Meniu
Cos Cumparaturi

Lucram la imbunatatirea serviciilor noastre. Va multumim pentru intelegere, echipa Recipiente Cosmetice.

Produsul nu a fost gasit!

Acest tip de recipient din plastic transparent  cu volumul de 100 ml este ideal pentru geluri, șampoane, soluţii, loţiuni, compozi..
3,40 RON
Flaconul din plastic ambra cu capac negru de 150 ml este un recipient ideal pentru geluri, șampoane, soluții și loțiuni apoase, sau de corp, demachian..
4,00 RON
Acest tip de recipient din plastic transparent cu volumul de 50 ml este ideal pentru geluri, șampoane, soluţii, loţiuni, compoziții cu ..
3,30 RON
Acest tip de recipient din plastic transparent este ideal pentru geluri, şampoane, soluţii şi loţiuni apoase. Este de inaltă calitate, reut..
3,40 RON
Acest tip de recipient din plastic transparent este ideal pentru geluri, şampoane, soluţii şi loţiuni apoase. Este de inaltă calitate, reut..
3,30 RON
Acest tip de recipient din plastic de culoare ambra este ideal pentru geluri, şampoane, soluţii şi loţiuni apoase. Este de inaltă calitate,..
3,30 RON
Flaconul din plastic ambra spray este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase. Este realizat dint..
4,00 RON
Borcanul din sticlă ambra de 50 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire.  Este un..
4,75 RON
Sticla roșie-roz de parfum cu pulverizator de 10 ml este potrivită pentru diferite tipuri de parfumuri, soluții pulverizabile (apoase s..
4,45 RON
Cutia Maria de 100 ml este un recipient cosmetic potrivit pentru stocarea și păstrarea diverselor compoziții cosmetice: de la creme de față și corp pâ..
4,00 RON
Cutia Maria Black de 50 ml este un recipient cosmetic cu pereții dublii, potrivit pentru stocarea şi păstrarea diverselor compoziții cosmetice mai con..
3,50 RON