Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Ulei esential de Lamaie (citron), 10 ml

Ulei esential de Lamaie (citron), 10 ml
Ulei esential de Lamaie (citron), 10 ml
Ulei esential de Lamaie (citron), 10 ml
Ulei esential de Lamaie (citron), 10 ml
Ulei esential de Lamaie (citron), 10 ml
Ulei esential de Lamaie (citron), 10 ml
Ulei esential de Lamaie (citron), 10 ml
 • Stoc: In Stoc
 • Model: CHC-0007
 • Greutate: 40 g
 • SKU: CHC-0007
Vizualizari: 15554
13.00 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Scurtă descriere


Citronul este un fruct citric aromat, are coaja groasă. Azi este cultivat în special în China, însă este considerat a fi nativ din India.

Este una dintre citricele originale, din care s-au dezvoltat toate celelalte specii de citrice. Este folosit pe scară largă în bucătăria asiatică, în industria farmaceutică și cosmetică. În medicina tradițională chineză, citronul este utilizat ca tonic, pentru a regla Qi.

Nota uleiului esențial de lămâie (citron) conferă prospețime și revigorare.


Țara de proveniență: India

Metoda de obținere: prin presare la rece din coajă

Ingrediente (INCI): Citrus medica

Cantitate: 10 ml


Recomandări/Mod de folosire:

 • antibacterian, antifungic
 • antiseptic, purifiant
 • revigorant și reconfortant
 • calmant și stimulativ
 • optimizant
 • tonic general
 • anticelulitic, stimulează circulația periferică
 • nu se aplică direct pe piele; se folosește doar ca ingredient în cadrul diverselor preparate/compoziții cosmetice sau de îngrijire, dozaj uzual: 0,5-2%
 • se poate folosi în difuzorul de arome prin adăugarea câtorva picături, atât în scop aromaterapeutic cât și pentru parfumarea încăperilor


Mod de păstrare: în loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă


Precauții:

 • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare, este indicat a se efectua un test în pliul cotului
 • se diluează întotdeauna înainte de aplicare pe piele
 • uz: extern, ca ingredient cosmetic, în aromaterapie
 • a se evita folosirea de către persoanele însărcinate, care alăptează, persoanele hipersensibile, copiii sub 6 ani
 • a se evita contactul cu ochii
 • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
 • a nu se ingera


Avertisment:

Toate informațiile prezentate mai sus referitoare la: recomandări, mod de folosire, dozaj sunt emise pe baza documentație primite de la furnizor, din literatura de specialitate disponibilă în diverse cărți, publicații științifice de profil, site-uri web de aromaterapie sau fitoterapie, toate acestea au scop pur informativ, nu reprezintă sfat medical și nu pot angaja în niciun fel responsabilitatea noastră. Recomandăm adresarea către medic în cazul utilizării acestora în scop medical. Unele din uleiurile esențiale conțin molecule fotosensibilizante, de aceea este interzisă expunerea la soare după folosirea lor sau a produselor în care acestea au fost incluse.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: ulei , esential , lamaie
Difuzorul de arome (uleiuri esențiale) este un dispozitiv ce transformă apa în aburi sau vapori. Parfumul, aroma sau mirosul provin de la uleiurile es..
149.00 RON
Scurtă descriere: Extras prin procesul de distilare cu abur din florile mici, albe de portocal amar, uleiul esențial de Neroli este unul dintre cele ..
25.00 RON
Ulei esential de Palmarosa, 10 ml Ulei esential de Palmarosa, 10 ml
Lipsa stoc
Scurtă descriere:Palmarosa este o specie de iarbă originară din India ale cărei flori seamănă foarte bine cu cele ale geraniumului, iar parfumul se ap..
13.50 RON
Scurtă descriereLemongrass este o plantă aromatică, originară din Asia. Această plantă perenă, cunoscută și sub denumirea de ”verbină de India”, creșt..
12.50 RON
Scurtă descriere:Eucalyptus Globulus este un arbore din familia Myrtaceae, de înălțimi mari (poate atinge chiar și 90 m) nativ din Australia, dar care..
12.00 RON
Scurtă descriere:Portocalul dulce este originar din Asia și a fost adus în Occident de către arabi.Uleiul esențial de portocală dulce este obținut pri..
11.00 RON
Acest recipient este conceput special pentru păstrarea și transportarea parfumurilor. Cu ajutorul acestui recipient putem avea în permanență o cantita..
8.50 RON
Acest recipient este conceput special pentru parfumurile de maşină: atât pe bază de alcool cât şi uleiuri, diverse odorizante auto. Capacul recipient..
2.57 RON 2.85 RON
Acest recipient din sticlă ambra este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esen..
2.75 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 5 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în ..
2.80 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 3 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în ..
2.70 RON
Recipientul roll-on verde din sticlă groasă cu volumul de 5 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este reîncărcabil..
3.50 RON