Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Recipient pentru parfum, 2 ml

Recipient pentru parfum, 2 ml
Recipient pentru parfum, 2 ml
Recipient pentru parfum, 2 ml
Recipient pentru parfum, 2 ml
Recipient pentru parfum, 2 ml
  • Stoc: In Stoc
  • Model: RC0129
  • Greutate: 2 g
  • Dimensiuni: 0.00mm x 12.00mm x 55.00mm
  • SKU: RC0129
Vizualizari: 19183
1.75 RON
TRANSPORT GRATUIT în România
pentru comenzi de minim 300 RON, valoarea produselor!

Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru diverse soluții pulverizabile. 

Este un recipient simplu, dar elegant, cu pompiţă pulverizatoare, de bună calitate. 

Este reutilizabil si ușor de folosit/manipulat.

Poate fi folosit inclusiv pe timpul călătoriilor sau ca mostră pentru parfumuri. 

Caracteristici:

  • volum: 2 ml
  • înălţime: 55 mm
  • diametru: 12 mm
  • material: plastic
  • culoare: alb transparent, ușor frosted 

Spune-ti opinia

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: recipient , parfum , plastic , 2 , ml
Mini pâlnia este utilă pentru transferul compoziţiilor lichide sau uleioase în recipientul lor dedicat: sticle, roll-on sau orice alt tip de recipient..
1.50 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru diverse soluții pulver..
1.95 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orice tip de soluție pulverizabilă.  ..
2.90 RON
Acest recipient din plastic transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool. Este un recipient simplu, dar elegant, cu pomp..
2.30 RON
Benzi tester parfum
În curând
Aceste benzi din hârtie sunt potrivite pentru testarea parfumurilor deoarece substanțele olfactive aderă bine pe fâșiile longitudinale. Benzile p..
3.25 RON
Pipeta este utilă pentru dozarea fluidelor, ingredientelor apoase. Caracteristici Material: polipropilenă de joasă densitate Culoare: transluce..
0.50 RON
Flaconul negru cu  pompă dozatoare de 100 ml (material HDPE) este un recipient ideal pentru geluri, șampoane, soluții și loți..
4.50 RON
Acest tub din plastic moale transparent cu volumul de 50 ml este un recipient ideal de folosit pentru următoarele tipuri de compoziții cosmetice ..
3.50 RON
Sticla pentru parfum Square de 15 ml este un recipient ideal pentru o mare diversitate de parfumuri. Aceasta este confecționată din sticlă groasă, tra..
5.50 RON
Sticla Square de 30 ml cu pompă pluverizatoare este un recipient ideal recipient potrivit în special pentru diferite tipuri de parfumuri, apă de toale..
9.50 RON
Setul cuprinde etichete rotunde, goale pentru recipiente.Acestea sunt potrivite pentru capacele următoarelor produse din oferta noastră: capac..
4.50 RON
Setul cuprinde etichete goale pentru recipiente. Acestea sunt potrivite pentru următoarele produse din oferta noastră: roll-on-uri de 5 și 10..
4.50 RON