Meniu
Cos Cumparaturi

Produsul nu a fost gasit!

Această sticlă transparentă cu volumul nominal de 5 ml este potrivită pentru parfumuri, diverse tipuri de compoziții pulverizabile.&nbs..
3.50 RON
Acest recipient din sticlă de culoare ambra este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice apoase, parfumante, a celor de aromaterapie, precum ..
4.00 RON
Sticla albă frosted de parfum cu pompă pulverizatoare Black de 10 ml este un recipient potrivit în special pentru diferite compoziții pulverizabile (p..
4.50 RON
Sticla albă frosted de parfum cu pompă pulverizatoare Black de 10 ml  de 15 ml este un recipient potrivit în special pentru diferi..
5.00 RON
Acest tip de recipient este ideal pentru păstrarea preparatelor cosmetice sub formă de loţiuni, geluri, uleiuri, compoziții cu textură ușor fluidă. E..
4.10 RON
Sticla verde cu pompă pulverizatoare Black, de 20 ml este un recipient potrivit în special pentru următoarele tipuri de compoziții sau prepa..
5.00 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orcie tip de soluție p..
1.95 RON
Sticla verde cu pompă pulverizatoare Black, de 20 ml este un recipient potrivit în special pentru următoarele tipuri de compoziții sau prepa..
5.00 RON
Acest recipient din sticlă groasă neagră este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în special pentru acel..
5.25 RON
Sticla neagră de parfum cu pulverizator de 10 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase sau ușor uleio..
4.45 RON
Sticluță cu roll-on ambra (brun) din sticlă subțire cu volumul nominal de 9 ml. Este reîncărcabil și poate fi folosită pentru: parfumuriuleiuri ..
3.60 RON
Sticla ambra (brună) cu pompă pulverizatoare Black, de 20 ml este un recipient potrivit în special pentru următoarele tipuri de compoziții s..
5.00 RON