Meniu
Cos Cumparaturi

Ulei esential Ylang-Ylang, 10 ml

Ulei esential Ylang-Ylang, 10 ml
Ulei esential Ylang-Ylang, 10 ml
Nou
Ulei esential Ylang-Ylang, 10 ml
Ulei esential Ylang-Ylang, 10 ml
Ulei esential Ylang-Ylang, 10 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: CHC-0034
  • Greutate: 40 g
  • SKU: CHC-0034
Vizualizari: 216
15.00 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Scurtă descriere:

Ylang-Ylang sau "floarea florilor" este un mic copac tropical originar din Filipine.  În Asia, florile acestuia au fost deosebit de apreciate pentru mirosul lor cu totul special, afrodisiac, fiind utilizate inclusiv în cadrul ceremoniilor de căsătorie când erau împrăștiate pe patul tinerilor căsătoriți pentru a crea o emoție cu totul aparte. Încântătoare și delicată în același timp, pământoasă și eterică, evazivă pentru cei ce îi consideră calitățile nemuritoare, ylang-ylang sau ”floarea florilor” întruchipează paradoxurile frumuseții pe care o îmbrățișăm când suntem atrași de ea. 

Uleiul esențial obținut prin distilarea cu aburi din flori promovează eliberarea, destinderea și declanșează o senzație de profundă liniște, pace și bună dispoziție. 

Uleiul esențial de Ylang-Ylang emană un miros profund floral, cald, bogat, de o dulceață aparte. 

Se potrivește cu: bergamotă, lavandă, grapefruit, lemn de santal 


Țara de proveniență: India

Metoda de obținere: prin distilare cu abur din flori

Ingrediente (INCI): Cananga odorata flower oil 

Cantitate: 10 ml


Recomandări/Mod de folosire:

  • are efect sedativ asupra sistemului nervos
  • antidepresiv, liniștitor
  • ajută la reducerea anxietății, tensiunii, șocului, fricii și panicii
  • promovează gândirea pozitivă
  • parfumul său intens, exotic este relaxant, iar în aromaterapie este util pentru că ajută la crearea unei stări de liniște, pace, relaxare, eliberare totală 
  • este folosit ca agent parfumant sau aromatizant în compozițiile cosmetice: creme, loțiuni, balsamuri, săpunuri etc
  • poate fi inclus în produsele de îngrijire a părului
  • nu se aplică direct pe piele; se folosește doar ca ingredient în cadrul diverselor compoziții cosmetice, dozaj uzual: 0,5-2%
  • se poate folosi în difuzorul de arome prin adăugarea câtorva picături, atât în scop aromaterapeutic cât și pentru parfumarea încăperilor


Mod de păstrare: în loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă


Precauții:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare, este indicat a se efectua un test în pliul cotului
  • se diluează întotdeauna înainte de aplicare pe piele
  • uz: extern, ca ingredient cosmetic, în aromaterapie
  • a se evita folosirea de către persoanele însărcinate, care alăptează, persoanele hipersensibile, copiii sub 6 ani
  • a se evita contactul cu ochii
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • a nu se ingera


Avertisment:

Toate informațiile prezentate mai sus referitoare la: recomandări, mod de folosire, dozaj sunt emise pe baza documentație primite de la furnizor, din literatura de specialitate disponibilă în diverse cărți, publicații științifice de profil, site-uri web de aromaterapie sau fitoterapie, toate acestea au scop pur informativ, nu reprezintă sfat medical și nu pot angaja în niciun fel responsabilitatea noastră. Recomandăm adresarea către medic în cazul utilizării acestora în scop medical. Unele din uleiurile esențiale conțin molecule fotosensibilizante, de aceea este interzisă expunerea la soare după folosirea lor sau a produselor în care acestea au fost incluse.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: ulei , esential , ylang
Scurtă descriere: Extras prin procesul de distilare cu abur din florile mici, albe de portocal amar, uleiul esențial de Neroli este unul dintre cele ..
25.00 RON
Scurtă descriereLemongrass este o plantă aromatică, originară din Asia. Această plantă perenă, cunoscută și sub denumirea de ”verbină de India”, creșt..
12.50 RON
Scurtă descriere:Eucalyptus Globulus este un arbore din familia Myrtaceae, de înălțimi mari (poate atinge chiar și 90 m) nativ din Australia, dar care..
12.00 RON
Scurtă descriere:Portocalul dulce este originar din Asia și a fost adus în Occident de către arabi.Uleiul esențial de portocală dulce este obținut pri..
11.00 RON
Scurtă descriere:Originară din bazinul mediteranean, menta este o plantă cultivată în țări precum India, China, Maroc. Există numeroase specii de ment..
12.00 RON
Scurtă descriereCitronul este un fruct citric aromat, are coaja groasă. Azi este cultivat în special în China, însă este considerat a fi nativ din Ind..
13.00 RON
Scurtă descriere:Originară din bazinul mediteranean, menta este o plantă cultivată în țări precum India, China, Maroc. Există numeroase specii de ment..
12.00 RON
Acest recipient din sticlă ambra este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esen..
2.70 RON
Acest recipient din sticlă ambra este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esen..
2.75 RON