Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Odorizant auto, Coconut, 5 ml

Odorizant auto, Coconut, 5 ml
Odorizant auto, Coconut, 5 ml
Odorizant auto, Coconut, 5 ml
Odorizant auto, Coconut, 5 ml
Odorizant auto, Coconut, 5 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: CHC-0027
  • Greutate: 40 g
  • SKU: CHC-0027
Vizualizari: 4984
9.99 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Descriere:

Odorizantul pentru mașină Coconut este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi mașinii dvs. un parfum intens, de lungă durată.

Odorizantul Coconut conferă un parfum tropical, proaspăt,  fructat. 

Odorizantul Coconut  este odorizant delicat, iar notele de nucă de cocos, zahăr proaspăt și vanilie caldă creează un parfum exotic ce te poartă cu gândul la insulele torpicale, îndepărate. 

Familia olfactivă: fructată 

Note de vârf: fulgi de cocos, acorduri fructate, nectarine

Note de inimă: flori albe, zahăr pudră 

Note de bază: boabe de tonka, vanilie, mosc alb 

Mod de folosire:

Deșurubați capacul din lemn și scoateți capacul de protecție din plastic. Înșurubați la loc capac de lemn și mai apoi scuturați de câteva ori sticluța până ce capacul se îmbibă suficient cu parfum. Asigurați-vă în permanență că dopul de lemn este bine înșurubat; verificați acest lucru periodic. Folosiți șnurul sticluței pentru agățare. Vă sugerăm să agățați liber sticluța, astfel încât să nu obstrucționați în niciun fel vizibilitatea conducătorului auto. Recomandăm, ca o dată la câteva zile să agitați sticluța pentru reîmbibarea capacului.

Tip produs: odorizant auto lichid

Cantitate: 5 ml

Precauții/Atenționări: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu alte suprafețe. Țineți departe de animale.

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: coconut , odorizant , auto
Descriere:Odorizantul pentru mașină Red Opium este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi mașinii dvs. un parfum intens, de lungă du..
9.99 RON
Descriere:Odorizantul pentru mașină Fresh este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi mașinii dvs. un parfum intens, de lungă durată..
9.99 RON
Descriere:Odorizantul pentru mașină Amber & Musk este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi mașinii dvs. un parfum intens, de l..
9.99 RON
Descriere:Odorizantul pentru mașină Forest Fruits este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi mașinii dvs. un parfum intens, de lung..
9.99 RON
Descriere:Odorizantul pentru mașină Vanilla este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi mașinii dvs. un parfum intens, de lungă..
11.99 RON
Descriere:Odorizantul pentru mașină Antitabacco este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi mașinii dvs. un parfum intens, de l..
10.99 RON
Acest flacon din plastic transparent cu un design plăcut şi original este ideal pentru ambalarea şi păstrarea diverselor preparatelor cosmetice sau de..
4.50 RON
Curățitorul din silicon pentru perii reprezintă un accesoriu practic și foarte ușor de folosit în procesul de curățare a periilor de machiaj. Est..
12.50 RON
Descriere:Odorizantul pentru ambient Red Opium este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi căminului dvs. un parfum intens, de ..
16.50 RON
Setul cuprinde etichete rotunde, goale pentru recipiente.Acestea sunt potrivite pentru capacele următoarelor produse din oferta noastră: capac..
4.50 RON
Scurtă descriere:Eucalyptus Globulus este un arbore din familia Myrtaceae, de înălțimi mari (poate atinge chiar și 90 m) nativ din Australia, dar care..
12.00 RON
Protectorul din silicon reprezintă opţiunea ideală pentru a vă proteja şi transporta în deplină siguranţă sticluţele cu roll-on. Este conceput sp..
5.50 RON