Meniu
Cos Cumparaturi

Roll-on-uri

Aceste tipuri de recipiente denumite generic "roll-on-uri" sunt recipiente din sticlă ce permit păstrarea preparatelor cosmetice, de parfumerie sau aromaterapie (în special a celor cu o concentrație ridicată de uleiuri esențiale) departe de lumina directă.
Caracteristica principală a acestor recipiente este bila rotativa care permite aplicații exacte, precise și delicate.
Toate roll-on-urile din sticlă din oferta noastră prezintă bilă metalică sau din sticlă, de bună calitate, ce facilitează dispersarea uniformă a preparatelor.
Diversitatea recipientelor de tip roll-on din oferta noastră este mare atât în ceea ce privește volumul cât și culoarea. Astfel regăsiți roll-on-uri din sticlă de 3 ml, 5 ml, 10 ml şi 20 ml, iar coloristica este foarte bogată: de la ambra și transparentă până la roz, verde,violet, negru sau în degrade.
Sticla acestor roll-on-uri este groasă sau subțire, transparentă, mată sau frosted, iar capacele sunt și acestea în culori diferite: negru, auriu, argintiu.
Pot fi folosite pentru păstrarea următoarelor compoziții:
  • uleiuri esențiale
  • mixturi uleioase cu aplicație locală
  • parfumuri
  • preparate fluide atât uleioase cât și apoase sensibile la lumină 
  • compoziții pentru aromaterapie: anti-migrenă, anti-stres, mușcături de insecte
Model: RC0340
Recipient tip roll-on alb frosted (cu aspect înghețat) din sticlă groasă cu volumul nominal de 10 ml Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri preparate fluide atât uleioase cât şi..
4.40 RON
Model: RC0355
Recipient tip roll-on alb transparent din sticlă groasă cu volumul nominal de 10 ml Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale blenduri uleioase cu aplicație locală parfumuri de puls preparate fluide atât uleioase cât și apoase  compozi..
4.40 RON
Model: RC0153
Recipientul de tip roll-on din plastic alb mat permite păstrarea preparatelor cosmetice departe de lumină. Este ideal pentru păstrarea următoarelor tipuri de produse: deodorante serumuri diverse compoziţii tip gel preparate fluide atât uleioase cât şi apoase sensibile la lumină compoziț..
4.50 RON
Model: RC0534
Recipient tip roll-on albastru frosted (cu aspect înghețat) din sticlă groasă cu volumul nominal de 10 ml Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri de puls preparate fluide atât ul..
4.40 RON
Model: RC0336
Recipient tip roll-on albastru  în degrade din sticlă groasă cu volumul nominal de 10 ml Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri preparate fluide atât uleioase cât şi apoase..
4.40 RON
Model: RC0335
Recipient tip roll-on albastru în degrade din sticlă groasă cu volumul nominal de 5 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri de puls preparate fluide atât uleioase cât şi apoa..
3.50 RON
Model: RC0337
Recipient tip roll-on albastru royal din sticlă groasă, frosted cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri preparate fluide atât uleioase cât şi apoase sensibile..
4.40 RON
Model: RC0398
Recipient tip roll-on albastru din sticlă groasă cu volumul nominal de 10 ml Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri de puls preparate fluide atât uleioase cât şi apoase compoziții pentr..
4.40 RON
Model: RC0156
Recipient de tip roll-on albastru din sticlă subțire cu volumul nominal de aproximativ 3 ml Este reîncărcabil și poate fi folosit pentru: parfumuriseruri prețioaseuleiuri esențiale sau aromaticepreparate fluide uleioase sau apoase sensibile la lumină Este ideal inclusiv pentru: compoziții ..
2.90 RON
Model: RC0406
Recipient tip roll-on albastru din sticlă groasă cu volumul nominal de 5 ml Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri de puls gloss de buze fluid preparate fluide atât uleioase cât şi apoa..
3.50 RON
Model: RC0306
Recipient tip roll-on albastru intens din sticlă subțire cu volumul nominal de 5 ml Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri de buze gloss de buze fluid preparate fluide atât uleioas..
3.00 RON
Model: RC0164
Recipient tip roll-on ambra frosted (aspect înghețat) din sticlă groasă cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: uleiuri esențiale mixturi uleioase cu aplicație locală parfumuri de puls preparate fluide atât uleioase cât..
4.40 RON
Afisare 1 - 12 din 57 (5 pagini)