Meniu
Cos Cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Blog Recipiente Cosmetice Feed RSS

Model: RC0653
Sticla Square pentru parfum de 30 ml este un recipient ideal pentru o mare diversitate de parfumuri. Aceasta este confecționată din sticlă g..
9.50 RON
Model: RC0220
Sticla ambra pentru parfum de 10 ml este un recipient potrivit pentru parfumuri  atât pe bază de alcool cât și pe bază de ulei. Baza recipientul..
4.50 RON
Model: RC0652
Sticla Square pentru parfum de 5 ml este un recipient ideal pentru o mare diversitate de parfumuri. Aceasta este confecționată din sticlă gr..
3.85 RON
Model: RC0654
Sticla pentru parfum Square de 9 ml este un recipient ideal pentru o mare diversitate de parfumuri. Aceasta este confecționată din sticlă groasă, tran..
4.85 RON
Model: RC0650
Acest recipient din sticlă de culoare albastră este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice uleioase, ușor apoase, parfumate, a cel..
3.50 RON
Model: RC0649
Flaconul negru cu pompă spray, 200 ml  este un recipient ideal pentru săpunuri lichide, geluri de duș, șampoane, balsamuri, soluții și loțiu..
5.00 RON
Model: RC0648
Flaconul negru cu pompă dozatoare, 200 ml  este un recipient ideal pentru săpunuri lichide, geluri de duș, șampoane, balsamuri, soluții și l..
5.00 RON
Model: RC0646
Sticla neagră cu pompă pulverizatoare de 20 ml este un recipient potrivit în special pentru următoarele tipuri de compoziții sau preparate c..
5.00 RON
Model: RC0647
Acest recipient din sticlă neagră este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în special pentru acele compoziții..
5.00 RON
Model: RC0623
Acest recipient din sticlă neagră cu volumul de 15 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în specia..
4.25 RON
Model: RC0157
Recipientul roll-on ambra (brun) din sticlă groasă cu volumul de 10 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este reîn..
4.00 RON
Model: RC0105
Acest recipient din sticlă este potrivit pentru mostrele sau eșantioanele de parfum pe bază de alcool sau ulei sau pentru uleiuri esențiale sau diferi..
0.90 RON
Model: RC0136
Recipientul tip roll-on ambra (brun) din sticlă subțire cu volumul de 5 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este ..
2.90 RON
Model: RC0048
Această cutie din PET transparent este potrivită pentru o diversitate mare de produse cosmetice' si de îngrijire: creme alifii balsamur..
2.85 RON
Model: RC0199
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 10 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în..
3.00 RON
Model: RC0438
Recipient mic  din plastic transparent cu volumul nominal de 3 ml Este un recipient potrivit pentru următoarele tipuri de preparate/co..
0.95 RON
Model: RC0119
Recipient mic din plastic transparent cu volumul nominal de 5 ml. Este un recipient potrivit pentru următoarele tipuri de preparate/compozi..
1.20 RON
Model: RC0391
Acest recipient este conceput special pentru parfumurile de maşină: atât pe bază de alcool cât şi uleiuri, diverse odorizante auto. Capacul recipient..
2.85 RON
Model: RC0201
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 2 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în speci..
2.60 RON
Model: RC0272
Recipientul roll-on ambra (brun) din sticlă groasă cu volumul de 5 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este reînc..
3.75 RON
27 Jan Recipiente din plastic HDPE
Admin 0 637
Plasticul HDPE este un tip de termoplastic fabricat din polietilenă de înaltă densitate. Se obține printr-un proces numit turnare prin injecție. Acest proces permite crearea de produse cu un design foarte practic, dar și atrăgător. Azi, recipientele,..
12 Jan Alegerea recipientului cosmetic potrivit
Admin 0 1488
Recipientul cosmetic reprezintă un element cheie pentru industria frumuseții și cea de parfumerie. Rolul primordial al acestuia este acela de a proteja eficient conținutul produsului și de a-i conferi acestuia siguranță pe timpul depozitării și al tr..
11 Jan Roll-on-ul: 10 motive pentru folosirea acestui tip de recipient
Admin 0 1943
Recipientul din sticlă tip roll-on este un recipient tot mai des folosit pentru păstrarea și aplicarea pe piele a diverselor compoziții de aromaterapie, cosmetice sau de îngrijire.  10 motive pentru folosirea acestui tip de recipient: 1. Este un prod..
12 Jan Difuzarea uleiurilor esentiale
Admin 1 21231
Difuzarea uleiurilor esentiale     Difuzarea uleiurilor esențiale reprezintă una dintre cele mai bune și mai la îndemână metode de a profita de toate beneficiile acestora. Biochimic, uleiurile esențiale se vor răspândi în corp prin arborele res..
22 Oct Despre Aromaterapie
Admin 0 3313
Despre Aromaterapie           Aromaterapia înseamnă folosirea uleiurilor esențiale pure în scopuri preventive, curative sau de wellness.     Scopul terapeutic presupune prevenirea sau tratarea unui simptom fizic sau psiho-emoțional, iar s..
22 Oct Despre Cosmetice
Admin 0 2842
  Despre Cosmetice   Industria cosmetică este o industrie pe scară largă în întreaga lume. Însă, în ciuda progreselor tehnologice din ultima vreme, termenul de “cosmetice naturale” câştigă tot mai mult teren şi acest lucru se datorează faptului..
30 May Viitorul în ingrijirea pielii: Descoperirea care ar putea elimina ridurile și țesuturile cicatrizate
Admin 0 4156
Viitorul în ingrijirea pielii: Descoperirea care ar putea elimina ridurile și țesuturile cicatrizate   Cea mai recentă descoperire făcută de către o echipă de oameni de știință de la Universitatea din Pennsylvania ar putea elimina imbătrânirea și c..
30 May Festivalul recoltei: Oamenii de știință finlandezi urmează să extragă pigmenți naturali din frunzele de toamnă
Admin 0 3662
Festivalul recoltei: Oamenii de știință finlandezi urmează să extragă pigmenți naturali din frunzele de toamnă     Oamenii de știință de la VTT(Centrul de Cercetări Tehnice) din Finlanda au descoperit o nouă sursă de pigmenți naturali, potrivit ..
30 May Malaezia e pe cale de a deveni piața de top din Asia pentru produse cosmetice Japoneze
Admin 0 3342
Malaezia e pe cale de a deveni piața de top din Asia pentru produse cosmetice Japoneze     Potrivit unui anunț publicat de către Bangkok Post, Malaezia e pe punctul de a deveni lider al pieței de produse cosmetice Japoneze în Asia.   Țara este..
30 May Noile studii stiințifice creează un potențial pentru formulări de produse cosmetice personalizate
Admin 1 3059
Noile studii stiințifice creează un potențial pentru formulări de produse cosmetice personalizate   Un nou studiu lipidemic publicat în “Rapoarte Științifice” a arătat că o variație inter-individuală ridicată a profilului lipidic al fiecărei pers..
30 May Laboratorul Central din Dubai lansează o nouă metodă de testare a cosmeticelor „Halal”
Admin 0 2620
Laboratorul Central din Dubai lansează o nouă metodă de testare a cosmeticelor „Halal” Laboratorul Central Dubai (DCL) a lansat un nou sistem cu ajutorul căruia să verifice autenticitatea produselor cosmetice și a produselor de ingrijire personală..
30 May Noua Zeelandă urmează să interzică microparticulele abrazive
Admin 0 3225
Noua Zeelandă urmează să interzică microparticulele abrazive     Noua Zeelandă va interzice vânzarea de produse cosmetice care conțin microparticule din Iulie 2018, potrivit unui raport publicat de către „New Zealand Herald.” Ministrul Mediului..
Afisare 1 - 12 din 29 (3 pagini)