Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Sticla Regal pentru parfum, 8 ml

Sticla Regal pentru parfum, 8 ml
Sticla Regal pentru parfum, 8 ml
Sticla Regal pentru parfum, 8 ml
Sticla Regal pentru parfum, 8 ml
Sticla Regal pentru parfum, 8 ml
Sticla Regal pentru parfum, 8 ml
Sticla Regal pentru parfum, 8 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: RC0597
  • Greutate: 2 g
  • SKU: RC0597
Vizualizari: 6457
12.50 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Sticla Regal este un recipient aparte, special conceput pentru parfumurile și esențele prețioase, uleiurile de parfum. 

Prezintă un design cu totul  deosebit, regal, sticla recipientului este așezată pe un piedestal aurit, iar capacul acesteia, sub formă de coroană regală este prevăzut cu un bețișor de sticlă pentru o aplicare cât mai precisă și facilă a parfumurilor pe piele, pe zonele de puls. 

Piatra decorativă, verde ca smaraldul din vârful capacului, întregește aspectul fermecător, maiestos al acestei sticluțe. 

Sticla Regal pentru parfum de 8 ml este o sticlă specială pentru compoziții speciale, pentru acele esențe, miresme unice, oud, ce se aplică în cantități extrem de mici pe zonele de puls. 

Caracteristici:

  • volum: 8 ml
  • lungime: 90 mm (cu capac)
  • diametru: 22 mm
  • material: baza din sticlă groasă, transparentă
  • capac: metalic auriu sub formă de coroană regală, prevăzut cu bețișor de sticlă în interior; se închide prin înșurubare 

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: sticla , parfum , regal , betisor , 8 , ml
Sticla Regal este un recipient aparte, special conceput pentru parfumurile și esențele prețioase, uleiurile de parfum. Prezintă un desi..
11.50 RON
Sticla pentru parfum Square de 9 ml este un recipient ideal pentru o mare diversitate de parfumuri. Aceasta este confecționată din sticlă groasă, tran..
4.85 RON
Sticla pentru parfum Round de 15 ml este un recipient ideal pentru o mare diversitate de parfumuri. Aceasta este confecționată din sticlă groasă,..
5.50 RON
Mini paharul gradat se poate folosi pentru măsurarea sau amestecarea diverselor compoziții: lichide, pulberi etc. Acesta este disponibil în varia..
0.95 RON
Setul cuprinde etichete goale pentru recipiente. Acestea sunt potrivite pentru următoarele produse din oferta noastră: roll-on-uri de 5 și 10..
4.50 RON
Pipeta este utilă pentru dozarea fluidelor, ingredientelor apoase. Caracteristici Material: polipropilenă de joasă densitate Culoare: transluce..
0.50 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 10 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în spe..
3.25 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 5 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în ..
2.80 RON