Meniu
Cos Cumparaturi

Mini-organizator sticlute uleiuri esentiale

Mini-organizator sticlute uleiuri esentiale
Mini-organizator sticlute uleiuri esentiale
Mini-organizator sticlute uleiuri esentiale
Mini-organizator sticlute uleiuri esentiale
Mini-organizator sticlute uleiuri esentiale
 • Stoc: In Stoc
 • Model: RC0363
 • Greutate: 50 g
 • SKU: RC0363
Vizualizari: 14118
30.00 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Acest organizator este o mini-gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor cu picurător destinate păstrării uleiurilor esenţiale sau a diferitelor blenduri.

Mini-organizatorul este potrivit pentru sticlele cu picurător de 2 ml și 3 ml din oferta noastră. 

Este potrivit și pentru sticlele ambra cu pipetă de 2 ml. 

Este compartimentat astfel:

 •   un compartiment conține 12 locașuri speciale pentru sticlele ambra de 2 ml și 3 ml cu picurător din oferta noastră (sticlă subțire). Diametrul fiecărui locaș este de: 16 mm
 •   un compartiment liber prevăzut cu o plasă cu bandă elastică în care pot fi păstrate etichetele pentru sticle, desfăcător, rețete, instrucțiuni de folosire spre exemplu și care reprezintă de fapt capacul mini-organizatorului 
 • suportul sticluțelor este detașabil, facilitând manevrarea și manipularea cu ușurință a sticluțelor 

 

Mini-organizatorul pentru uleiuri esenţiale/aromaterapie este un produse de calitate, conceput dintr-un material textil, uşor de curăţat, rezistent la apă sau șocuri. 

Fermoarul se deschide la 180 grade, ceea ce permite accesul cu ușurință la produsele păstrate în acest mini-organizator.

Elegant şi practic, acest mini-organizator de aromaterapie reprezintă alegerea potrivită pentru transportarea în siguranţă a recipientelor din sticlă pe timpul călătoriilor.

Fiecare sticluță își are locul potrivit, poziția acestora este verticală, evitându-se astfel spărturile sau scurgerile. 

Caracteristici:

 • material: textil 
 • 1 compartiment cu 12 locașuri
 • capac  
 • culoare: neagră
 • fermoar: violet intens 
 • diametru exterior: 100 mm
 • înălțime: 45 mm 
 • MINI-ORGANIZATORUL NU CONȚINE STICLUȚE

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest organizator este o gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor cu uleiuri esenţiale sau a recipientel..
49.00 RON
Acest organizator este o mini-gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a recipientelor de tip roll-on. Este potrivit ..
25.00 RON
Această  gentuţă tip portofel este de fapt un mini-organizator special conceput pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă  a recip..
20.00 RON
Această geantă este de fapt un organizator conceput special pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor de tip roll-on din ..
99.00 RON
Această geantă este de fapt un organizator conceput special pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor de 15 ml respectiv ..
99.00 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri e..
4.25 RON
Acest recipient de tip roll-on din sticlă colorată, cu volumul nominal de 3 ml, este un recipient folosit cu precădere în aromaterapie. Produsul se v..
12.50 RON
Recipient tip roll-on roșu-roz în degrade din sticlă groasă, cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea ..
4.40 RON
Acest recipient este potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme alifii balsamuri scruburi măști Car..
2.20 RON
Recipient tip roll-on ambra din sticlă groasă, cu volumul nominal de 10 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea următoarelor produse: ..
4.00 RON
Recipient tip roll-on din sticlă subțire de culoare albastru intens, cu volumul nominal de 5 ml. Este reîncărcabil și este ideal pentru păstrarea urm..
3.00 RON