Modul bizar, dar evident, pentru a-ți feri rimelul de aglutinare

Postat de: admin 30/05/2017 0 Comentarii Stiri din industria cosmetica,

Modul bizar, dar evident, pentru a-ți feri rimelul de aglutinare

 

 

Nu e nimic mai sacru decât un tub nou de rimel. E ca un strat proaspăt de vopsea.

 

Dar, din păcate, cu fiecare desfacere a tubului, rimelul devine în mod inevitabil, din ce in ce mai uscat iar dovada se află în nodurile închegate. Cu toate acestea, există o modalitate pentru a-l face să fie ca nou de fiecare dată. Iar șansele sunt ca soluția să se fi aflat in cabinetul vostru  în tot acest timp.

 

Arma secretă? Picături de ochi. Da, stoarce câteva picături în tub (între 2 și 4), apoi utilizați bagheta de la rimel (cu cât mai curată cu atât mai bine) pentru a-l amesteca, scuturați-l de cateva ori și formula va fi ca nouă. Folosește această metodă pentru a le oferi genelor tale lungime și ondulare.

 

În timp ce apa vă va oferi un efect similar, acesta poate prezenta o problemă pentru formulele rezistente la apă, precum și creând  mai multe noduri. Textura apei pur și simplu nu este la fel de mătăsoasă. Un alt mic sfat: Asigurați-vă că utilizați un recipient curat pentru picăturile de ochi pentru a evita contaminarea acestuia cu bacterii dăunătoare.

Despre cosmetice

Industria cosmetică este o industrie pe scară largă în întreaga lume. Însă, în ciuda progreselor tehnologice din ultima vreme, termenul de “cosmetice naturale” câştigă tot mai mult teren şi acest lucru se datorează faptului că omul a ajuns să descopere beneficiile şi avantajele produselor obţinute din ingrediente oferite de natură, ingrediente prietenoase nu numai cu pielea noastră cât şi cu mediul înconjurător.

Trebuie specificat faptul că, dacă în zilele noastre cosmetica naturală reprezintă o “tendinţă”, ea nu este o inovaţie în fapt, utilizarea produselor naturale datează din istoria timpurie, când omul a învăţat şi a folosit plantele pentru a-şi hrăni, însănătoşi sau parfuma pielea. 

Cosmeticele naturale au la bază uleiuri şi unturi vegetale. Uleiurile vegetale, obţinute prin presare la rece a diferitelor părţi ale plantelor (seminţe, flori, fructe), reprezintă o adevărată “comoară” pentru piele. Bogate în acizi graşi esenţiali, uleiurile vegetale hidratează şi emoliează în profunzime, regenerează şi protejează pielea de agresiunile externe.  Uleiurile vegetale se potrivesc pentru toate tipurile de piele: de la cel uscat, devitalizat până la tenul mixt sau gras.  Unturile vegetale au un conţinut ridicat de vitamine, minerale şi antioxidanţi. Acestea hrănesc pielea, conferindu-i un aspect neted şi îngrijit. Unturile şi uleiurile vegetale sunt potrivite atât pentru îngrijirea pielii, cât şi pentru păr, unghii. Ele pot înlocui cu succes cremele scumpe, oferind în schimb o îngrijire 100% naturală.

Cosmetica naturală foloseşte o diversitate mare de uleiuri esenţiale obţinute în urma distilării, ingrediente utilizate nu numai pentru parfumul pe care-l conferă compoziţiilor cât şi pentru multiplele beneficii aduse pielii: regenerator, purifiant, antibacterian, cicatrizant, depigmentar, rubefiant etc.

Cosmeticele naturale sunt bogate în nutrienţi și conţin substanţe care au valoare cu adevărat nutritivă, iar aceste substanţe sunt uşor absorbite de piele menţinând-o netedă şi sănătoasă. Astfel, în cosmetica naturală, accentul se pune pe beneficiile pe termen lung, iar prin vitaminele, mineralele şi aminoacizii esenţiali, cosmeticele naturale previn îmbătrânirea prematură a pielii.

Dacă ţinem cont de faptul că tot ceea ce aplicăm pe piele este absorbit de organism, includerea produselor naturale în rutina noastră zilnică de îngriire reprezintă cea mai potrivită modalitate de a ne menţine pielea sănătoasă şi vibrantă.

Lasă un Comentariu