Reduceri

Reduceri


Arată:
Sortează după:
Cutie Maria White, 200 ml -10%

Cutie Maria White, 200 ml

Cutia Maria White de 200 ml este un recipient cosm..

3.00 RON 2.70 RON

Cutie transparenta inalta, 50 ml -10%

Cutie transparenta inalta, 50 ml

Acest recipient este potrivit pentru o diversitate..

3.00 RON 2.70 RON

Flacon spray ambra, 150 ml -10%

Flacon spray ambra, 150 ml

Flaconul din plastic ambra spray este un reci..

3.35 RON 3.02 RON

Recipient roll-on violet, sticla subtire, 5 ml -10%

Recipient roll-on violet, sticla subtire, 5 ml

Recipient tip roll-on violet din sticlă subțire, c..

3.00 RON 2.70 RON

Set Organizator + Desfacator + Roll-on-uri -10%

Set Organizator + Desfacator + Roll-on-uri

Setul cuprinde următoarele produse:organizator sti..

95.00 RON 85.50 RON

Sticla alba frosted cu pipeta, 30 ml Nou -10%

Sticla alba frosted cu pipeta, 30 ml

Acest recipient din sticlă de culoare albă, froste..

4.95 RON 4.45 RON

Sticla albastra cu pompa pulverizatoare, 20 ml -10%

Sticla albastra cu pompa pulverizatoare, 20 ml

Acest recipient din sticlă de culoare albastră est..

4.25 RON 3.82 RON

Sticla ambra cu pompa pulverizatoare, 50 ml -10%

Sticla ambra cu pompa pulverizatoare, 50 ml

Acest recipient din sticlă de culoare ambra este p..

4.50 RON 4.05 RON

Sticla ambra cu roll-on, 20 ml -10%

Sticla ambra cu roll-on, 20 ml

Acest recipient din sticlă groasă ambra este ..

5.00 RON 4.50 RON

Sticla verde cu pipeta, 20 ml -10%

Sticla verde cu pipeta, 20 ml

Acest recipient din sticlă verde, cu volumul de 20..

4.25 RON 3.82 RON

Despre cosmetice

Industria cosmetică este o industrie pe scară largă în întreaga lume. Însă, în ciuda progreselor tehnologice din ultima vreme, termenul de “cosmetice naturale” câştigă tot mai mult teren şi acest lucru se datorează faptului că omul a ajuns să descopere beneficiile şi avantajele produselor obţinute din ingrediente oferite de natură, ingrediente prietenoase nu numai cu pielea noastră cât şi cu mediul înconjurător.

Trebuie specificat faptul că, dacă în zilele noastre cosmetica naturală reprezintă o “tendinţă”, ea nu este o inovaţie în fapt, utilizarea produselor naturale datează din istoria timpurie, când omul a învăţat şi a folosit plantele pentru a-şi hrăni, însănătoşi sau parfuma pielea. 

Cosmeticele naturale au la bază uleiuri şi unturi vegetale. Uleiurile vegetale, obţinute prin presare la rece a diferitelor părţi ale plantelor (seminţe, flori, fructe), reprezintă o adevărată “comoară” pentru piele. Bogate în acizi graşi esenţiali, uleiurile vegetale hidratează şi emoliează în profunzime, regenerează şi protejează pielea de agresiunile externe.  Uleiurile vegetale se potrivesc pentru toate tipurile de piele: de la cel uscat, devitalizat până la tenul mixt sau gras.  Unturile vegetale au un conţinut ridicat de vitamine, minerale şi antioxidanţi. Acestea hrănesc pielea, conferindu-i un aspect neted şi îngrijit. Unturile şi uleiurile vegetale sunt potrivite atât pentru îngrijirea pielii, cât şi pentru păr, unghii. Ele pot înlocui cu succes cremele scumpe, oferind în schimb o îngrijire 100% naturală.

Cosmetica naturală foloseşte o diversitate mare de uleiuri esenţiale obţinute în urma distilării, ingrediente utilizate nu numai pentru parfumul pe care-l conferă compoziţiilor cât şi pentru multiplele beneficii aduse pielii: regenerator, purifiant, antibacterian, cicatrizant, depigmentar, rubefiant etc.

Cosmeticele naturale sunt bogate în nutrienţi și conţin substanţe care au valoare cu adevărat nutritivă, iar aceste substanţe sunt uşor absorbite de piele menţinând-o netedă şi sănătoasă. Astfel, în cosmetica naturală, accentul se pune pe beneficiile pe termen lung, iar prin vitaminele, mineralele şi aminoacizii esenţiali, cosmeticele naturale previn îmbătrânirea prematură a pielii.

Dacă ţinem cont de faptul că tot ceea ce aplicăm pe piele este absorbit de organism, includerea produselor naturale în rutina noastră zilnică de îngriire reprezintă cea mai potrivită modalitate de a ne menţine pielea sănătoasă şi vibrantă.