Sprayuri, pulverizatoare

Sprayuri, pulverizatoare


Arată:
Sortează după:

Flacon ambra spray Square, 15 ml

Flaconul din plastic de culoare ambra, spray Squar..

2.60RON

Flacon ambra spray Square, pompa neagra, 15 ml

Flaconul din plastic de culoare ambra, spray Squar..

2.90RON

Flacon spray alb mat, 100 ml Nou

Flacon spray alb mat, 100 ml

Flaconul spray din plastic alb mat de 100 ml este ..

3.00RON

Flacon spray ambra, 100 ml

Flaconul din plastic ambra spray este un recipient..

3.00RON

Flacon spray ambra, 150 ml

Flaconul din plastic ambra spray este un reci..

3.50RON

Flacon spray transparent , 100 ml

Flaconul spray din plastic transparent 100 ml este..

3.00RON

Flacon spray transparent , 50 ml

Flaconul spray din plastic transparent, 50 ml este..

2.90RON

Flacon spray transparent, 150 ml

Flaconul spray din plastic transparent, 150 ml est..

3.50RON

Flacon spray transparent, 20 ml

Flaconul spray din plastic transparent de  20..

2.50RON

Recipient albastru pentru parfum, 5 ml

Acest recipient din plastic albastru semi-tra..

2.30RON

Recipient mov pentru parfum, 5 ml

Acest recipient din plastic mov semi-transpar..

2.30RON

Recipient pentru odorizant de camera, 50 ml

Acest recipient este conceput special pentru difuz..

15.00RON

Recipient pentru parfum, 10 ml

Acest recipient din plastic semi-transparent este ..

2.90RON

Recipient pentru parfum, 2 ml

Acest recipient din plastic transparent este potri..

1.60RON

Recipient pentru parfum, 3 ml

Acest recipient este potrivit în special pentru pa..

1.80RON

Despre cosmetice

Industria cosmetică este o industrie pe scară largă în întreaga lume. Însă, în ciuda progreselor tehnologice din ultima vreme, termenul de “cosmetice naturale” câştigă tot mai mult teren şi acest lucru se datorează faptului că omul a ajuns să descopere beneficiile şi avantajele produselor obţinute din ingrediente oferite de natură, ingrediente prietenoase nu numai cu pielea noastră cât şi cu mediul înconjurător.

Trebuie specificat faptul că, dacă în zilele noastre cosmetica naturală reprezintă o “tendinţă”, ea nu este o inovaţie în fapt, utilizarea produselor naturale datează din istoria timpurie, când omul a învăţat şi a folosit plantele pentru a-şi hrăni, însănătoşi sau parfuma pielea. 

Cosmeticele naturale au la bază uleiuri şi unturi vegetale. Uleiurile vegetale, obţinute prin presare la rece a diferitelor părţi ale plantelor (seminţe, flori, fructe), reprezintă o adevărată “comoară” pentru piele. Bogate în acizi graşi esenţiali, uleiurile vegetale hidratează şi emoliează în profunzime, regenerează şi protejează pielea de agresiunile externe.  Uleiurile vegetale se potrivesc pentru toate tipurile de piele: de la cel uscat, devitalizat până la tenul mixt sau gras.  Unturile vegetale au un conţinut ridicat de vitamine, minerale şi antioxidanţi. Acestea hrănesc pielea, conferindu-i un aspect neted şi îngrijit. Unturile şi uleiurile vegetale sunt potrivite atât pentru îngrijirea pielii, cât şi pentru păr, unghii. Ele pot înlocui cu succes cremele scumpe, oferind în schimb o îngrijire 100% naturală.

Cosmetica naturală foloseşte o diversitate mare de uleiuri esenţiale obţinute în urma distilării, ingrediente utilizate nu numai pentru parfumul pe care-l conferă compoziţiilor cât şi pentru multiplele beneficii aduse pielii: regenerator, purifiant, antibacterian, cicatrizant, depigmentar, rubefiant etc.

Cosmeticele naturale sunt bogate în nutrienţi și conţin substanţe care au valoare cu adevărat nutritivă, iar aceste substanţe sunt uşor absorbite de piele menţinând-o netedă şi sănătoasă. Astfel, în cosmetica naturală, accentul se pune pe beneficiile pe termen lung, iar prin vitaminele, mineralele şi aminoacizii esenţiali, cosmeticele naturale previn îmbătrânirea prematură a pielii.

Dacă ţinem cont de faptul că tot ceea ce aplicăm pe piele este absorbit de organism, includerea produselor naturale în rutina noastră zilnică de îngriire reprezintă cea mai potrivită modalitate de a ne menţine pielea sănătoasă şi vibrantă.