Meniu
Cos Cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Procese tehnologice Feed RSS

17 May Sticla: solid sau lichid?
Admin 0 3921
  Sticla: solid sau lichid?    Răspunsul este atât solid cât și lichid! Există opinii foarte diferite cu privire la modul în care să se facă referință la materialele cum ar fi sticla care par a fi lichide din unele puncte de vedere și solide di..
11 May Istoria Sticlei
Admin 0 6073
  Istoria Sticlei   Fabricarea sticlei a evoluat de-a lungul a mii de ani. Procesul de fabricare a sticlei a fost amintit în arhive încă din anul 3500 î.Hr., în Mesopotamia. Cele mai vechi obiecte de sticlă cunoscute azi sunt mărgelele, rezulta..
10 May Lecție de chimie și istorie: sticla colorată
Admin 0 5590
  Lecție de chimie și istorie: sticla colorată   Sticla flint   Să începem cu elementele de bază. În primul rând, " sticlă flint " înseamnă sticlă transparentă. Iată un pic de istorie: în trecut, sticla transparentă era foarte dificil de obin..
08 May Procesul de fabricare a sticlei
Admin 0 13387
  Procesul de fabricare a sticlei   Într-o fabrică producătoare de sticlă, nisipul este amestecat cu deșeuri din sticlă (provenite din colecțiile de reciclare), carbonat de sodiu și calcar (carbonat de calciu) și încălzit într-un cuptor. Carbon..
05 May Despre Sticlă
Admin 0 3223
  Despre sticlă   Credeți sau nu, sticla este facută din nisip lichid. Ea se obține printr-un proces de încălzire a nisipului obișnuit (alcătuit în cea mai mare parte din dioxid de siliciu) până când acesta se topește și se transformă într- un ..
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)