Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Sticla transparenta pentru parfum, 10 ml

Sticla transparenta pentru parfum, 10 ml
Sticla transparenta pentru parfum, 10 ml
Sticla transparenta pentru parfum, 10 ml
Sticla transparenta pentru parfum, 10 ml
Sticla transparenta pentru parfum, 10 ml
 • Stoc: In Stoc
 • Model: RC0228
 • Greutate: 12 g
 • Dimensiuni: 0.00mm x 13.00mm x 110.00mm
 • SKU: RC0228
Vizualizari: 18865
4.50 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Această sticlă transparentă cu volumul nominal de 10 ml este potrivită pentru parfumuri, diverse tipuri de compoziții pulverizabile

Este un recipient simplu, dar elegant, cu baza din sticlă transparentă şi pompiţă pulverizatoare de bună calitate. Aceasta permite o bună vaporizare/pulverizare a produselor de parfumare, dar şi a preparatelor cosmetice apoase.

Este un recipient ideal pentru următoarele tipuri de preparate/compoziții:

 • parfumuri
 • compoziții de aromaterapie
 • diverse sprayuri, odorizante 

Volumul mic al acestui recipient îl recomandă inclusiv ca recipient pentru călătorii.

Caracteristici:

 • volum: 10 ml
 • înălţime: 110 mm
 • diametru: 13 mm
 • material: baza - sticlă transparentă
 • pompița pulverizatoare și capacul: transparente

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: sticla , transparenta , parfum , 10 , ml
Mini pâlnia este utilă pentru transferul compoziţiilor lichide sau uleioase în recipientul lor dedicat: sticle, roll-on sau orice alt tip de recipient..
1.50 RON
Acestă sticlă transparentă cu volumul nominal de 3 ml este este potrivită pentru parfumuri, diverse tipuri de compoziții pulverizabile...
3.00 RON
Recipientul din sticlă roz cu pompiță pulverizatoare/spray de 10 ml este potrivit pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase s..
4.45 RON
Recipientul din sticlă violet cu pompiță pulverizatoare/spray de 10 ml este potrivit pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoas..
4.45 RON
Recipientul din sticlă verde cu pompiță pulverizatoare/spray de 10 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoas..
4.45 RON
Recipientul din sticlă neagră cu pompiță pulverizatoare/spray de 10 ml este potrivit pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoas..
4.45 RON
Peria se folosește pentru aplicarea măștilor faciale. Este concepută special pentru aplicarea cât mai facilă a măștilor faciale, în special ..
8.50 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 3 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în ..
2.70 RON
Recipientul este potrivit pentru mascara (rimel). Este un produs cu finisaj de calitate, transparent, capacul negru, iar spirala clasică. Caracteris..
4.50 RON
Acest tub cilindric din plastic transparent, cu volumul nominal de 5 ml, este destinat acelor compoziții solide cu aplicare locală. Este un recipient..
1.90 RON
Acest recipient este potrivit pentru deodorante, antiperspirante tip stick, parfumuri sau balsamuri solide. Turnarea compoziției în recipient se..
4.25 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru diverse soluții pulver..
1.95 RON