Cosmetice Conectate: O manichiură care deprinde rolul cardului dumneavoastră de metrou

Postat de: Mihai 29/05/2017 0 Comentarii Stiri din industria cosmetica,

 

Cosmetice Conectate: O manichiură care deprinde rolul cardului dumneavoastră de metrou

 

În timp ce industria de cosmetice se luptă pentru a găsi soluții prin care să diminueze costurile ambalajelor ce conțin tehnologie contactless, a inventat oare o studentă primele accesorii de infrumusețare bazate pe această tehnologie?

 

Lucie Davis, studentă la profilul de „Design al Bijuteriilor” de la școala „Central Saint Martins” a venit cu o modalitate de a face acest lucru. Proiectul ei "Oyster Card Acrylic Nails" oferă o manichiură elegantă, care este, de asemenea, un card Oyster – Permisul de calatorie utilizat in capitala Regatului Unit.

 

Conceptul funcționează datorită unui cip „RFID” luat de la un card Oyster și ascuns într-una dintre unghiile acrilice, permițând utilizatorului să se deplaseze prin metroul londonez cu ajutorul unor simple atingeri. Setul de unghii false, care sunt vopsite în același model de albastru și alb precum cardul de călătorie, pot fi reîncărcate în același mod ca și permisul tradițional.

 

Davis a fost inspirată în creearea unghiilor pentru proiectul ei final din modul în care ne angajăm cu mediul nostru înconjurător, de zi cu zi și imediat s-a gândit la naveta ei din alt oraș. "Am sperat că această idee ar face deplasările tuturor un pic mai plăcute, inlocuindu-le pe cele monotone", le-a spus Lucie celor de la „WAH Nails”. 


"Îmi place să mă gândesc la munca mea ca la o actualizare pentru tradționalele suveniruri ale secolului 21. Totul se rezumă la găsirea unei perspective noi și proaspete asupra lucrurilor, pentru a le oferi mai multă însemnătate, într-o lume de care s-ar putea să profităm, schimbându-ne modul de gândire în unul mai pozitiv.

Lasă un Comentariu