Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Returnari

Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică.

În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr. 34/2014, în termen de 14 zile începând cu  ziua în care intrați în posesia fizică a produsului / produselor. Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, nedeteriorat, nefolosit.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, firmă de curierat rapid.

Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scris pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro. De asemenea, puteți completa și transmite electronic formularul standard de retragere regăsit pe site-ul nostru. Dacă folosiți această opțiune, vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pașii necesari pentru accesarea formularului de returnare sunt următorii:

  • logarea în contul dumneavoastră
  • accesarea detaliilor contului dumneavoastră
  • accesarea istoricului comenzilor
  • accesarea comenzii respective care face obiectul cererii de returnare (prin intermediul butonului albastru "Vezi")
  • accesarea butonului de returnare rosu, "Returnare Produse"

Produsele returnate vor fi însoțite de o copie a facturii de cumpărare și dovada plății/chitanța primită de la firma de curierat (în cazul plății ramburs).

Clientul va primi prin transfer bancar contravaloarea produsele returnate în termen de maxim 5 zile de la recepția de catre noi a produselor returnate.