Meniu
Cos Cumparaturi

Recipient albastru pentru parfum, 5 ml

Recipient albastru pentru parfum, 5 ml
Recipient albastru pentru parfum, 5 ml
Recipient albastru pentru parfum, 5 ml
Recipient albastru pentru parfum, 5 ml
Recipient albastru pentru parfum, 5 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: RC0116
  • Greutate: 8 g
  • Dimensiuni: 0.00mm x 12.00mm x 66.00mm
  • SKU: RC0116
Vizualizari: 4148
2.30 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Acest recipient din plastic albastru semi-transparent cu volumul de 5 ml este potrivit în special pentru parfumurile lichide.

Este un recipient simplu, dar elegant, de culoare albastru deschis cu pompiţă pulverizatoare.

Poate fi folosit atât pentru parfumuri cât și pentru alte soluții pulverizatoare.

Volumul mic, de 5 ml, îl recomandă inclusiv ca recipient pentru călătorii.

Caracteristici:

  • volum: 5 ml
  • înălţime: 77 mm
  • diametru: 15 mm
  • material: plastic
  • culoare: baza și capacul albastru semi-transparent

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest tub cilindric din plastic transparent, cu volumul nominal de 5 ml, este destinat acelor compoziții solide cu aplicare locală. Este un recipient..
1.70 RON
Recipientul este potrivit pentru gloss de buze, luciu. Este un produs cu finisaj de calitate, transparent, capacul negru, ușor sidefat,  iar apl..
4.50 RON
Flaconul din plastic de culoare ambra cu volumul de 50 ml, este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase..
3.85 RON
Sticla violet  de parfum cu pulverizator de 5 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase sau ușor ..
4.25 RON
Sticla verde de parfum cu pulverizator de 5 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase sau ușor uleioas..
4.25 RON
Acest tip de recipient din sticlă de culoare ambra (brună) este ideal pentru păstrarea preparatelor cosmetice lichide sau foarte uşor vâscoase pu..
5.95 RON
Recipient tip roll-on ambra din sticlă groasă, cu volumul nominal de 5 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: ..
3.75 RON
Borcan din sticla ambra, 50 ml Borcan din sticla ambra, 50 ml
În curând
Borcanul din sticlă ambra de 50 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire.  Este un..
4.25 RON
Acest desfăcător reprezintă instrumentul ideal pentru scoaterea suportului roll-on (biluțelor metalice) cu care sunt prevăzute roll-on-urile din ofert..
5.00 RON
Recipient de tip roll-on albstru din sticlă subțire, cu volumul nominal de aproximativ 3 ml. Este reîncărcabil și poate fi folosit pentru: parfumuris..
2.90 RON
Recipient tip roll-on verde din sticlă groasă, cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: ..
4.40 RON