Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Perii si aplicatoare cosmetice

Despre aplicatoare și perii cosmetice


Ați constatat vreodată că dețineți mai multe perii sau aplicatoare cosmetice decât ați avea nevoie, dar totuși nu suficiente încât să acopere nevoile dumneavoastră în materie de machiaj? Ori ați simțit vreodată nevoia să achiziționați o nouă perie cosmetică doar pentru că este atrăgătoare, colorată pe gustul dumneavoastră, mai subțire sau mai groasă, un model nou sau un model care a încetat să mai existe de ceva vreme?

Dacă răspunsul este ”da”, trebuie să știți că, pe pagina noastră de aplicatoare și perii cosmetice, sunteți la locul potrivit! Iar dacă oferta noastră nu e pe măsura entuziasmului sau imaginației dumneavoastră, nu ezitați să ne scrieți despre ceea ce v-ar îmbucura nevoile estetice în materie de înfrumusețare, iar noi vă promitem că vom face tot posibilul să aducem produsul pe care îl visați pe pagina noastră de aplicatoare și perii cosmetice.

Model: RC0001
Setul cuprinde 5 aplicatoare cu 2 capete, un set practic și de bună calitate, ce nu trebuie să lipsească din nicio trusă de make-up.Aplicatoarele sunt rezistente și asigură repartizarea uniformă a fardului pentru ochi.Caracteristici: material: capetele din burete lungime: 65 mmasigură aplicarea unif..
5.00 RON
Model: RC0002
Acest aplicator asigură aplicarea uniformă și exactă a fondului de ten, iluminatorului sau anti-cearcănului.Buretele aplicatorului prezintă o formă specială, teșită (lacrimă), formă ce permite aplicarea fondului de ten sau a altor produse decorative cât mai uniform chiar și în zonele greu accesibile..
9.50 RON
Model: RC0026
Buretele cosmetic prezintă o formă specială, este conceput dintr-un material fin, fiind folosit pentru aplicarea fondului de ten sub diferite forme: lichid, cremos sau pudră, inclusiv pentru aplicarea corectoarelor, iluminatoarelor sau blush-urilor. Asigură o repartizare uniformă a produselor ..
8.50 RON
Model: RC0109
Peria se folosește pentru aplicarea măștilor faciale. Este concepută special pentru aplicarea cât mai facilă a măștilor faciale, în special în zonele mai greu accesibile cum ar fi zonele din jurul ochilor sau nasului.Mânerul este din plastic, iar părul fin.  Caracteristici: mater..
8.50 RON
Model: RC0112
Peria pentru buze asigură dispersarea cât mai facilă şi uniformă a rujului sau luciului de buze. Practică şi uşor de folosit, peria de buze retractabilă este un produs profesional ce nu ar trebui să lipsească din trusa dvs. de make+up. Pentru a o folosi se scoate capacul care apoi se introduce pe ..
9.50 RON
Model: RC0124
Recipientul este potrivit pentru gloss de buze, luciu. Este un produs cu finisaj de calitate, transparent, capacul negru, ușor sidefat,  iar aplicatorul clasic. Caracteristici: material: plastic transparent lungime: 98 mm diametru: 17 mm volum: 7 ml baza: transparentă capacul: n..
4.50 RON
Model: RC0126
Recipientul este potrivit pentru mascara (rimel). Este un produs cu finisaj de calitate, transparent, capacul negru, iar spirala clasică. Caracteristici: volum: 7 ml lungime: 109 mm diametru: 14 mmmaterial: plastic transparent baza: transparentă capacul: negru, ușor sidefat..
4.50 RON
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)