Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Cutie recipiente

Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
Cutie recipiente
  • Stoc: In Stoc
  • Model: RC0502
  • Greutate: 10 g
  • Dimensiuni: 48.00mm x 25.00mm x 0.00mm
  • SKU: RC0502
Vizualizari: 17184
1.15 RON

Optiuni disponibile

TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Cutia pentru recipiente este din carton alb, ușor lucios. Prezintă un design simplu, dar cu finisaje de calitate. 

Se potrivește pentru mai multe tipuri de recipiente din oferta noastră: de la recipiente tip roll-on până la sticle cu pipetă sau picurător de volume diferite. 

Cutia din carton pentru recipiente este disponibilă în 3 variante/modele cu următoarele dimensiuni: 

1. varianta/model I: 22*22*98 (mm) - se potrivește pentru recipientele tip roll-on sticlă groasă din oferta noastră de 5 ml, 10 ml, 15 ml și pentru recipientele cu pulverizator. Sugestii:
2. varianta/model II: 25*25*85 (mm) - se potrivește pentru sticle (sticlă groasă) cu pipetă sau picurător de 5 ml și 10 ml. Sugestii:

3. varianta/model III: 30*30*90 (mm) - se potrivește pentru sticle de 15 ml, 20 ml cu roll-on, picurător sau pipetă din oferta noastră. Sugestii:

Fiecare cutiută, indiferent de variantă/model prezintă pe partea frontală o fereastă cu dimensiunile de 10*25 mm.

Cutiuța pentru recipiente este nepersonalizată, iar cele transmise mai sus sunt simple sugestii de folosire, de adaptare la recipientele din oferta noastră. Fiecare poate folosi/adapta cutiuța pentru recipientele dorite în funcție de dimensiuni, preferințe, nevoi etc.  

Cutia se vinde la bucată/model. 

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: cutie , carton , alb
Recipientul roll-on ambra (brun) din sticlă groasă cu volumul de 10 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este reîn..
4.00 RON
Acest recipient din sticlă groasă ambra (brună) este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pent..
5.00 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 10 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în..
3.00 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 5 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în ..
2.80 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 15 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în spec..
3.25 RON
Recipientul roll-on negru din sticlă groasă cu volumul de 5 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este reîncărcabil..
3.50 RON
Pipeta este utilă pentru dozarea fluidelor, ingredientelor apoase. Caracteristici Material: polipropilenă de joasă densitate Culoare: transluce..
0.50 RON
Acest desfăcător reprezintă instrumentul ideal pentru scoaterea suportului roll-on (biluțelor metalice) cu care sunt prevăzute roll-on-urile din ofert..
5.00 RON
Stickul inhalator este un dispozitiv deosebit de practic şi util pentru întreaga familie: de la adulţi la copii. Este un instrument esenţial pentru in..
11.00 RON
Acest tip de recipient din sticlă de culoare ambra (brună) cu volumul de 50 ml este ideal pentru păstrarea preparatelor cosmetice sub formă de lo..
4.50 RON
Recipientul roll-on violet din sticlă groasă cu volumul de 10 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este reîncărcab..
4.40 RON
Recipient tip roll-on roșu frosted (cu aspect înghețat) din sticlă groasă cu volumul de 10 ml este un recipient practic și foarte ușor ..
4.40 RON