Meniu
Cos Cumparaturi

Recipiente metalice


Cutie din aluminiu Maria, 15 ml Cutie din aluminiu Maria, 15 ml
În curând
Model: RC0035
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 15 ml este potrivită pentru: balsam de buze ..
3.20 RON
Model: RC0036
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 20 ml este potrivită pentru: balsam de buze ..
3.50 RON
Model: RC0557
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 100 ml este potrivită pentru: creme de față, gâ..
4.50 RON
Model: RC0037
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 30 ml este potrivită pentru: balsam de buze ..
3.80 RON
Model: RC0038
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 5 ml este potrivită pentru: balsam de buze p..
2.50 RON
Set 3 cutii aluminiu Set 3 cutii aluminiu
În curând
Model: RC0170
Cutiile de aluminiu prezintă o formă cilindrică, ergonimică, cu un design fin și elegant protejând preparatele dvs. de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care sunt alcătuite. Cutiile de aluminiu pot fi folosite pentru păstrarea următoarelor: bile efervescente sare de bai..
12.00 RON
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)