Meniu
Cos Cumparaturi

Ulei de cocos

Ulei de cocos
Ulei de cocos
Ulei de cocos
Nou
Ulei de cocos
Ulei de cocos
Ulei de cocos
Ulei de cocos
  • Stoc: In Stoc
  • Model: CHC-0037
  • Greutate: 30 g
  • SKU: CHC-0037
Vizualizari: 723
5.00 RON

Optiuni disponibile

TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Scurtă prezentare:

Uleiul de cocos este un ulei vegetal foarte apreciat în cosmetică fiind folosit atât pentru îngrijirea pielii cât și a părului. 

Poate fi inclus în rutina zilnică de îngrijire fiind potrivit inclusiv pentru pielea delicată a copiilor. 

Țara de proveniență: India

Metoda de obținere: prin presare la rece din pulpa fructului 

Ingrediente (INCI): Cocos Nucifera Oil


Recomandări/Mod de folosire:

  • hrănitor, nutritiv, previne și reduce procesul de deshidratare a pielii
  • hidratant și emolient 
  • se poate folosi pentru calmarea pielii după  expunerea la soare reducând senzația de supraîncălzire
  • întărește și hrănește firul de păr conferindu-i strălucire 
  • se prezintă sub formă solidă până la temperatura de 25 grade Celsius 

Mod de păstrare: în loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă



Avertisment:

Toate informațiile prezentate mai sus referitoare la: recomandări, mod de folosire, dozaj sunt emise pe baza documentație primite de la furnizor, din literatura de specialitate disponibilă în diverse cărți, publicații științifice de profil, site-uri web de aromaterapie sau fitoterapie, toate acestea au scop pur informativ, nu reprezintă sfat medical și nu pot angaja în niciun fel responsabilitatea noastră. Recomandăm adresarea către medic în cazul utilizării acestora în scop medical. Unele din uleiurile esențiale conțin molecule fotosensibilizante, de aceea este interzisă expunerea la soare după folosirea lor sau a produselor în care acestea au fost incluse.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: ulei , cocos
Scurtă descriere: Extras prin procesul de distilare cu abur din florile mici, albe de portocal amar, uleiul esențial de Neroli este unul dintre cele ..
25.00 RON
Scurtă descriereLemongrass este o plantă aromatică, originară din Asia. Această plantă perenă, cunoscută și sub denumirea de ”verbină de India”, creșt..
12.50 RON
Scurtă descriere:Eucalyptus Globulus este un arbore din familia Myrtaceae, de înălțimi mari (poate atinge chiar și 90 m) nativ din Australia, dar care..
12.00 RON
Scurtă descriere:Portocalul dulce este originar din Asia și a fost adus în Occident de către arabi.Uleiul esențial de portocală dulce este obținut pri..
11.00 RON
Scurtă descriere:Originară din bazinul mediteranean, menta este o plantă cultivată în țări precum India, China, Maroc. Există numeroase specii de ment..
12.00 RON
Scurtă descriereCitronul este un fruct citric aromat, are coaja groasă. Azi este cultivat în special în China, însă este considerat a fi nativ din Ind..
13.00 RON
Acest flacon alb din HDPE este potrivit pentru preparatele de igienă, cleansere, loțiuni micelare, demachiante. Prin pompare, transfor..
6.50 RON
Setul este format din:1. sticlă albă frosted de 15 ml - potrivită pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, î..
4.50 RON
Acest organizator este o gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a recipientelor de tip roll-on. Este potrivit pentr..
39.00 RON
Acest set este format din:roll-on ambra de 15 ml sticlă groasă: 10 bucățimini-pâlnie dozatoare: 1 bucatăpipetă din plastic: 1 bucată Pr..
49.50 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri e..
3.00 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri e..
2.80 RON