Meniu
Cos Cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Organizator sticle uleiuri esentiale

Organizator sticle uleiuri esentiale
Organizator sticle uleiuri esentiale
În curând
Organizator sticle uleiuri esentiale
Organizator sticle uleiuri esentiale
Organizator sticle uleiuri esentiale
  • Stoc: În curând
  • Model: RC0106
  • Greutate: 130 g
  • SKU: RC0106
Vizualizari: 22400
49.00 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Acest organizator este o gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor cu uleiuri esenţiale sau a recipientelor de tip roll-on.

Este potrivit pentru toate recipientele de tip roll-on din oferta noastră, precum şi pentru sticlele cu pipetă şi/sau picurător de 5 ml, 10 ml și 15 ml.

Prezintă 2 compartimente cu câte 5 locaşuri fiecare, despărţite printr-un separator conceput dintr-un materiale special (neopren) care să ofere protecţie produselor transportate sau depozitate.

Organizatorul pentru sticle cu uleiuri esenţiale/aromaterapie este un produse de calitate, conceput dintr-un material textil, uşor de curăţat, rezistent la apă, șocuri, lovituri. 

Fermoarul se deschide la 180 grade, ceea ce permite accesul cu uşurinţă la produsele păstrate în acest organizator.

Elegant şi practic, acest organizator de aromaterapie reprezintă alegerea potrivită pentru transportarea în siguranţă a recipientelor din sticlă pe timpul călătoriilor.

Caracteristici:

  • material: textil negru
  • 2 compartimente a câte 5 locașuri
  • separator compartimente: neopren
  • dimensiuni: 15cm*11cm*5 cm
  • ORGANIZATORUL NU CONȚINE STICLUȚE

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest organizator este o mini-gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a recipientelor de tip roll-on. Este potrivit ..
25.00 RON
Acest organizator este o mini-gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor cu picurător destinate păstrării ..
30.00 RON
Această  gentuţă tip portofel este de fapt un mini-organizator special conceput pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă  a recip..
20.00 RON
Această geantă este de fapt un organizator conceput special pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor de tip roll-on din ..
99.00 RON
Această geantă este de fapt un organizator conceput special pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor de 15 ml respectiv ..
89.00 RON
Acest recipient este potrivit pentru deodorante, antiperspirante tip stick, parfumuri sau balsamuri solide. Turnarea compoziției în recipient se..
4.00 RON