Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Ulei esential de Neroli, 5 ml

Ulei esential de Neroli, 5 ml
Ulei esential de Neroli, 5 ml
Ulei esential de Neroli, 5 ml
Ulei esential de Neroli, 5 ml
Ulei esential de Neroli, 5 ml
Ulei esential de Neroli, 5 ml
Ulei esential de Neroli, 5 ml
 • Stoc: In Stoc
 • Model: CHC-0001
 • Greutate: 35 g
 • SKU: CHC-0001
Vizualizari: 12079
25.00 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Scurtă descriere:

Extras prin procesul de distilare cu abur din florile mici, albe de portocal amar, uleiul esențial de Neroli este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale folosite pentru proprietățile sale terapeutice.

În compozițiile cosmetice este utilizat pentru parfumul său unic, fin, subtil, dar și datorită efectului antirid, tonic, regenerator asupra pielii.

Uleiul esențial de Neroli a fost descoperit abia în secolul al XVII-lea și a fost numit după Anna Maria din Tremoille, prințesa din Nerola. Aceasta aprecia în mod deosebit parfumul uleiului esențial de Neroli folosindu-l pentru parfumarea tuturor spațiilor și obiectelor personale.Proprietățile acestui ulei au fost extrem de apreciate inclusiv de locuitorii Veneției, care-l foloseau împotriva virusurilor, ciumei și pentru acoperirea mirosurilor neplăcute din canale.


Țara de proveniență: India

Metoda de obținere: prin distilare cu abur din flori

Ingrediente (INCI): Citrus aurantium

Cantitate: 5 ml


Recomandări/Mod de folosire:

 • este un ulei pozitivant, calmant și antidepresiv
 • parfumul său distinctiv relaxează mintea, iar emoțiile și gândurile negative sunt îndepărtate, făcând loc unui sentiment de pace și liniște interioară, beatitudine
 • este util în caz de anxietate, stres, tulburări de somn, epuizare, diverse traume
 • ajută la depășirea unei situații de criză, neîmplinire, eșec
 • acționează în caz de șoc psihologic
 • ușor afrodisiac
 • este un tonic general:
 • nervos: restabilește vitalitatea, curajul și încrederea în sine
 • cutanat: regenerează și revitalizează pielea, fiind potrivit pentru pielea matură, devitalizată, lipsită de tonus

 • poate fi folosit ca esență pentru parfumuri fiind un parfumant în care notele ușor picante se împletesc cu cele dulci, florale, creând un parfum unic, înălțător
 • nu se aplică direct pe piele; se folosește doar ca ingredient în cadrul diverselor compoziții cosmetice, dozaj uzual: 0,1-2%


Mod de păstrare: în loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă


Precauții:

 • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare, este indicat a se efectua un test în pliul cotului
 • se diluează întotdeauna înainte de aplicare pe piele
 • uz: extern, ca ingredient cosmetic, în aromaterapie
 • a se evita folosirea de către persoanele însărcinate, care alăptează, persoanele hipersensibile, copiii sub 6 ani
 • a se evita contactul cu ochii
 • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
 • a nu se ingera


Avertisment:

Toate informațiile prezentate mai sus referitoare la: recomandări, mod de folosire, dozaj sunt emise pe baza documentație primite de la furnizor, din literatura de specialitate disponibilă în diverse cărți, publicații științifice de profil, site-uri web de aromaterapie sau fitoterapie, toate acestea au scop pur informativ, nu reprezintă sfat medical și nu pot angaja în niciun fel responsabilitatea noastră. Recomandăm adresarea către medic în cazul utilizării acestora în scop medical. Unele din uleiurile esențiale conțin molecule fotosensibilizante, de aceea este interzisă expunerea la soare după folosirea lor sau a produselor în care acestea au fost incluse.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: ulei , esential , neroli
Difuzorul de arome (uleiuri esențiale) este un dispozitiv ce transformă apa în aburi sau vapori. Parfumul, aroma sau mirosul provin de la uleiurile es..
149.00 RON
Ulei esential de Palmarosa, 10 ml Ulei esential de Palmarosa, 10 ml
Lipsa stoc
Scurtă descriere:Palmarosa este o specie de iarbă originară din India ale cărei flori seamănă foarte bine cu cele ale geraniumului, iar parfumul se ap..
13.50 RON
Scurtă descriereLemongrass este o plantă aromatică, originară din Asia. Această plantă perenă, cunoscută și sub denumirea de ”verbină de India”, creșt..
12.50 RON
Scurtă descriere:Eucalyptus Globulus este un arbore din familia Myrtaceae, de înălțimi mari (poate atinge chiar și 90 m) nativ din Australia, dar care..
12.00 RON
Scurtă descriere:Portocalul dulce este originar din Asia și a fost adus în Occident de către arabi.Uleiul esențial de portocală dulce este obținut pri..
11.00 RON
Scurtă descriere:Originară din bazinul mediteranean, menta este o plantă cultivată în țări precum India, China, Maroc. Există numeroase specii de ment..
12.00 RON
Acest set este format din:roll-on ambra de 10 ml sticlă groasă: 10 bucățimini-pâlnie dozatoare: 1 bucatăpipetă din plastic: 1 bucată Pr..
42.50 RON
Setul cuprinde etichete goale pentru recipiente. Acestea sunt potrivite pentru următoarele produse din oferta noastră: roll-on-uri de 5 și 10..
4.50 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 5 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în ..
2.80 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) subțire  cu volumul de 5 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromater..
2.60 RON
Recipientul roll-on verde din sticlă groasă cu volumul de 5 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este reîncărcabil..
3.50 RON