Returnări

Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică.

În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu  ziua în care intrați în posesia fizică a produsului / produselor.  Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, nedeteriorat, nefolosit.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, firmă de curierat rapid.

Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scris pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro. De asemenea, puteți completa și transmite electronic de pe site-ul nostru formularul standard de retragere. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pașii necesari pentru accesarea formularului de returnare sunt următorii:

  • logarea în contul dumneavoastră
  • accesarea detaliilor contului dumneavoastră
  • accesarea istoricului comenzilor
  • accesarea comenzii respective care face obiectul cererii de returnare (prin intermediul butonului albastru "Vezi")
  • accesarea butonului de returnare rosu, "Returnare Produse"

Produsele returnate vor fi însoțite de către o copie după factura de cumpărare și dovada plății / chitanța.

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (patrusprezece) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.