Meniu
Cos Cumparaturi

Lucram la imbunatatirea serviciilor noastre. Va multumim pentru intelegere, echipa Recipiente Cosmetice.

Ulei esential de Eucalipt Globulus, 10 ml

Ulei esential de Eucalipt Globulus, 10 ml
Ulei esential de Eucalipt Globulus, 10 ml
Ulei esential de Eucalipt Globulus, 10 ml
Ulei esential de Eucalipt Globulus, 10 ml
Ulei esential de Eucalipt Globulus, 10 ml
Ulei esential de Eucalipt Globulus, 10 ml
Ulei esential de Eucalipt Globulus, 10 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: CHC-0004
  • Greutate: 40 g
  • SKU: CHC-0004
Vizualizari: 2422
12.00 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Scurtă descriere:


Eucalyptus Globulus este un arbore din familia Myrtaceae, de înălțimi mari (poate atinge chiar și 90 m) nativ din Australia, dar care se regășește și în alte țări precum: Algeria, Corsica, Spania, Portugalia, India. Copacii tineri prezintă frunzele ovale, de culoare verde-albăstrui, iar cei ajunși la maturitate au frunzele lungi, înguste, rigide, iar scoarța este netedă, gri. Acești arbori pereni cresc sub formă piramidală.

Uleiui esențial de Eucalipt Globulus este obținut prin distilare cu aburi din frunze, are un miros pătrunzător, puternic, ușor medicinal, recunoscut pentru efectele pozitive pe care le are asupra aparatului respirator. Este un ingredient folosit foarte des în preparatele farmaceutice destinate tratării bolilor respiratorii, bronșite, sinuzite, gripă.


Țara de proveniență: India

Metoda de obținere: prin distilare cu abur din frunzele arborelui

Ingrediente (INCI) : Eucalyptus Globulus

Cantitate: 10 ml


Recomandări/Mod de folosire:

  • expectorant, antiviral, purifiant
  • antibacterian, antifungic, antimicrobian
  • este util în caz de răceli, gripe, infecții respiratorii ușoare
  • decongestionant
  • este un ulei folosit des pe perioara iernii pentru curățarea aerului, deodorant
  • revigorant, pozitivant
  • util în caz de epuizare, oboseală, apatie
  • insecticid
  • nu se aplică direct pe piele; se folosește doar ca ingredient în cadrul perselor preparate/compoziții de îngrijire, dozaj uzual: 0,5-2%
  • se poate folosi în difuzorul de arome prin adăugarea câtorva picături, atât în scop aromaterapeutic cât și pentru parfumarea încăperilor


Mod de păstrare: în loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă


Precauții:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare, este indicat a se efectua un test în pliul cotului
  • se diluează întotdeauna înainte de aplicarea pe piele
  • uz: extern, ca ingredient cosmetic, în aromaterapie
  • a se evita folosirea de către persoanele însărcinate, care alăptează, persoanele hipersensibile, copiii sub 6 ani
  • a se evita contactul cu ochii
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • a nu se ingera


Avertisment:

Toate informațiile prezentate mai sus referitoare la: recomandări, mod de folosire, dozaj sunt emise pe baza documentație primite de la furnizor, din literatura de specialitate disponibilă în diverse cărți, publicații științifice de profil, site-uri web de aromaterapie sau fitoterapie, toate acestea au scop pur informativ, nu reprezintă sfat medical și nu pot angaja în niciun fel responsabilitatea noastră. Recomandăm adresarea către medic în cazul utilizării acestora în scop medical. Unele din uleiurile esențiale conțin molecule fotosensibilizante, de aceea este interzisă expunerea la soare după folosirea lor sau a produselor în care acestea au fost incluse.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Florile uscate de lavandă prezintă diferite întrebuințări: decorativ - pentru realizarea difertelor produse handemade:   &nbs..
5.50 RON
Scurtă descriere:Palmarosa este o specie de iarbă originară din India ale cărei flori seamănă foarte bine cu cele ale geraniumului, iar parfumul se ap..
13.50 RON
Scurtă descriere:Originară din bazinul mediteranean, menta este o plantă cultivată în țări precum India, China, Maroc. Există numeroase spec..
12.00 RON
Setul cuprinde etichete rotunde, goale pentru recipiente.Acestea sunt potrivite pentru capacele următoarelor produse din oferta noastră: capac..
4.50 RON
Scurtă descriereLemongrass este o plantă aromatică, originară din Asia. Această plantă perenă, cunoscută și sub denumirea de ”verbină de India”, ..
12.50 RON
Recipient tip roll-on verde din sticlă groasă, cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: ..
4.40 RON
Recipient tip roll-on roz din sticlă groasă, cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: u..
4.40 RON