Meniu
Cos Cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Recipient pentru parfum, 2 ml

Recipient pentru parfum, 2 ml
Recipient pentru parfum, 2 ml
Recipient pentru parfum, 2 ml
Recipient pentru parfum, 2 ml
Recipient pentru parfum, 2 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: RC0129
  • Greutate: 2 g
  • Dimensiuni: 0.00mm x 12.00mm x 55.00mm
  • SKU: RC0129
Vizualizari: 12425
1.75 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orcie tip de soluție pulverizabilă. 

Este un recipient simplu, dar elegant, cu pompiţă pulverizatoare, de bună calitate.  Este reutilizabil si ușor de folosit/manipulat.

Poate fi folosit inclusiv pe timpul călătoriilor sau ca mostră pentru parfumuri. 

Caracteristici:

  • volum: 2 ml
  • înălţime: 55 mm
  • diametru: 12 mm
  • material: plastic
  • culoare: alb transparent, ușor frosted 

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: recipient , parfum , pulverizator , plastic , 2 , ml
Această sticlă transparentă cu volumul nominal de 10 ml este potrivită pentru parfumuri, diverse tipuri de compoziții pulverizabile.  Este ..
4.50 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orcie tip de soluție p..
1.95 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orice tip de soluție pulverizabilă.  ..
2.90 RON
Această sticlă transparentă cu volumul nominal de 5 ml este potrivită pentru parfumuri, diverse tipuri de compoziții pulverizabile.&nbs..
3.50 RON
Acestă sticlă transparentă cu volumul nominal de 3 ml este este potrivită pentru parfumuri, diverse tipuri de compoziții pulverizabile...
3.00 RON
Acest recipient din plastic transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool. Este un recipient simplu, dar elegant, cu pomp..
2.30 RON
Acest recipient este potrivit pentru deodorante, antiperspirante tip stick, parfumuri sau balsamuri solide. Turnarea compoziției în recipient se..
4.00 RON
Flaconul din plastic ambra spray de 150 ml este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase. Este rea..
4.25 RON
Peria se folosește pentru aplicarea măștilor faciale. Este concepută special pentru aplicarea cât mai facilă a măștilor faciale, în special ..
8.50 RON