Meniu
Cos Cumparaturi

Organizator 30 sticle (de 15 ml)

Organizator 30 sticle (de 15 ml)
Organizator 30 sticle (de 15 ml)
Organizator 30 sticle (de 15 ml)
Organizator 30 sticle (de 15 ml)
Organizator 30 sticle (de 15 ml)
Organizator 30 sticle (de 15 ml)
Organizator 30 sticle (de 15 ml)
 • Stoc: In Stoc
 • Model: RC0497
 • Greutate: 230 g
 • SKU: RC0497
Vizualizari: 13179
89.00 RON

Optiuni disponibile

TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Această geantă este de fapt un organizator conceput special pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor de 15 ml respectiv 10 ml cu capac din oferta noastră.


Regăsiți mai jos câteva exemple de produse/sticle din oferta noastră, ce se potrivesc pentru acest organizator

Compartimentare:

 • organizatorul conţine un compartiment cu 30 locașuri speciale pentru sticlele de 10 și 15 ml din oferta noastră (sticlă groasă). Diametrul fiecărui locaș este de: 27 mm
 • suportul sticlelor este din burete fin, detașabil, facilitând manevrarea și manipularea cu ușurință a acestora
 • prezintă un buzunar cu plasă util pentru păstrarea diverselor accesorii: desfăcător, etichete, pipetă, pâlnie etc 

 

Organizatorul pentru sticle este un produs de calitate, conceput dintr-un material textil, uşor de curăţat, rezistent la apă, șocuri, lovituri. 

Fermoarul se deschide la 180 grade, ceea ce permite accesul cu ușurință la produsele păstrate/transportate în acest organizator.

Elegant şi practic, organizatorul pentru sticle reprezintă alegerea potrivită pentru transportarea în siguranţă a recipientelor fragile/din sticlă pe timpul călătoriilor.

Fiecare sticluță își are locul potrivit, poziția acestora este verticală, evitându-se astfel spărturile sau scurgerile. 

 

Caracteristici:

 • material: textil
 • 1 compartiment cu 30 locașuri
 • culoare: neagră
 • fermoar: violet intens; cu dublă închidere
 • prezintă mâner
 • dimensiuni exterioare: 21 cm*16 cm*8 cm (L*l*h)
 • ORGANIZATORUL NU CONȚINE STICLUȚE;

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: organizator , 30 , sticle
Acest organizator este o gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor cu uleiuri esenţiale sau a recipientel..
49.00 RON
Acest organizator este o mini-gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a recipientelor de tip roll-on. Este potrivit ..
25.00 RON
Acest organizator este o mini-gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor cu picurător destinate păstrării ..
30.00 RON
Această  gentuţă tip portofel este de fapt un mini-organizator special conceput pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă  a recip..
20.00 RON
Această geantă este de fapt un organizator conceput special pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor de tip roll-on din ..
99.00 RON
Acest organizator este o gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a recipientelor de tip roll-on. Este potrivit pentr..
39.00 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri e..
3.00 RON
Recipient tip roll-on ambra (brun) din sticlă groasă cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor ..
4.00 RON
Setul cuprinde etichete rotunde, goale pentru recipiente.Acestea sunt potrivite pentru capacele următoarelor produse din oferta noastră: capac..
4.50 RON
Setul cuprinde etichete goale pentru recipiente. Acestea sunt potrivite pentru următoarele produse din oferta noastră: roll-on-uri de 5 și 10..
4.50 RON
Recipient tip roll-on albastru royal din sticlă groasă, frosted cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrar..
4.40 RON