Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Sticle cu pipeta


Model: RC0502
Cutia pentru recipiente este din carton alb, ușor lucios. Prezintă un design simplu, dar cu finisaje de calitate.  Se potrivește pentru mai multe tipuri de recipiente din oferta noastră: de la recipiente tip roll-on până la sticle cu pipetă sau picurător de volume diferite.  Cutia din ca..
1.15 RON
Model: RC0384
Setul cuprinde etichete goale pentru recipiente. Acestea sunt potrivite pentru următoarele produse din oferta noastră: roll-on-uri de 5 și 10 ml din sticlă groasă  borcane de 50 ml  sticle ambra sau colorate cu volume cuprinse între 5 și 100 ml  flacoane cu volume de la 20..
4.50 RON
Model: RC0625
Acest recipient din sticlă albă frosted (aspect înghețat) cu volumul de 1 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esenţiale, protejându-le de lumina directă. Sticluța are capac cu pipetă din sticlă, ceea ce facilitează apli..
2.70 RON
Model: RC0261
Acest recipient din sticlă de culoare albă frosted (aspect înghețat) cu volumul de 10 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă. Sticla are capac cu pipetă din sticlă, ceea ce facil..
3.75 RON
Sticla alba frosted cu pipeta, 15 ml Sticla alba frosted cu pipeta, 15 ml
În curând
Model: RC0184
Acest recipient din sticlă de culoare albă frosted (aspect înghețat) cu volumul de 15 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esenţiale, protejându-le de lumina directă. Sticla are capac cu pipetă din sticlă, ceea ce ..
4.00 RON
Sticla alba frosted cu pipeta, 15 ml (capac cu inel) Sticla alba frosted cu pipeta, 15 ml (capac cu inel)
În curând
Model: RC0602
Sticla albă frosted cu pipeta, 15 ml (capac cu inel) este potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directăCapacul cu pipetă din sticlă prezintă un design cu totul special tip inel - ..
4.50 RON
Model: RC0624
Acest recipient din sticlă albă frosted (aspect înghețat) cu volumul de 2 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esenţiale, protejându-le de lumina directă. Sticluța are capac cu pipetă din sticlă, ceea ce facilitează apli..
2.75 RON
Model: RC0434
Acest recipient din sticlă de culoare albă frosted, cu volumul de 30 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă. Sticla are capac cu pipetă din sticlă, ceea ce facilitează aplic..
4.25 RON
Model: RC0642
Acest recipient din sticlă de culoare albă lucioasă (glossy) este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă.Sticla este prevăzută cu capac cu pipetă din sticlă, ceea ce facilitează ..
5.50 RON
Model: RC0187
Acest recipient din sticlă albastră cu volumul de 10 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă. Sticla este prevăzută cu capac cu pipetă din sticlă, ceea ce facilitează aplicarea cât mai..
3.00 RON
Model: RC0481
Acest recipient din sticlă albastră cu volumul de 100 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, protejându-le de lumina directă. Sticla este prevăzută cu capac cu pipetă din sticlă, ceea ce facilitează aplicarea câ..
4.60 RON
Model: RC0284
Acest recipient din sticlă albastră cu volumul de 20 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri esențiale, mixturi de uleiuri vegetale sau esențiale, protejându-le de lumina directă. Sticla este prevăzută cu capac cu pip..
3.50 RON
Afisare 1 - 12 din 43 (4 pagini)