Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Sticla transparenta pentru parfum, 5 ml

Sticla transparenta pentru parfum, 5 ml
Sticla transparenta pentru parfum, 5 ml
Sticla transparenta pentru parfum, 5 ml
Sticla transparenta pentru parfum, 5 ml
Sticla transparenta pentru parfum, 5 ml
 • Stoc: In Stoc
 • Model: RC0230
 • Greutate: 7 g
 • Dimensiuni: 0.00mm x 13.00mm x 80.00mm
 • SKU: RC0230
Vizualizari: 22262
3.50 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Această sticlă transparentă cu volumul nominal de 5 ml este potrivită pentru parfumuri, diverse tipuri de compoziții pulverizabile

Este un recipient simplu, dar elegant, cu baza din sticlă transparentă ți pompiță pulverizatoare de bună calitate. Aceasta permite o bună vaporizare/pulverizare a produselor de parfumare, dar și a preparatelor cosmetice apoase.

Este un recipient ideal pentru următoarele tipuri de preparate/compoziții:

 • parfumuri
 • compoziții de aromaterapie
 • diverse sprayuri, odorizante 

Sticluța poate fi folosită inclusiv ca recipient de călătorii sau ca mostre/eșantioane de parfum.

Caracteristici:

 • volum: 5 ml
 • înălțime: 80 mm
 • diametru: 13 mm
 • material: baza - sticlă transparentă
 • pompița și capacul: transparente

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: sticla , transparenta , parfum , 5 , ml
Mini pâlnia este utilă pentru transferul compoziţiilor lichide sau uleioase în recipientul lor dedicat: sticle, roll-on sau orice alt tip de recipient..
1.50 RON
Sticla ambra pentru parfum de 5 ml este un recipient potrivit pentru parfumuri  atât pe bază de alcool cât și pe bază de ulei. Baza recipientulu..
3.75 RON
Acestă sticlă transparentă cu volumul nominal de 3 ml este este potrivită pentru parfumuri, diverse tipuri de compoziții pulverizabile...
3.00 RON
Benzi tester parfum
În curând
Aceste benzi din hârtie sunt potrivite pentru testarea parfumurilor deoarece substanțele olfactive aderă bine pe fâșiile longitudinale. Benzile p..
3.25 RON
Sticla Square pentru parfum de 5 ml este un recipient ideal pentru o mare diversitate de parfumuri. Aceasta este confecționată din sticlă gr..
3.85 RON
Sticla ambra pentru parfum de 10 ml este un recipient potrivit pentru parfumuri  atât pe bază de alcool cât și pe bază de ulei. Baza recipientul..
4.50 RON
Acest recipient din sticlă albastră cu volumul de 5 ml,  este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în spe..
2.80 RON
Acest recipient din sticlă ambra este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esen..
2.75 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 5 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în ..
2.80 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 30 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în spec..
5.25 RON
Pipeta este utilă pentru dozarea fluidelor, ingredientelor apoase. Caracteristici Material: polipropilenă de joasă densitate Culoare: transluce..
0.50 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 10 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în..
3.00 RON