Meniu
Cos Cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Sticle cu pipeta


Model: RC0502
Cutia pentru recipiente este din carton alb, ușor lucios. Prezintă un design simplu, dar cu finisaje de calitate.  Se potrivește pentru mai multe tipuri de recipiente din oferta noastră: de la recipiente tip roll-on până la sticle cu pipetă sau picurător de volume diferite.  Cutia din ca..
1.15 RON
Model: RC0384
Setul cuprinde etichete goale pentru recipiente. Acestea sunt potrivite pentru următoarele produse din oferta noastră: roll-on-uri de 5 și 10 ml din sticlă groasă  borcane de 50 ml  sticle ambra sau colorate cu volume cuprinse între 5 și 100 ml  flacoane cu volume de la 20..
4.50 RON
Model: RC0602
Setul este format din:1. sticlă albă frosted de 15 ml (1 bucată) - potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă2. capac cu pipetă din sticlă (1 bucată), cu un design cu totul spe..
4.50 RON
Model: RC0601
Setul este format din:1. sticlă albastră cu volumul de 10 ml (1 bucată)  - potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă2. capac cu pipetă din sticlă (1 bucată), cu un design cu t..
3.50 RON
Model: RC0600
Setul este format din: 1. sticlă ambra (brună) cu volumul de 5 ml (1 bucată)  - potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă2. capac cu pipetă din sticlă, cu un design cu totul special&nbs..
3.30 RON
Model: RC0629
Setul este format din:1. sticlă neagră cu volumul de 10 ml (1 bucată)  - potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă2. capac cu pipetă din sticlă (1 bucată), cu un design cu totul sp..
3.75 RON
Model: RC0630
Setul este format din:1. sticlă neagră cu volumul de 15 ml (1 bucată)  - potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă2. capac cu pipetă din sticlă (1 bucată), cu un design cu totul sp..
4.50 RON
Model: RC0604
Setul este format din:1. sticlă neagră cu volumul de 30 ml (1 bucată)  - potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă2. capac cu pipetă din sticlă (1 bucată), cu un design cu totul sp..
4.75 RON
Model: RC0603
Setul este format din:1. sticlă verde cu volumul de 20 ml (1 bucată) - potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă2. capac cu pipetă din sticlă, cu un design cu totul special&nb..
4.00 RON
Model: RC0625
Acest recipient din sticlă albă frosted (aspect înghețat) cu volumul de 1 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esenţiale, protejându-le de lumina directă. Sticla este prevăzută capac cu pipetă din sticlă, ceea ce facilit..
2.70 RON
Model: RC0261
Acest recipient din sticlă de culoare albă, frosted (aspect înghețat) cu volumul de 10 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă. Sticla este prevăzută cu capac cu pipetă din sticlă, cee..
3.75 RON
Model: RC0184
Acest recipient din sticlă de culoare albă, frosted (cu aspect înghețat) cu volumul de 15 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esenţiale, protejându-le de lumina directă. Sticla este prevăzută cu capac cu pipetă di..
4.00 RON
Afisare 1 - 12 din 41 (4 pagini)