Meniu
Cos Cumparaturi

Cutii

Despre cutii


În funcție de produsul pe care doriți să îl depozitați, dintre opțiunile care vă sunt cele mai la indemână noi vă sugerăm cutiile de plastic și metal. Procurarea cutiilor de plastic sau metalice reprezintă una dintre cele mai efective, din punct de vedere al costurilor implicate, modalitatăți de ambalare și depozitare a produselor dumneavoastră, nu neapărat doar din punctul de vedere al aspectului cât și pentru protecție și transport.

Industriile care folosesc ca modalitate de depozitare cutiile de plastic sunt:

  • Industria cosmetică
  • Industria farmaceutică
  • Laboratoare
  • Centrele de cercetare
  • Medicina veterinară
  • Industria alimentară

Tipuri de cutii:

  • Cutii cu pereți simpli
  • Cutii cu pereți dubli
  • Cutii cu deschidere largă
  • Cutii cu pereți drepți

Cutiile pot fi folosite la depozitarea unuei varietăți largi de produse cum ar fi: vopsele, pastile, creme cosmetice, unguente, diverse alimente, produse de îngrijire a părului, balsamuri pentru buze, condimente.

Model: RC0551
Acest recipient este potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme alifii balsamuri scruburi unturi de corp măști Caracteristici: volum: 50 ml înălțime: 43 mm diametru: 50 mmmaterial: PET de culoare ambra (maronie, brună) capac: din aluminiu sau PP d..
3.00 RON
Model: RC0255
Cutia de culoare ambra, 100 ml este un recipient potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme pentru corp alifii balsamuri scruburi, gomaj unturi de corp măști Caracteristici: volum: 100 ml înălțime: 41 mm (cu capac) diametru:..
3.00 RON
Model: RC0550
Cutia de culoare ambra, 200 ml este un recipient potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme pentru corp alifii balsamuri scruburi, gomaj unturi de corp măști Caracteristici: volum: 200 ml înălțime: 65 mm (cu capac) diametru:..
3.50 RON
Cutie ambra, capac negru, 25 ml Cutie ambra, capac negru, 25 ml
În curând
Model: RC0253
Cutia de culoare ambra, 25 ml, este un recipient potrivit pentru o diversitate mare de produse cosmetice și de îngrijire: creme alifii balsamuri scruburi diverse pulberi măști Caracteristici: volum: 25 ml înălțime: 30 mm (cu capac) diametru: 50 mmmaterial: PET de c..
2.55 RON
Model: RC0436
Cutia Black de 5 ml este un recipient cosmetic cu pereții dubli, potrivit pentru stocarea și păstrarea diverselor compoziții cosmetice mai consistente: de la creme de față și corp până la balsamuri și alifii, toate la volum mic. Se potrivește inclusiv pentru pudre libere, parfumuri so..
1.85 RON
Cutie din aluminiu Maria, 15 ml Cutie din aluminiu Maria, 15 ml
În curând
Model: RC0035
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 15 ml este potrivită pentru: balsam de buze ..
3.20 RON
Model: RC0036
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 20 ml este potrivită pentru: balsam de buze ..
3.50 RON
Model: RC0557
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 100 ml este potrivită pentru: creme de față, gâ..
4.50 RON
Model: RC0037
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 30 ml este potrivită pentru: balsam de buze ..
3.80 RON
Model: RC0038
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu Maria este un recipient ce protejează preparatele dvs. cosmetice de aer, lumină și umezeală, având în vedere materialul din care este alcătuită. Cutia din aluminiu Maria de 5 ml este potrivită pentru: balsam de buze p..
2.50 RON
Model: RC0039
Cutia Maria de 100 ml este un recipient cosmetic potrivit pentru stocarea și păstrarea diverselor compoziții cosmetice: de la creme de față și corp până la balsamuri, alifii, măști, unturi, diverse compoziții mai vâscoase. Este o cutie practică, ușor de manipulat, iar capacitatea de 100 ml o recoma..
4.00 RON
Model: RC0040
Cutia Maria Black de 200 ml este un recipient cosmetic potrivit pentru stocarea şi păstrarea diverselor compoziții cosmetice: de la creme de față si corp până la balsamuri, alifii, măști, unturi și diverse compoziții mai vâscoase. Este o cutie practică, ușor de manipulat, iar capacitatea de 200 ml ..
4.50 RON
Afisare 1 - 12 din 26 (3 pagini)