Meniu
Cos Cumparaturi

Produsul nu a fost gasit!

Flaconul din plastic ambra spray este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase. Este realizat dint..
4.00 RON
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orcie tip de soluție p..
1.80 RON
Recipient pentru parfum, 10 ml Recipient pentru parfum, 10 ml
În curând
Acest recipient din plastic semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool sau pentru orice tip de soluție pulverizabi..
2.90 RON
Recipient pentru parfum, 5 ml Recipient pentru parfum, 5 ml
În curând
Acest recipient din plastic transparent este potrivit în special pentru parfumurile în bază de alcool. Este un recipient simplu, dar elegant, cu pomp..
2.10 RON
Acest recipient din plastic mov semi-transparent este potrivit în special pentru parfumurile lichide. Este un recipient simplu, dar elegant, de ..
2.30 RON
Flaconul spray din plastic transparent, 100 ml, este un recipient potrivit pentru păstrarea diverselor compoziții cosmetice lichide, apoase. Este rea..
3.95 RON
Acest recipient este potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme alifii balsamuri scruburi unturi de corp m..
2.30 RON
Acest recipient este potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice' si de ingrijire: creme alifii balsamuri scruburi unturi de corp ..
2.40 RON
Recipient de tip roll-on ambra din sticlă subțire, cu volumul nominal de 5 ml. Este reîncărcabil și poate fi folosit pentru: parfumuriseruri prețioas..
2.90 RON
Setul cuprinde etichete goale pentru recipiente. Acestea sunt potrivite pentru următoarele produse din oferta noastră: roll-on-uri de 5 și 10..
4.50 RON
Acest recipient este potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme alifii balsamuri scruburi unturi de corp m..
3.00 RON
Datorită sistemului airless, acest tip de recipient permite evitarea oricărui contact între preparat şi ambient, asigurând astfel o protecţie prelungi..
3.95 RON