Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Termeni si conditii

1. Introducere

Navigarea pe acest site şi plasarea unei comenzi reprezintă acordul dvs. implicit cu termenii şi condițiile detaliate în paragrafele următoare. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment site-ului nostru și termenilor și condițiilor fără nicio altă notificare prealabilă. Prin acceptarea termenilor și condițiilor, sunteți de acord să le respectați în versiunea publicată pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.


2. Utilizarea site-ului

Întregul conținut al site-ului recipientecosmetice.ro (text, imagini, elemente grafice) este proprietatea RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL. Folosirea conținutului acestuia fără acordul RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL sau al proprietarilor de drept este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare. Dreptul de a crea o legătură web-link către site se poate realiza doar prin acordul nostru în scris. Prin imaginile și informațiile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro, încercăm să redăm cât mai fidel imaginile și caracteristicile fiecărui produs în parte.

Înainte de expediere, toate produsele sunt verificate, astfel nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate și nu putem fi trași la răspundere pentru eventualele pagube apărute în urma manipulării defectuoase sau a folosirii produselor de către client în alte scopuri decât cele sugerate pe site.

Alegerea și metoda de utilizare a recipientelor revin exclusiv în responsabilitatea clientului (utilizatorului).

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute pe site-ul recipientecosmetice.ro, dar ne străduim să actualizăm şi să corectăm în permanentă informațiile prezentate.

Pozele regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță între fotografiile de prezentare de pe site și produs din cauza prelucrării fotografiilor și/sau a setărilor monitorului dvs. (contrast, intensitate, luminozitate etc).

 RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL nu este responsabil pentru daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare a recipientului/amabalajului. Fiecare client este obligat să verifice posibilitatea utilizării unui anumit recipient/ambalaj cu produsul său, precum și respectarea cerințelor legale.3. Documente contractuale

Prin înregistrarea unei comenzi pe site-ul recipientecosmetice.ro sau prin transmiterea unei comenzi telefonice sau prin e-mail, sunteți de acord cu una din formele de comunicare, telefonice sau prin e-mail, necesare derulării activității sau operațiunii comerciale.

Ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comandă pe motive justificate, cu înștiințare prealabilă.

Factura constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislației în vigoare. Contractul de vânzare-cumpărare se consideră a fi încheiat în momentul în care comanda este plătită integral și primită de către cumpărător.


4. Prețuri

Prețurile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro sunt actualizate la zi și sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.  Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afișate pe site, fără vreo notificare prealabilă către client.

Prețurile nu includ taxa de transport.

Taxa de transport este de 16.00 RON (inclusiv TVA) pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului. Nu percepem niciun fel de taxă suplimentară.


5. Plasarea comenzilor

Valoarea minimă a comenzii este de 35 lei (RON), TVA inclus, fără taxa de transport.

Comenzile pot fi efectuate:

 • online pe site-ul nostru prin înregistrare/autentificare
 • prin email la adresa: contact@recipientecosmetice.ro
 • telefonic sunând la numărul: +40730 575 557

Indiferent de metoda de realizare a comenzii: onlien, telefonic sau prin email, vă rugăm să ne transmiteți toate informațiile necesare procesării și livrării comenzii în cele mai bune condiții:

 • pentru persoane fizice: nume/prenume, adresa de livrare (completă), număr de telefon mobil valabil
 • pentru persoane juridice: denumirea firmei, datele de identificare ale acesteia, adresa de facturare, adresa de livrare (completă), persoană de contact, număr de telefon mobil valabil

Confirmarea comenzilor efectuate online se face doar electronic, prin e-mail. Clientului îi revine obligația de a furniza furnizeze o adresa de e-mail valida pentru a putea primi confirmarea comenzii sau statusul acesteia. 

RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților. Pentru produsele lipsă din stoc nu se pot plasa comenzi în timp real. Cumpărătorul (persoană fizică sau persoană juridică care își face un cont pe site-ul recipientecosmetice.ro și plasează o comandă) este notificat în cazul în care un produs devine disponibil la comandă. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare cumpărătorul nu poate fi contactat telefonic sau nu dă niciun răspuns cu privire la notificarea primită, comanda va fi expediată ca atare. Produsul lipsă va trebui comandat din nou, vânzătorul (recipientecosmetice.ro) nu îl va expedia ulterior în mod automat.

Este posibil ca stocul disponibil să nu fie actualizat în timp real pe site. În aceste situații excepționale, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul să nu onoreze comenzile primite, notificând telefonic fiecare caz în parte. 

Orice modificare la comanda plasată, vă rugăm să ne-o transmiteți prin email în maximum 2 ore de la lansarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru până la ora 10.00 din următoarea zi lucrătoare.

RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Pentru motive justificate, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul clienților în vederea efectuării unei comenzi sau la unele din modalitățile de plată/livrare, inclusiv de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității clientului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL.


6. Modalităţi de plată

Pentru România:

 • ramburs la primirea coletului - suma maximă de plată la ramburs: 1500 RON
 •  transfer bancar în contul RO10BTRLRONCRT0255196001 (RON), RO57BTRLEURCRT0255196001 (EUR), RO61BTRLUSDCRT0255196001 (USD), RO70BTRLHUFCRT0255196001 (HUF) - în acest caz coletele vor fi expediate după confirmarea sumei în contul nostru bancar, beneficiar: Recipiente Cosmetice Cristian SRL
 • PayPal, la plata în valută
 •  online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!


Pentru comenzile din afara României, internaționale:

Modalitățile de plata pentru comenzile internaționale sunt următoarele:

 •  PayPal
 • transfer bancar în contul RO57BTRLEURCRT0255196001, în acest caz coletele vor fi expediate după confirmarea sumei in contul nostru bancar, beneficiar: Recipiente Cosmetice Cristian SRL 
 • online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!


  7. Expedierea și livrarea comenzilor

  Termenul de expediere a produselor comandate pe site-ul recipientecosmetice.ro este de maxim 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii și confirmarea acesteia pentru România și 2-3 zile lucrătoare pentru comenzile din afara României, internaționale.

  Livrarea comenzilor pe teritoriul României se realizează prin intermediul firmei de curierat rapid GLS România. Nu realizăm expedieri prin Poșta Română. 

  Timpul de livrare variază între 24-48 de ore din momentul expedierii coletelor. În perioadele aglomerate (reduceri) sau cu sărbători, livrarea coletelor poate dura între 2-3 zile lucrătoare sau chiar mai mult. 

  În momentul în care coletul a fost predat firmei de curierat, fiecare client va primi pe adresa de email cu care s-a înregistrat la noi pe site numărul de AWB ce însoțește coletul. 

  Neridicarea coletelor: în cazul în care un client nu ridica sau nu preia coletul comandat din culpa sa, ne rezervăm dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decât cu plata în avans.

  Taxa de transport în România este unică: 16 lei (TVA inclus), indiferent de localitate sau greutatea coletului.

  Important!!! - La o comanda minimă de 300 RON (valoarea produselor), costul de livrare în România este gratuit.

  Livrările se efectuează în cursul săptămânii de luni până vineri, între orele 9.00-17.00

  Puteți verifica oricând starea comenzii dvs. accesând contul de client de pe site-ul nostru. 

  În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, reprezentatul firmei de curierat va reveni încă o dată, după contactarea în prealabil, după care comanda va fi returnată la sediul nostru, clientul urmând să suporte costuri tur-retur de transport, indiferent de valoarea produselor comandate, la o comandă ulterioară.

  RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL care includ: incendii, explozii, inundații,epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, acte de terorism, proteste sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Pentru comenzile externe, expedierea se realizează după confirmarea sumelor în contul nostru.

  Fiecare client va fi înștiințat prin e-mail privind data expedierii coletului iar, la cerere, și informația necesară urmăririi în orice moment a expediției (AWB colet și pagina web de urmărire).

  În afara României, livrările se efectuează tot prin curierat rapid. Taxa de transport pentru comenzi internaționale este variabilă și depinde de adresa de expediere și greutatea coletului.

  Costul de transport se va reflecta pe pagina de validare, în timpul procesului de finalizare a comenzii. 


  8. Dreptul la retragere / Politica de returnare

  Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică.

  În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu  ziua în care intrați în posesia fizică a produsului / produselor.  Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, nedeteriorat, nefolosit.

  Returnarea produselor conform legislației în vigoare se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, firmă de curierat rapid.

  Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scris pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro. De asemenea, puteți completa și transmite electronic de pe site-ul nostru formularul standard de retragere. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pașii necesari pentru accesarea formularului de returnare sunt următorii:

  • logarea în contul dumneavoastră
  • accesarea detaliilor contului dumneavoastră
  • accesarea istoricului comenzilor
  • accesarea comenzii respective care face obiectul cererii de returnare (prin intermediul butonului albastru "Vezi")
  • accesarea butonului de returnare rosu "Returnare Produse"

  Produsele returnate vor fi însoțite de o copie a facturii de cumpărare și dovada plății/chitanța primită de la agentul firmei de curierat. 

  Clientul va primi prin transfer bancar contravaloarea produsele returnate în termen de maxim 5 zile de la recepția de catre noi a produselor returnate. 


  9. Reclamații

  Orice fel de reclamație: primirea altor produse decât cele comandate, lipsuri din colet, erori de facturare, vă rugăm să ni le transmiteți în scris pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro in maxim 3 zile de la primirea coletului.

  Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite după această perioadă.

  Reclamațiile vor fi însoțite de următoarelor detalii: numărul facturii și al comenzii, obiectul/motivul reclamației, propunerea dvs. pentru soluționarea reclamației.


  10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

  RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL este înregistrată în Registrul de Evidenţă aPrelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 0005298. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date,modificată şi completată, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont şi/sau de comandă, cumpărătorul declară şi acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN, şi îşi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat temporar de către RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN şi colaboratorii acestuia pentru desfășurarea activității comerciale de promovare a bunurilor şi serviciilor, de marketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor. Prin citirea acestui document: Termeni și Condiții ați luat la cunoștința faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale şi să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi trimisă pe adresa contact@recipientecosmetice.ro sau la adresa sediului firmei RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN specificată pe site. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL poate furniza datele utilizatorului şi/sau cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, după cum urmează: firma de curierat și transport, servicii de plată/bancare, furnizori de servicii de marketing.


  11. Copyright, drepturi de proprietate

  Întregul conținut al site-ului recipientecosmetice.ro este proprietatea a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL şi este protejat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Preluare parțială sau totală a oricărui element regăsit pe site-ul recipientecosmetice.ro: poze, text, logo, imagini, fără acordul prealabil în scris a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL se pedepsește conform legilor în vigoare. Copierea, distribuirea, transferul, utilizarea,reproducerea sau afișarea conținutului de pe site, sunt posibile doar cu acordul scris expres a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL.


  12. Concursuri  Facebook - Termeni și Condiții

  1. Acești termeni și condiții reprezinta regulile ('Regulile') care se aplica pentru concursurile organizate de Recipiente Cosmetice Cristian SRL  pe pagina de Facebook RecipienteCosmeticeCristian https://www.facebook.com/RecipienteCosmeticeCristian/. Intrând în aceste concursuri, participanții sunt de acord sa respecte aceste Reguli.

  2. Concursurile sunt organizate de către SC RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL, CUI: RO33152781, J5/775/2014 

  3. Angajații sau membrii din familia angajaților aparținând RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL, nu sunt eligibili pentru participarea în aceste Concursuri, iar RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL își rezerva dreptul de a schimba câștigătorii sau a refuza sa premieze unul sau mai multi câștigători ai Concursului, dacă RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL are motive întemeiate să creadă că unul dintre câștigători nu este eligibil.

  4. Intrând în aceste Concursuri, fiecare participant se angajează ca datele și informațiile transmise sunt adevărate, curente și complete. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL își rezerva dreptul de a verifica eligibilitatea participanților.

  5. Fiecare Concurs este deschis către publicul din Romania cu vârste peste 18 ani. Nu se considera participant eligibil nicio persoana aflata în afara României.

  6. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL își rezerva dreptul de a descalifica orice participant dacă are motive întemeiate și/sau participantul/participanții a/au încălcat unul din punctele prezentate în acești Termeni și Condiții.

  7. Participarea în aceste concursuri se poate face numai pe pagina de Facebook RecipienteCosmeticeCristian https://www.facebook.com/RecipienteCosmeticeCristian/. Toți participanții trebuie să prezinte informațiile cerute și relevante pentru Concurs sau în discuțiile/corespondenta legata de Concurs. Intrarea în concurs nu presupune nicio achiziție de produs, iar înregistrarea nu implică niciun fel de cost.   

  8. Participanții nu au voie să folosească multiple conturi de Facebook pentru a participa la Concurs și acest lucru reprezinta o abatere de la acești Termeni și Condiții

  9. Concursul va începe și se va termina la datele specificate pe pagina de Facebook, în fusul orar al României. Orice alta participare în afara datelor sau a orelor prezentate nu va fi luata în considerare.

  10. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL nu poate fi trasă la răspundere în cazul în care apar defecțiuni de orice fel, deconectarea rețelei de internet și comunicații, erori, întreruperi, întârzieri, pierderea sau uitarea parolei, acces neautorizat, viruși, bug-uri, întârzierea datorita răspunsului serverului sau alte cauze în afara razie de control sau expertiza a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL 

  11. Câștigătorul/câștigătorii vor fi aleși de către organizator RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL. Fiecărui câștigător ii va reveni un singur premiu, iar RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL se angajează de livrarea acestui premiu în termen de 14 zile de la data terminării Concursului. În toate aceste privințe, decizia RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL este finală. După ce a fost livrat premiul de către RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL către câștigător acesta are obligația ca în termen de 5 zile sa publice un comentariu cu privire la intrarea în posesie a premiului la postarea în care a fost anunțat câștigătorul.

  12. Premiile Concursurilor vor fi alese de RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL și sunt cele postate pe pagina de Facebook. În această privință, decizia RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL este finala. Nu există alternativa transformării premiilor în bani, iar premiile oferite nu sunt transferabile. 

  13. Câștigătorii Concursurilor vor fi anunțați pe pagina de Facebook și/sau prin emailul transmis către unul dintre reprezentanții RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL. În cazul în care emailul transmis nu este corect, adresa de email nu funcționează sau Câștigătorul nu răspunde în termen de 5 zile la solicitare, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL poate rezulta în descalificarea și selectarea unui alt câștigător.

  14. Prin participarea în una sau mai multe Concursuri organizate de RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL își rezerva dreptul de a păstra și stoca datele și informațiile transmise de către participanți și folosirea lor pe site-ul oficial, pagina de Facebook, anunțarea, pronunțarea sau scrierea numelui Câștigătorilor, a orașului sau localității din care face parte.

  15. Prin participarea la Concurs, participanții sunt de acord ca Facebook nu poate fi tras la răspundere pentru nici o problema legata de Concursuri sau de acțiunile RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL. Facebook este un trademark înregistrat al Facebook Inc. Concursurile nu sunt în nicio măsura sponsorizate, susținute sau administrate de Facebook. Prin participarea la Concurs, participantul înțelege ca datele oferite sunt către RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL și nu către Facebook. Vă rugam sa adresați orice întrebări legate de competiție către RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL la adresa de email contact@recipientecosmetice.ro 

  16. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL nu își asuma niciun fel de responsabilitate în cazul unui accident, dezamăgire, vătămare sau pierdere suferite de vreun participant al Concursului. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL nu este responsabil pentru problemele legate de ne-funcționarea rețelelor de comunicare, rețelelor telefonice sau ne-funcționarea tehnica a vreunui aparat sau website sau o combinație intre acestea.

  17. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL își rezerva dreptul de a schimba în orice fel aceste Reguli fără un anunț în prealabil către vreunul dintre participanți sau de a anula și/sau amâna Concursul pentru orice motiv. Orice schimbare va fi publicată în acești termeni și condiții.

  18. Concursurile și Regulile sunt guvernate de legea din Romania și orice disputa legata de acestea se va purta în limba romana.

  19. Ne puteți contacta în legătura cu aceste Concursuri pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro 

  20. Aceste Reguli, termeni și condiții sunt singurele care pot fi luate în considerare în ceea ce privește Concursurile și orice alte reguli sau termeni și condiții sunt excluse. În cazul vreunei dispute sau conflict legate de Concursuri, aceste reguli, termeni și condiții sunt singurele care vor fi luate în considerare.


  13. Dispoziții finale

  Toate declarațiile cu privire la produsele regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro sunt informații generale, corecte şi complete în limita cunoștințelor noastre. În cazul în care clienții noștri, indiferent de statutul lor: persoane fizice sau persoane juridice, utilizează produsele regăsite pe site-ul nostru pentru uz profesional/producție, aceștia sunt singurii responsabili pentru respectarea tuturor legilor şi regulamentelor în vigoare. În aceste situații recomandăm achiziționarea pentru început a unui număr limitat de produse, pentru realizarea testelor.

  Toate informațiile prezentate pe recipientecosmetice.ro referitoare la uleiurile esentiale: recomandări, mod de folosire, dozaj sunt emise pe baza documentație primite de la furnizor, din literatura de specialitate disponibilă în diverse cărți, publicații științifice de profil, site-uri web de aromaterapie sau fitoterapie, toate acestea au scop pur informativ, nu reprezintă sfat medical și nu pot angaja în niciun fel responsabilitatea noastră. Recomandăm adresarea către medic în cazul utilizării acestora în scop medical. Unele din uleiurile esențiale conțin molecule fotosensibilizante, de aceea este interzisă expunerea la soare după folosirea lor sau a produselor în care acestea au fost incluse.

  Folosirea oricărui produs regăsit pe recipientecosmetice.ro se face pe răspunderea exclusivă a utilizatorului. Fiecare persoană/utilizator reacționează diferit la un anumit produs, astfel că RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL nu este responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate pe recipientecosmetice.ro, nici pentru eventualele reacții adverse.  

  RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL îsi rezervă dreptul de a-şi selecta clienții şi de ale refuza colaborarea cu acei clienți ce manifestă comportament şi limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.

  RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificare cu privire la aceste prevederi precum şi alte modificări asupra structurii şi conținutului site-ului www.recipientecosmetice.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.


  14. Cookie-uri

  Cookie-urile și modul în care acestea vă ajută

  Site-ul nostru utilizează cookie-uri, așa cum fac aproape toate site-urile web, pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computerul dvs. sau pe telefonul dvs. mobil atunci când navigați pe site-uri web

  Caracteristicile Cookie-urilor noastre:

  • Ajută site-ul nostru să funcționeze așa cum v-ați aștepta
  • Amintesc setările în timpul vizitelor și între vizite
  • Oferă servicii / conținut gratuite (grație publicității)
  • Îmbunătățesc viteza / securitatea site-ului
  • Permit să partajați pagini cu rețele sociale precum Facebook
  • Personalizarea site-ului pentru a vă ajuta să obțineți mai rapid ceea ce vă trebuie
  • Facem marketingul mai eficient (în cele din urmă ne ajută să oferim serviciul pe care îl facem la prețul pe care îl oferim)

  Nu folosim cookie-uri pentru:

  • Colectare de informații personale de identificare (fără permisiunea dvs. expresă)
  • Colectare de informații sensibile (fără permisiunea dvs. expresă)
  • Comisioane pentru vânzări

  Mai jos puteți afla mai multe despre toate cookie-urile utilizate

  Acordarea permisiunii de utilizare a modulelor cookie

  Dacă setările software-ului pe care îl utilizați pentru a vizualiza acest site (browserul dvs.) sunt ajustate pentru a accepta cookie-urile pe care le folosim și pentru utilizarea continuă a site-ului nostru, înseamnă că acceptați folosirea acestora. Dacă doriți să eliminați sau să nu utilizați cookie-urile de pe site-ul nostru, puteți învăța cum să faceți acest lucru mai jos, dar acest lucru va însemna probabil că site-ul nostru nu va funcționa așa cum v-ați aștepta.


  Mai multe despre cookie-urile noastre

  Cookie-uri pentru funcții de site web
  Cookie-urile noastre proprii

  Noi folosim cookie-uri pentru a face ca site-ul nostru să funcționeze, inclusiv:

  • Efectuarea coșului nostru de cumpărături și a serviciului de checkout
  • Determinarea dacă sunteți conectat sau nu
  • Amintirea setărilor dvs. de căutare
  • Amintirea acceptării termenilor și condițiile noastre
  • Vă arată ce pagini ați vizitat recent
  • Vă permit să adăugați comentarii pe site-ul nostru
  • Adaptarea conținutului la nevoile dvs.
  • Amintindu-și dacă v-am pus deja anumite întrebări (de exemplu, dacă ați refuzat să utilizați aplicația noastră sau să participați la sondajul nostru)

  Nu există nici o modalitate de a împiedica setarea acestor cookie-uri în afară de a nu utiliza site-ul nostru.

  Funcții parte terță

  Site-ul nostru, la fel ca majoritatea site-urilor web, include funcționalități oferite de terți. Un exemplu comun este un videoclip YouTube încorporat. 

   Dezactivarea acestor cookie-uri probabil va întrerupe funcțiile oferite de aceste terțe părți

   Cookie-urile pentru site-urile sociale

    Implicațiile legate de confidențialitate în acest sens vor varia de la o rețea socială la alta și vor depinde de setările de confidențialitate pe care le-ați ales în aceste rețele.

    Cookie-urile statisticii vizitatorilor

    Utilizăm cookie-uri pentru a compila statisticile vizitatorilor, cum ar fi câte persoane au vizitat site-ul nostru, ce tip de tehnologie utilizează (de exemplu, Mac sau Windows care ajută la identificarea momentului în care site-ul nostru nu funcționează așa cum ar trebui pentru anumite tehnologii) , cât timp petrec pe site, la ce pagină se uită etc. Aceasta ne ajută să îmbunătățim continuu site-ul nostru. Aceste programe numite "analitice" ne indică și modul în care oamenii au ajuns la acest site (de exemplu, dintr-un motor de căutare) și dacă au fost aici înainte de a ne ajuta să punem mai mulți bani în dezvoltarea serviciilor pentru dvs..

     Cookie-urile publicitare

     Cookie-urile sunt utilizate pe scară largă în publicitatea online. Nici noi, nici agenții de publicitate sau partenerii noștri de publicitate nu pot obține informații de identificare personală din aceste module cookie. Lucrăm numai cu parteneri de publicitate care lucrează la standardele de confidențialitate acceptate, cum ar fi http://www.youronlinechoices.com/uk/iab-good-practice-principles

     Puteți afla mai multe despre publicitatea online la http://www.youronlinechoices.com. Puteți să renunțați la aproape toate cookie-urile de publicitate de la http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices, deși am prefera să nu faceți publicitate în ultimă instanță pentru a păstra o mare parte a internetului gratuit. Este, de asemenea, de remarcat faptul că renunțarea la cookie-urile de publicitate nu înseamnă că nu veți vedea anunțuri, ci pur și simplu că nu vă vor mai fi adaptate.

      Banner Adverts

      Finanțăm site-ul nostru prin afișarea de anunțuri pe măsură ce navigați pe site-ul nostru. Aceste anunțuri sunt de obicei gestionate de un partener specializat în furnizarea de anunțuri pentru mai multe site-uri. Invariabil, acești parteneri plasează cookie-uri pentru a colecta date anonime despre site-urile pe care le vizitezi, astfel încât să poată personaliza anunțurile pentru tine, să se asigure că nu vezi prea des aceleași anunțuri și, în cele din urmă, să raportezi agenților de publicitate despre ce anunțuri funcționează. 

       Cookie-urile de remarketing

       Este posibil să observați că, uneori, după ce ați vizitat un site, veți vedea un număr crescut de anunțuri de pe site-ul pe care l-ați vizitat. Acest lucru se datorează faptului că agenții de publicitate, inclusiv noi înșine, plătim pentru aceste anunțuri. Tehnologia care face acest lucru este posibilă prin intermediul cookie-urilor și, prin urmare, ne permite sa putem plasa un așa-numit "cookie de remarketing" în timpul vizitei. Utilizăm aceste anunțuri pentru a vă oferi oferte speciale, pentru a vă încuraja să reveniți pe site-ul nostru. Nu vă faceți griji că nu suntem capabili să vă contactăm în mod proactiv, deoarece întregul proces este în întregime anonim. Puteți renunța la aceste cookie-uri în orice moment, așa cum este explicat mai sus.

        Dezactivarea cookie-urilor

        De obicei, puteți opri dezactivarea cookie-urilor, ajustând setările browserului dvs. pentru a nu mai accepta cookie-urile (Aflați cum aici ). Cu toate acestea, acest lucru va limita probabil funcționalitatea site-urilor noastre și a unei mari părți din site-urile lumii, deoarece cookie-urile reprezintă o parte standard a celor mai moderne site-uri web

        Este posibil sa controlati prezenta cookie-urilor cu așa-numitele "spyware". În loc să deconectați cookie-urile din browser, este posibil ca un program anti-spyware să atingă același obiectiv prin ștergerea automată a cookie-urilor considerate a fi invazive. Aflați mai multe despre gestionarea cookie-urilor cu software antispyware .