Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Genti Cosmetice

Despre genți cosmetice


Arta desăvârșită a machiajului pretinde, pe lângă o dotare significantă în ceea ce privește calitatea și cantitatea de ustensile și ingredientele cosmetice, și un loc adecvat de păstare a acestora. Geanta de machiaj vine în ajutorul celor care doresc să își organizeze meticulos tot ceea ce reprezintă ”avuția” de ordin cosmetic, promițând să trateze tot ceea ce ține de machiaj cu respectul pe care îl merită.

Lăsând la o parte brandurile de renume, unde costurile pe care le suportă consumatorul sunt dependente în mare parte de numele firmei producătoare, adevărul este că nu aveți nevoie să cheltuiți o avere la procurarea unei genți cosmetice. Firma noastră vă oferă câteva modele de genți cosmetice selectate cu grija de a satisface atât cerințele de preț cât și de design ale consumatorului modern.

Model: RC0097
Geanta cosmetice Alina, este o gentuță special concepută pentru păstrarea și transportarea produselor de îngrijire, cosmetice, machiaj, diferitelor ustensile și accesorii cosmetice.Gentuța prezintă un design frumos, elegant de culoare neagră cu buline albe, dublu compartimentată și cu fermoar.Este p..
30.00 RON
Model: RC0098
Geanta cosmetice Beatrix, este o gentuță special concepută pentru păstrarea și transportarea produselor de îngrijire, cosmetice, machiaj, diferitelor ustensile și accesorii cosmetice, pensulelor de machiaj etc.  Gentuța prezintă un design frumos, elegant de culoare roz intens cu buline albe, c..
30.00 RON
Model: RC0431
Această  gentuţă tip portofel este de fapt un mini-organizator special conceput pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă  a recipientelor de tip roll-on. Gentuța este potrivită pentru roll-on-urile de 10 ml, 5 ml și 9 ml din sticlă groasă sau subțire din oferta noastră.  ..
20.00 RON
Model: RC0362
Acest organizator este o mini-gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a recipientelor de tip roll-on. Este potrivit pentru recipientele de tip roll-on  de 5 ml și 3 ml din sticlă subțire din oferta noastră. Prezintă 2 compartimente în care pot fi așezate ..
25.00 RON
Model: RC0363
Acest organizator este o mini-gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor cu picurător destinate păstrării uleiurilor esenţiale sau a diferitelor blenduri. Mini-organizatorul este potrivit pentru sticlele cu picurător de 2 ml și 3 ml din oferta noastr..
30.00 RON
Model: RC0432
Această geantă este de fapt un organizator conceput special pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor de tip roll-on din oferta noastră, roll-on-uri din sticlă groasă de 5 şi 10 ml.      Compartimentare: organizatorul conţine un compartiment cu 30 lo..
99.00 RON
Model: RC0497
Această geantă este de fapt un organizator conceput special pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a sticluţelor de 15 ml respectiv 10 ml cu capac din oferta noastră.Regăsiți mai jos câteva exemple de produse/sticle din oferta noastră, ce se potrivesc pentru acest organizator:..
89.00 RON
Model: RC0555
Acest organizator este o gentuţă special concepută pentru păstrarea şi transportarea în siguranţă a recipientelor de tip roll-on. Este potrivit pentru recipientele de tip roll-on din oferta noastră de 5 ml și 10 ml, sticlă groasă. Prezintă 2 compartimente cu câte 5 locaşuri fiecare, despărţite pri..
39.00 RON
Model: RC0297
Portfardul Cosmetice RC prezintă un singur compartiment, iar închiderea se realizează cu ajutorul fermoarului. Frumos şi elegant, portfardul vă permite să vă păstraţi şi să vă transportaţi în siguranţă şi cât mai eficient atât produsele cosmetice cât şi accesoriile sau ustensilele cosmetice. Poate..
9.50 RON
Model: RC0298
Portfardul Cosmetice RC prezintă un singur compartiment, iar închiderea se realizează cu ajutorul fermoarului. Frumos şi elegant, portfardul vă permite să vă păstraţi şi să vă transportaţi în siguranţă şi cât mai eficient atât produsele cosmetice cât şi accesoriile sau ustensilele cosmetice. Poate..
40.00 RON
Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)