigmentar, rubefiant etc.

Cosmeticele naturale sunt bogate în nutrienţi și conţin substanţe care au valoare cu adevărat nutritivă, iar aceste substanţe sunt uşor absorbite de piele menţinând-o netedă şi sănătoasă. Astfel, în cosmetica naturală, accentul se pune pe beneficiile pe termen lung, iar prin vitaminele, mineralele şi aminoacizii esenţiali, cosmeticele naturale previn îmbătrânirea prematură a pielii.

Dacă ţinem cont de faptul că tot ceea ce aplicăm pe piele este absorbit de organism, includerea produselor naturale în rutina noastră zilnică de îngriire reprezintă cea mai potrivită modalitate de a ne menţine pielea sănătoasă şi vibrantă.