Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Recipiente metalice


Model: RC0035
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 15 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 15 ml este potrivită pentru: ba..
3.20 RON
Model: RC0036
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 20 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 20 ml este potrivită pentru: bal..
3.50 RON
Model: RC0557
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 100 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 100 ml este potrivită pentru: cre..
4.50 RON
Model: RC0037
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 30 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 30 ml este potrivită pentru: bal..
3.80 RON
Model: RC0655
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 50 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 50 ml este potrivită pentru: creme..
4.25 RON
Model: RC0038
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 5 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu de 5 ml este potrivită pentru: balsa..
2.75 RON
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)