Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Recipient pentru parfum, 3 ml

Recipient pentru parfum, 3 ml
Recipient pentru parfum, 3 ml
Recipient pentru parfum, 3 ml
Recipient pentru parfum, 3 ml
Recipient pentru parfum, 3 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: RC0130
  • Greutate: 3 g
  • Dimensiuni: 0.00mm x 12.00mm x 66.00mm
  • SKU: RC0130
Vizualizari: 19084
1.95 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru diverse soluții pulverizabile. 

Este un recipient simplu, dar elegant, cu pompiţă pulverizatoare, de bună calitate. Este reutilizabil si ușor de folosit/manipulat.

Poate fi folosit inclusiv pe timpul călătoriilor sau ca mostră pentru parfumuri. 

Caracteristici:

  • volum: 3 ml
  • înălţime: 66 mm
  • diametru: 12 mm
  • material: plastic
  • culoare: transprent, ușor frosted

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: recipient , parfum , plastic , 3 , ml
Mini pâlnia este utilă pentru transferul compoziţiilor lichide sau uleioase în recipientul lor dedicat: sticle, roll-on sau orice alt tip de recipient..
1.50 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orice tip de soluție pulverizabilă.  ..
2.90 RON
Acest recipient din plastic transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool. Este un recipient simplu, dar elegant, cu pomp..
2.30 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru diverse soluții pulverizabile.&nb..
1.75 RON
Benzi tester parfum
În curând
Aceste benzi din hârtie sunt potrivite pentru testarea parfumurilor deoarece substanțele olfactive aderă bine pe fâșiile longitudinale. Benzile p..
3.25 RON
Pipeta este utilă pentru dozarea fluidelor, ingredientelor apoase. Caracteristici Material: polipropilenă de joasă densitate Culoare: transluce..
0.50 RON
Acest aplicator asigură aplicarea uniformă și exactă a fondului de ten, iluminatorului sau anti-cearcănului.Buretele aplicatorului prezintă o formă sp..
9.50 RON
Acest recipient este potrivit pentru deodorante, antiperspirante tip stick, parfumuri sau balsamuri solide. Turnarea compoziției în recipient se..
4.25 RON
Recipientul este potrivit pentru mascara (rimel). Este un produs cu finisaj de calitate, transparent, capacul negru, iar spirala clasică. Caracteris..
4.50 RON
Buretele cosmetic prezintă o formă specială, este conceput dintr-un material fin, fiind folosit pentru aplicarea fondului de ten sub diferite for..
8.50 RON