Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Cutii

Despre cutii


În funcție de produsul pe care doriți să îl depozitați, dintre opțiunile care vă sunt cele mai la indemână noi vă sugerăm cutiile de plastic și metal. Procurarea cutiilor de plastic sau metalice reprezintă una dintre cele mai efective, din punct de vedere al costurilor implicate, modalitatăți de ambalare și depozitare a produselor dumneavoastră, nu neapărat doar din punctul de vedere al aspectului cât și pentru protecție și transport.

Industriile care folosesc ca modalitate de depozitare cutiile de plastic sunt:

  • Industria cosmetică
  • Industria farmaceutică
  • Laboratoare
  • Centrele de cercetare
  • Medicina veterinară
  • Industria alimentară

Tipuri de cutii:

  • Cutii cu pereți simpli
  • Cutii cu pereți dubli
  • Cutii cu deschidere largă
  • Cutii cu pereți drepți

Cutiile pot fi folosite la depozitarea unuei varietăți largi de produse cum ar fi: vopsele, pastile, creme cosmetice, unguente, diverse alimente, produse de îngrijire a părului, balsamuri pentru buze, condimente.

Model: RC0551
Acest recipient este potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme alifii balsamuri gomaj, scrub unturi de corp măștidiverse preparate sau compoziții cosmetice mai vâscoase  Caracteristici: volum: 50 ml înălțime: 43 mm diametru: 50 mmmaterial: PE..
3.20 RON
Model: RC0255
Cutia de culoare ambra, 100 ml este un recipient potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme pentru corp alifii balsamuri scrub, gomaj unturi de corp măștidiverse preparate sau compoziții cosmetice mai vâscoase  Caracteristici: ..
3.40 RON
Model: RC0550
Cutia de culoare ambra, 200 ml este un recipient potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme pentru corp alifii balsamuri scruburi, gomaj unturi de corp măștidiverse preparate sau compoziții mai vâscoase  Caracteristici: vol..
3.60 RON
Model: RC0384
Setul cuprinde etichete goale pentru recipiente. Acestea sunt potrivite pentru următoarele produse din oferta noastră: roll-on-uri de 5 și 10 ml din sticlă groasă  borcane de 50 ml  sticle ambra sau colorate cu volume cuprinse între 5 și 100 ml  flacoane cu volume de la 20..
4.50 RON
Model: RC0644
Folia asigură sigilarea conținutului produselor după înșurubarea capacului pe recipientul dedicat. Se aplică manual fără a fi necesară utilizarea mașinii de etanșare prin inducție.Prin presiunea pe partea din spate, această folie asigură o aderență excelentă pentru diversele recipiente din : pl..
5.50 RON
Model: RC0253
Cutia PET de culoare ambra, 25 ml, este un recipient potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme alifii balsamuri scrub diverse pulberi măști Caracteristici: volum: 25 ml înălțime: 30 mm (cu capac) diametru: 50 mmmaterial: PET de ..
2.80 RON
Model: RC0035
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 15 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 15 ml este potrivită pentru: ba..
3.20 RON
Model: RC0036
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 20 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 20 ml este potrivită pentru: bal..
3.50 RON
Model: RC0557
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 100 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 100 ml este potrivită pentru: cre..
4.50 RON
Model: RC0037
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 30 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 30 ml este potrivită pentru: bal..
3.80 RON
Model: RC0655
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 50 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 50 ml este potrivită pentru: creme..
4.25 RON
Cutie din aluminiu, 5 ml Cutie din aluminiu, 5 ml
În curând
Model: RC0038
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 5 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 5 ml este potrivită pentru: balsa..
2.75 RON
Afisare 1 - 12 din 28 (3 pagini)