Meniu
Cos Cumparaturi

Sticla transparenta de parfum cu pulverizator, 10 ml

Sticla transparenta de parfum cu pulverizator, 10 ml
Sticla transparenta de parfum cu pulverizator, 10 ml
Sticla transparenta de parfum cu pulverizator, 10 ml
Sticla transparenta de parfum cu pulverizator, 10 ml
Sticla transparenta de parfum cu pulverizator, 10 ml
 • Stoc: In Stoc
 • Model: RC0228
 • Greutate: 12 g
 • Dimensiuni: 0.00mm x 13.00mm x 110.00mm
 • SKU: RC0228
Vizualizari: 8756
4.50 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Această sticlă transparentă cu volumul nominal de 10 ml este potrivită  pentru diverse tipuri de parfumuri, compoziții pulverizabile. 

Este un recipient simplu, dar elegant, cu baza din sticlă transparentă şi pompiţă pulverizatoare de bună calitate. Aceasta permite o bună vaporizare/pulverizare a produselor de parfumare, dar şi a preparatelor cosmetice apoase.

Este un recipient ideal pentru următoarele tipuri de preparate/compoziții:

 • parfumuri
 • compoziții de aromaterapie
 • diverse sprayuri, odorizante 

Volumul mic al acestui recipient îl recomandă inclusiv ca recipient pentru călătorii.

Caracteristici:

 • volum: 10 ml
 • înălţime: 110 mm
 • diametru: 13 mm
 • material: baza - sticlă transparentă
 • pompița pulverizatoare și capacul: transparente

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: sticla , transparenta , spray , parfum , 10 , ml
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orice tip de soluție pulverizabilă.  ..
2.90 RON
Acest recipient din plastic transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool. Este un recipient simplu, dar elegant, cu pomp..
2.10 RON
Sticla roz de parfum cu pulverizator de 10 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase sau ușor uleioase..
4.45 RON
Sticla violet de parfum cu pulverizator de 10 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase sau ușor uleio..
4.45 RON
Sticla verde de parfum cu pulverizator de 10 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase sau ușor uleioa..
4.45 RON
Sticla neagră de parfum cu pulverizator de 10 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase sau ușor uleio..
4.45 RON
Peria se folosește pentru aplicarea măștilor faciale. Este concepută special pentru aplicarea cât mai facilă a măștilor faciale, în special ..
8.50 RON
Acest recipient din sticlă ambra este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esen..
2.70 RON
Recipientul este potrivit pentru mascara (rimel). Este un produs cu finisaj de calitate, transparent, capacul negru, iar spirala clasică. Caracteris..
4.00 RON
Acest tub cilindric din plastic transparent, cu volumul nominal de 5 ml, este destinat acelor compoziții solide cu aplicare locală. Este un recipient..
1.70 RON
Recipientul Maia este potrivit pentru deodorante, antiperspirante tip stick, parfumuri sau balsamuri solide. Turnarea compoziției în recipient se rea..
3.75 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orcie tip de soluție p..
1.80 RON