Meniu
Cos Cumparaturi

Produsul nu a fost gasit!

Acest flacon din plastic alb mat, cu un design plăcut şi original, este ideal pentru ambalarea şi păstrarea preparatelor cosmetice lichide s..
5.00 RON
Flaconul ambra cu pompă dozatoare, 200 ml din PET de culoare ambra/maro este un recipient ideal pentru săpunuri lichide, geluri de duș, şampoane,..
4.50 RON
Flacon mov cu pompa dozatoare, 250 ml Flacon mov cu pompa dozatoare, 250 ml
Nou -15 %
Acest flacon din PET de culoare mov, transparent cu un design plăcut şi original este ideal pentru ambalarea şi păstrarea preparatelor ..
4.25 RON 5.00 RON
Acest flacon din plastic de culoare ambra, cu un design plăcut şi original, este ideal pentru ambalarea şi păstrarea preparatelor cosmetice ..
4.46 RON 5.25 RON
Acest recipient din sticlă ambra (brună) este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru uleiuri e..
4.25 RON
Acest tip de recipient din sticlă de culoare ambra (brună) este ideal pentru păstrarea preparatelor cosmetice lichide sau foarte uşor vâscoase pu..
7.75 RON
Acest recipient din sticlă de culoare ambra este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice apoase, parfumante, a celor de aromaterapie, precum ..
4.25 RON
Borcanul din sticlă albastră, 30 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire. Est..
3.62 RON 4.25 RON
Acest recipient din sticlă verde, cu volumul de 20 ml, este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în speci..
2.98 RON 3.50 RON