Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Odorizante pentru camera


Model: RC0380
Difuzorul de arome (uleiuri esențiale) este un dispozitiv ce transformă apa în aburi sau vapori. Parfumul, aroma sau mirosul provin de la uleiurile esențiale folosite, acestea fiind amestecate cu apa din rezervorul dispozitivului.Acest tip de difuzor de arome folosește tehnologia de evaporare cu ult..
149.00 RON
Model: CHC-0024
Descriere:Odorizantul ambiental Amber & Musk este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi căminului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Odorizantul Amber & Musk este o adevărată explozie de note ambrat-balsamice combinate cu note cald-condimentate ce ne transpun..
16.50 RON
Model: CHC-0030
Descriere:Odorizantul pentru ambient Antitabacco este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi căminului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Odorizantul Antitabacco conferă un parfum special, cu miresme aromate și condimentate. Notele ce compun odorizantul..
17.50 RON
Model: CHC-0028
Descriere:Odorizantul pentru ambient Coconut este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi căminului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Odorizantul Coconut conferă un parfum tropical, proaspăt,  fructat. Odorizantul Coconut este odorizant d..
16.50 RON
Model: CHC-0023
Descriere:Odorizantul pentru ambient Forest Fruits este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi căminului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Forest Fruits - un acord fructat cu note de zmeură, mure și coacăze negre, îndulcite ușor cu note mieroase, pudrat-vanilate, ducându-..
16.50 RON
Model: CHC-0022
Descriere:Odorizantul pentru ambient Fresh este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi căminului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Odorizantul Fresh pentru ambient conferă un parfum revigorant, ce combină prospețimea izvorului de munte cu briza cald-mângâietoare a mă..
16.50 RON
Model: CHC-0021
Descriere:Odorizantul pentru ambient Red Opium este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi căminului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Red Opium conferă un parfum floral, intens, încântător. Nuanțele roșii ale petalelor de trandafir abia culese sunt învăluite de notele se..
16.50 RON
Model: CHC-0026
Descriere:Odorizantul pentru ambient Vanilla este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi căminului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Odorizantul Vanilla conferă un parfum oriental, senzual, un parfum concentrat de note de vanilie, învăluit de note lemnoase și fl..
18.50 RON
Model: CHC-0018
Descriere:Odorizantul pentru cameră Amber & Musk este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi încăperii dvs. un parfum intens, de lungă durată.Odorizantul Amber & Musk este o adevărată explozie de note ambrat-balsamice combinate cu note cald-condimentate ce ne tran..
47.99 RON
Model: CHC-0019
Descriere:Odorizantul pentru cameră Forest Fruits este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi spațiului dvs. un parfum intens, de lungă durată. Forest Fruits - un acord fructat cu note de zmeură, mure și coacăze negre, îndulcite ușor cu note mieroase, pudrat-vanilate, duc..
47.99 RON
Model: CHC-0017
Descriere:Odorizantul pentru cameră Fresh este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi spațiului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Odorizantul Fresh pentru cameră conferă un parfum revigorant, ce combină prospețimea izvorului de munte cu briza cald-mângâietoare a mări..
47.99 RON
Model: CHC-0020
Descriere:Odorizantul pentru cameră Red Opium este un odorizant cu esențe naturale, concentrat, ce va oferi spațiului dvs. un parfum intens, de lungă durată.Red Opium conferă un parfum floral, intens, încântător. Nuanțele roșii ale petalelor de trandafir abia culese sunt învăluite de notele seducăto..
47.99 RON
Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)