Meniu
Cos Cumparaturi

Stiri din industria cosmetica Feed RSS

30 May Viitorul în ingrijirea pielii: Descoperirea care ar putea elimina ridurile și țesuturile cicatrizate
Admin 0 2524
Viitorul în ingrijirea pielii: Descoperirea care ar putea elimina ridurile și țesuturile cicatrizate     Cea mai recentă descoperire făcută de către o echipă de oameni de știință de la Universitatea din Pennsylvania ar putea elimina imbătrânirea..
30 May Festivalul recoltei: Oamenii de știință finlandezi urmează să extragă pigmenți naturali din frunzele de toamnă
Admin 0 2230
Festivalul recoltei: Oamenii de știință finlandezi urmează să extragă pigmenți naturali din frunzele de toamnă     Oamenii de știință de la VTT(Centrul de Cercetări Tehnice) din Finlanda au descoperit o nouă sursă de pigmenți naturali, potrivit ..
30 May Malaezia e pe cale de a deveni piața de top din Asia pentru produse cosmetice Japoneze
Admin 0 2298
Malaezia e pe cale de a deveni piața de top din Asia pentru produse cosmetice Japoneze     Potrivit unui anunț publicat de către Bangkok Post, Malaezia e pe punctul de a deveni lider al pieței de produse cosmetice Japoneze în Asia.   Țara este..
30 May Noile studii stiințifice creează un potențial pentru formulări de produse cosmetice personalizate
Admin 0 2363
Noile studii stiințifice creează un potențial pentru formulări de produse cosmetice personalizate     Un nou studiu lipidemic publicat în “Rapoarte Științifice” a arătat că o variație inter-individuală ridicată a profilului lipidic al fiecărei p..
30 May Laboratorul Central din Dubai lansează o nouă metodă de testare a cosmeticelor „Halal”
Admin 0 1933
Laboratorul Central din Dubai lansează o nouă metodă de testare a cosmeticelor „Halal”     Laboratorul Central Dubai (DCL) a lansat un nou sistem cu ajutorul căruia să verifice autenticitatea produselor cosmetice și a produselor de ingrijire per..
30 May Noua Zeelandă urmează să interzică microparticulele abrazive
Admin 0 2328
Noua Zeelandă urmează să interzică microparticulele abrazive     Noua Zeelandă va interzice vânzarea de produse cosmetice care conțin microparticule din Iulie 2018, potrivit unui raport publicat de către „New Zealand Herald.”   Ministrul Mediu..
30 May Modul bizar, dar evident, pentru a-ți feri rimelul de aglutinare
Admin 0 2433
Modul bizar, dar evident, pentru a-ți feri rimelul de aglutinare     Nu e nimic mai sacru decât un tub nou de rimel. E ca un strat proaspăt de vopsea.   Dar, din păcate, cu fiecare desfacere a tubului, rimelul devine în mod inevitabil, din ce ..
30 May Ingrijirea pielii: Ce strategii există împotriva poluării?
Admin 0 2283
Ingrijirea pielii: Ce strategii există împotriva poluării?     În anumite metropole, în special în Asia, poluarea atmosferică urbană a ajuns la un nivel atât de ridicat încât afectează în mod direct sănătatea umană. Iar pielea este în prima linie,..
30 May Care este potențialul genomicii personalizate si epigeneticii în domeniul științelor cosmetice?
Admin 0 2191
Care este potențialul genomicii personalizate si epigeneticii în domeniul științelor cosmetice?     Cea de-a 28-a ediție a zilelor europene de dermacosmetologie organizată de către Centrul European pentru Dermacosmetologie (CED) din Lyon, Fran..
29 May Cosmetice Conectate: O manichiură care deprinde rolul cardului dumneavoastră de metrou
Admin 0 2063
  Cosmetice Conectate: O manichiură care deprinde rolul cardului dumneavoastră de metrou   În timp ce industria de cosmetice se luptă pentru a găsi soluții prin care să diminueze costurile ambalajelor ce conțin tehnologie contactless, a invent..
29 May Studiile aduc la lumină încă un beneficiu al razelor solare
Admin 0 2465
  Studiile aduc la lumină încă un beneficiu al razelor solare   Un studiu publicat in jurnalul “Scientific Reports”, scoate în evidență incă un beneficiu puternic al luminii solare. Deja bine cunoscută pentru stimularea producției de vitamina D..
14 May Bioprintarea 3D a țesuturilor pielii: Tehnici mai bune și performanțe mai bune
Admin 0 2226
  Bioprintarea 3D a țesuturilor pielii: Tehnici mai bune și performanțe mai bune   Tema printării 3d a țesutului cutanat a fost în centrul atenției de ziua științei organizată la începutul lunii Iunie 2016, de către Centrul European de Dermatoc..
Afisare 1 - 12 din 13 (2 pagini)