Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Pasi creare cont

Pașii de urmat pentru crearea unui cont de client pe site-ul nostru:


Pentru efectuarea unei comenzi online pe site-ul recipientecosmetice.ro  aveți la dispoziție 2 opțiuni:

  • crearea unui cont de client care va fi înregistrat în bazele noastre de date
  • fără crearea unui cont, situație în care la fiecare comanda veti trece datetele de facturare respectiv livrare 

Pașii necesari creării unui cont pe site-ul nostru din meniul “Înregistrare” (bara de meniu din partea superioară a paginii) sau “Contul Meu” (bara de meniu principală) sunt următorii:

- accesați pagina de înregistrare a unui cont nou, prin intermediul unuia dintre cele două link-uri de pe pagina principală a site-ului, având textul “Înregistrare”/“Contul Meu”

- odată ajunși pe pagina următoare, aveți posibilitatea să vă înregistrați un cont prin intermediul datelor înregistrate în contul dumneavoastră de Facebook (cu ajutorul butonului albastru “Facebook Login”) sau prin accesarea butonului “Continuă” aflat în câmpul cu titlul “Client Nou”.

  1. Prin intermediul butonului “Facebook Login”, site-ul nostru vă va prezenta o fereastră nouă unde veți avea opțiunea să alegeți contul de Facebook pe care doriți să îl folosiți la înregistrare. Toate detaliile prezente în contul dumneavoastră de Facebook și necesare înregistrării la noi pe site vor fi specificate în această nouă fereastră, vor fi preluate de către site și folosite la înregistrare noului cont. Crearea unui cont prin intermediul butonului "Facebook Login" implică automat acordul dumneavoastră cu Termenii și Condițiile noastre.
  2. Important: site-ul nostru va prelua doar acele informații din contul dumneavoastră care sunt necesare la înregistrarea contului (Nume și Prenume, nr. de telefon, adresa de e-mail și adresa dumneavoastră de livrare completă) și disponibile pe Facebook. Acele detalii care nu sunt disponibile în contul dumneavoastră de Facebook, vor trebui completate în fereastra nouă care se va deschide dacă detaliile din contul de Facebook sunt insuficiente. O dată ce aceste detalii adiționale au fost introduse, finalizarea creării contului se face cu ajutorul butonului “Înregistrare” din josul ferestrei. Crearea unui cont cu ajutorul Facebook-ului vă va permite ca, pe viitor, accesând pagina de Logare, să vă logați cu ajutorul aceluiași buton de Facebook Login, fără a fi nevoiți să introduceți detalii adiționale.
  3. Prin accesarea butonului “Continuă” aflat în câmpul cu titlul “Client Nou”, site-ul vă va redirecționa pe pagina de înregistrare a datelor personale necesare creării contului. Toate câmpurile marcate cu steluță roșie sunt necesare. Pentru finalizarea înregistrării detaliilor personale, câmpul din dreptul textului “Am citit și sunt de acord cu Termeni și Condiții” trebuie selectat, înainte de a accesa butonul “Continuă”. Opțional, aveți posibilitatea să vă abonați la Noutățile noastre prin selectarea butonului de tip Radio cu specificația “Da” din dreptul textului “Abonare”, rubrica “Newsletter”. Acesta este selectat în poziția inițiala de refuz de abonare, abonarea fiind un element pur optional și la libera dumneavoastră discreție. Odată acești pași finalizați, veți fi redirecționați pe pagina de Succes, iar contul dumneavoastră va fi creat. Viitoarele dumneavoastră logări în cont se vor face prin intermediul meniului “Logare” (bara de meniu din partea superioară a paginii) sau “Contul Meu” (bara de meniu principală); detaliile necesare pentru logarea în cont vor fi adresa de e-mail  și parola pe care le-ați înregistrat odată cu crearea noului cont.

Opțional, contul dvs. poate fi de asemenea creat în momentul finalizării unei comenzi. Toate produsele noastre au aceleași informații disponibile, pentru toți utilizatorii, indiferent de faptul ca au sau nu au un cont de client pe site-ul nostru. Acest lucru vă ajută să adăugați produse în coșul dumneavoastră de cumpărături fără obligația creării unui cont la noi pe site. În momentul în care cumpărătorul hotărăște finalizarea unei achiziții și produsele există deja în cos, pe pagina de finalizare a comenzii vă facem de asemena disponibilă înregistrarea unui nou cont, informație necesară pentru finalizarea unei comenzi. Toate informațiile marcate cu steluța roșie sunt obligatorii pentru finalizarea comenzii. O dată ce aceste informații au fost introduse, comanda poate fi finalizată, iar contul dvs. de client, cu toate datele aferente, va fi automat înregistrat.