Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Selectia ”Blue”

Model: RC0447
Borcanul din sticlă albastră, 30 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire. Este un recipient din sticlă de calitate, cu pereții groși, iar capacul borcanului este negru, ușor sidefat.Borcanul prezintă opercul alb din PP, ceea ce..
4.50 RON
Borcan din sticla albastra, 50 ml Borcan din sticla albastra, 50 ml
În curând
Model: RC0448
Borcanul din sticlă albastră, 50 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire. Este un recipient din sticlă de calitate, cu pereți groși, iar capacul borcanului este negru, lucios.Borcanul prezintă opercul din PP, ceea ce conferă un plus..
4.95 RON
Model: RC0414
Flaconul din plastic albastru, cobalt semitransparent de 100 ml pentru loțiuni lejere este un recipient reutilizabil, ușor de folosit sau maipulat, ideal pentru păstrarea preparatelor cosmetice fluide sau sub formă de gel. Flaconul este prevăzut cu pompiță - 20/410 - pompiță ce permi..
3.95 RON
Model: RC0415
Flaconul  albastru pentru loțiuni lejere de 50 ml este un recipient reutilizabil, ușor de folosit/manevrat, fiind ideal pentru păstrarea preparatelor cosmetice fluide sau sub formă de gel. Flaconul este prevăzut cu pompiță - 20/410 - pompiță ce permite dozarea compozițiilor cosmetice flui..
3.85 RON
Model: RC0367
Flaconul albastru spray de 100 ml este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase sau cu o consistență potrivită pentru pulverizare.  Este realizat din PET de culoare albastră, prezintă o formă cilindrică și este ușor de folosit și manipulat. Datori..
3.95 RON
Model: RC0368
Flaconul spray din plastic albastru de 50 ml este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase sau cu o consistență potrivită pentru pulverizare.  Este realizat din PET de culoare albastră, prezintă o formă cilindrică și este ușor de folosit/manipulat...
3.85 RON
Model: RC0370
Flaconul albastru, capac aluminiu de 100 ml este un recipient ideal pentru geluri, șampoane, diverse compoziții pentru îngrijirea tenului sau corpului. Este confecționat din PET, fiind reutilizabil și ușor de folosit/manipulat. Flaconul se pretează pentru următoarele categorii de compoziții cosmet..
3.40 RON
Model: RC0369
Flaconul din plastic albastru, capac aluminiu de 50 ml este un recipient ideal pentru geluri, șampoane, soluții și loțiuni apoase de ten sau corp, demachiante. Este confecționat din PET, fiind reutilizabil și ușor de folosit/manipulat. Flaconul se pretează pentru următoarele categorii de comp..
3.30 RON
Model: RC0410
Flaconul albastru, capac disc-top de 100 ml este un recipient  ideal pentru geluri, șampoane, diverse soluţii și loţiuni apoase. Este confecționat din PET, fiind reutilizabil și ușor de folosit/manipulat.  Acest flacon se pretează pentru următoarele categorii de compoziții cosmetice..
3.40 RON
Model: RC0411
Flaconul albastru, capac disc-top de 50 ml este un recipient ideal pentru geluri, șampoane, soluții și loțiuni apoase. Este confecționat din PET, fiind reutilizabil și ușor de folosit/manipulat. Datorită dimensiunii mici, flaconul este perfect pentru călătorii, inclusiv cele cu avionul. Aces..
3.30 RON
Model: RC0413
Flaconul albastru, capac flip-top de 100 ml este ideal pentru geluri, șampoane, diverse soluții și/sau loțiuni apoase. Este confecționat din PET, fiind reutilizabil și ușor de folosit/manipulat.  Acest flacon se pretează pentru următoarele categorii de compoziții cosmetice sau îngrijire: ..
3.40 RON
Model: RC0412
Flaconul albastru, capac flip-top de 50 ml este un recipient ideal pentru geluri, șampoane, soluții și loțiuni apoase. Este confecționat din PET, fiind reutilizabil și ușor de folosit/manipulat.  Datorită dimensiunii mici, flaconul este perfect pentru călătorii, inclusiv cele  cu av..
3.30 RON
Afisare 1 - 12 din 62 (6 pagini)