Meniu
Cos Cumparaturi

Lucram la imbunatatirea serviciilor noastre. Va multumim pentru intelegere, echipa Recipiente Cosmetice.

Ulei esential de Lemongrass, 10 ml

Ulei esential de Lemongrass, 10 ml
Ulei esential de Lemongrass, 10 ml
Ulei esential de Lemongrass, 10 ml
Ulei esential de Lemongrass, 10 ml
Ulei esential de Lemongrass, 10 ml
Ulei esential de Lemongrass, 10 ml
Ulei esential de Lemongrass, 10 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: CHC-0003
  • Greutate: 40 g
  • SKU: CHC-0003
Vizualizari: 2412
12.50 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Scurtă descriere


Lemongrass este o plantă aromatică, originară din Asia. Această plantă perenă, cunoscută și sub denumirea de ”verbină de India”, crește spontan , dar este și cultivată în regiunile tropicale, America Centrală spre exemplu. Este foarte apreciată de către englezi, care de fapt i-au și dat numele de lemongrass, iar în bucătăriile thailandeze și malaeziene reprezintă un ingredient tradițional.

Uleiul esențial de Lemongrass extras prin distilare cu aburi din părțile aeriene ale plantei, se caracterizează printr-un miros revigorant, proaspăt de citrice ce promovează buna dispoziție.


Țara de proveniență: India

Metoda de obținere: prin distilare cu abur din părțile aeriene ale plantei

Ingrediente (INCI): Cymbogopon flexuosus

Cantitate: 10 ml


Recomandări/Mod de folosire:

  • este antiseptic, anti-inflamator, antibacterian
  • energizant, stimulant, dinamizant
  • tonic și regenerator cutanat; util pentru îngrijirea tenului gras și a celui afectat de acnee
  • în aromaterapie este folosit pentru că parfumul său promovează starea de bine, fiind un bun echilibrant al sistemului nervos
  • vasodilatator
  • este util pentru îngrijirea pielii afectate de celulită
  • insecticid
  • deodorant, parfumant; se folosește ca agent de parfumare pentru diverse compoziții cosmetice sau de îngrijire, săpunuri
  • nu se aplică direct pe piele; se folosește doar ca ingredient în cadrul diverselor compoziții cosmetice, dozaj uzual: 0,5-2%
  • se poate folosi în difuzorul de arome prin adăugarea câtorva picături, atât în scop aromaterapeutic cât și pentru parfumarea încăperilor


    Mod de păstrare: în loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă


    Precauții:

    • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare, este indicat a se efectua un test în pliul cotului
    • se diluează întotdeauna înainte de aplicare pe piele
    • uz: extern, ca ingredient cosmetic, în aromaterapie
    • a se evita folosirea de către persoanele însărcinate, care alăptează, persoanele hipersensibile, copiii sub 6 ani
    • a se evita contactul cu ochii
    • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
    • a nu se ingera


    Avertisment:

    Toate informațiile prezentate mai sus referitoare la: recomandări, mod de folosire, dozaj sunt emise pe baza documentație primite de la furnizor, din literatura de specialitate disponibilă în diverse cărți, publicații științifice de profil, site-uri web de aromaterapie sau fitoterapie, toate acestea au scop pur informativ, nu reprezintă sfat medical și nu pot angaja în niciun fel responsabilitatea noastră. Recomandăm adresarea către medic în cazul utilizării acestora în scop medical. Unele din uleiurile esențiale conțin molecule fotosensibilizante, de aceea este interzisă expunerea la soare după folosirea lor sau a produselor în care acestea au fost incluse.

    Spune-ti opinia

    Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
    Etichete: ulei , esential , lemongrass
    Florile uscate de lavandă prezintă diferite întrebuințări: decorativ - pentru realizarea difertelor produse handemade:   &nbs..
    5.50 RON
    Scurtă descriere:Palmarosa este o specie de iarbă originară din India ale cărei flori seamănă foarte bine cu cele ale geraniumului, iar parfumul se ap..
    13.50 RON
    Scurtă descriere:Originară din bazinul mediteranean, menta este o plantă cultivată în țări precum India, China, Maroc. Există numeroase spec..
    12.00 RON
    Scurtă descriere:Eucalyptus Globulus este un arbore din familia Myrtaceae, de înălțimi mari (poate atinge chiar și 90 m) nativ din Australia, dar..
    12.00 RON
    Setul cuprinde etichete rotunde, goale pentru recipiente.Acestea sunt potrivite pentru capacele următoarelor produse din oferta noastră: capac..
    4.50 RON
    Recipient tip roll-on verde din sticlă groasă, cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: ..
    4.40 RON
    Recipient tip roll-on roz din sticlă groasă, cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: u..
    4.40 RON