Meniu
Cos Cumparaturi

Lucram la imbunatatirea serviciilor noastre. Va multumim pentru intelegere, echipa Recipiente Cosmetice.

Returnari

Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică.

În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr. 34/2014, în termen de 14 zile începând cu  ziua în care intrați în posesia fizică a produsului / produselor. Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, nedeteriorat, nefolosit.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, firmă de curierat rapid.

Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scris pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro. De asemenea, puteți completa și transmite electronic formularul standard de retragere regăsit pe site-ul nostru. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pașii necesari pentru accesarea formularului de returnare sunt următorii:

  • logarea în contul dumneavoastră
  • accesarea detaliilor contului dumneavoastră
  • accesarea istoricului comenzilor
  • accesarea comenzii respective care face obiectul cererii de returnare (prin intermediul butonului albastru "Vezi")
  • accesarea butonului de returnare rosu, "Returnare Produse"

Produsele returnate vor fi însoțite de o copie a facturii de cumpărare și dovada plății/chitanța primită de la firma de curierat (în cazul plății ramburs).

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului/produselor în maxim 14 (patrusprezece) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.