Meniu
Cos Cumparaturi

Lucram la imbunatatirea serviciilor noastre. Va multumim pentru intelegere, echipa Recipiente Cosmetice.

Produsul nu a fost gasit!

Flaconul spray din plastic transparent, 100 ml, este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase. Este rea..
3,95 RON
Flaconul spray din plastic transparent, 50 ml, este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase. Este real..
3,85 RON
Flaconul spray din plastic alb opac de 100 ml este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase. Este reali..
3,95 RON
Flaconul din plastic de culoare ambra, cu volumul nominal de 50 ml, este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichid..
3,85 RON
Flaconul spray din plastic albastru, 100 ml este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase sau cu o consi..
3,95 RON
Flaconul spray din plastic albastru, 50 ml este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase sau cu o consis..
3,85 RON
Acest recipient din sticlă de culoare albă, frosted, cu volumul de 15 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aro..
4,00 RON
Sticla ambra cu pompa trigger, 250 ml Sticla ambra cu pompa trigger, 250 ml
În curând
Acest tip de recipient din sticlă de culoare ambra (brună) este ideal pentru păstrarea preparatelor cosmetice lichide sau foarte uşor vâscoase pu..
7,75 RON
Borcanul alb din ceramică de 50 ml este un recipient cu un design special, elegant, potrivit pentru păstrarea unei varietăți mari de preparate cosmeti..
4,95 RON
Borcanul din sticlă transparentă de 50 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire.  ..
4,75 RON
Borcanul alb din ceramică de 20 ml este un recipient cu un design special, elegant, potrivit pentru păstrarea cosmeticelor sau produselor de îngrijire..
3,95 RON
Borcanul din sticlă ambra de 10 ml este un recipient elegant, cu capac negru potrivit pentru păstrarea cosmeticelor sau produselor de îngrijire în can..
3,25 RON