Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Despre noi

Recipiente Cosmetice este magazinul on-line care vă pune la dispoziţie o gamă largă de recipiente pentru păstrarea produselor de îngrijire personală, înfrumusețare, aromaterapie: roll-onuri din sticlă, cutii și borcane pentru creme, balsamuri, alifii, sticle cu pipetă sau pulverizator, flacoane, tuburi pentru loțiuni, geluri și șampoane, recipiente pentru machiaj: gloss și balsam de buze, rimel, pudre libere.

În magazinul nostru regăsiți cea mai diversificată ofertă de recipiente tip roll-on. Aceste tipuri de recipiente denumite în mod generic ”roll-on-uri”  sunt recipiente din sticlă (groasă sau subțire) ce permit păstrarea produselor/preparatelor cosmetice, de parfumerie sau aromaterapie (în special a celor cu o concentrație ridicată de uleiuri esențiale) departe de lumina directă. Caracteristica principală a roll-on-urilor este bila rotativă, ce permite aplicații exacte, precise și delicate.  

Roll-onurile din sticlă din oferta noastră prezintă atât bilă metalică, de bună calitate, ce facilitează dispersarea uniformă a preparatelor cât și bilă de sticlă.

Diversitatea roll-onurilor din oferta noastră este mare atât în ceea ce privește volumul cât și culoarea. Regăsiți la noi roll-on-uri cu volume cuprinse de la 2 ml până la 50 ml. Coloristica acestora este foarte bogată de la ambra până roșu, roz, verde, violet, albastru sau negru. Sticla acestor recipiente este groasă sau subțire, ușor transparentă, mată, înghetată (frosted) sau în degrade. Capacele sunt și acestea în culori diferite: negru, argintiu, auriu, completând astfel întregul recipient. 

Am selectat pentru dvs. recipiente elegante, de bună calitate şi uşor de folosit. O bună parte din aceste recipiente sunt reutilizabile şi reciclabile.

Oferta de produse a fost mult diversificată de-a lungul timpului, încercând astfel să răspundem solicitărilor primite. 

Ne adresăm atât acelor persoane care îşi prepară acasă produse cosmetice sau de ingrijire cât şi celor care şi-au deschis o mică afacere în domeniul înfrumuseţii şi îngrijirii personale.