Meniu
Cos Cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pe teritoriul Romaniei pentru comenzi cu produse în valoare mai mare de 300 RON !

Blog Recipiente Cosmetice Feed RSS

Model: RC0664
Acest recipient din sticlă de culoare verde este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice apoase, parfumate, a celor de aromaterapie, pre..
4.95 RON
Model: RC0663
Acest recipient din sticlă de culoare verde este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice uleioase, ușor apoase, parfumate, a celor ..
4.95 RON
Model: RC0662
Sticla verde cu pompă pulverizatoare Black de 100 ml este un recipient potrivit în special pentru diferitele tipuri de parfumuri, apă de toa..
6.95 RON
Model: RC0661
Acest recipient din sticlă verde cu volumul de 100 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice și a celor de aromaterapie, în specia..
4.60 RON
Model: CHC-202
Pachetul ”Ediție limitată” include 2 uleiuri:Uleiul de cocosUlei de parfum ”Sultan Attar”Scurtă descriere: 1. Uleiul de cocos: este un ulei ..
15.95 RON
Model: RC0659
Borcanul din sticlă verde frosted de 30 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire.  ..
5.95 RON
Model: RC0658
Borcanul din sticlă verde frosted de 50 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire.  ..
6.95 RON
Model: RC0660
Borcanul din sticlă verde frosted de 15 ml este un recipient elegant potrivit pentru o varietate mare de compoziții cosmetice sau de îngrijire.  ..
4.95 RON
Model: RC0655
Cilindrică, ușor de utilizat, cu un design fin și elegant, cutia din aluminiu cu volumul de 50 ml este un recipient ce protejează preparatele dvs..
4.25 RON
Sticla cilindrică pentru parfum de masina, 5 ml Sticla cilindrică pentru parfum de masina, 5 ml
Nou În curând
Model: RC0656
Acest recipient este conceput special pentru parfumurile de maşină: atât pe bază de alcool cât şi uleiuri, pentru diversele odorizante auto. Capacul ..
2.55 RON
Model: RC0157
Recipientul roll-on ambra (brun) din sticlă groasă cu volumul de 10 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este reîn..
4.00 RON
Model: RC0105
Acest recipient din sticlă este potrivit pentru mostrele sau eșantioanele de parfum pe bază de alcool sau ulei sau pentru uleiuri esențiale sau diferi..
0.90 RON
Model: RC0048
Această cutie din PET transparent este potrivită pentru o diversitate mare de produse cosmetice' si de îngrijire: creme alifii balsamur..
2.95 RON
Model: RC0438
Recipient mic  din plastic transparent cu volumul nominal de 3 ml Este un recipient potrivit pentru următoarele tipuri de preparate/co..
0.95 RON
Model: RC0136
Recipientul tip roll-on ambra (brun) din sticlă subțire cu volumul de 5 ml este un recipient practic și foarte ușor de folosit.  Este ..
2.90 RON
Model: RC0119
Recipient mic din plastic transparent cu volumul nominal de 5 ml. Este un recipient potrivit pentru următoarele tipuri de preparate/compozi..
1.20 RON
Model: RC0199
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 10 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în..
3.00 RON
Model: RC0391
Acest recipient este conceput special pentru parfumurile de maşină: atât pe bază de alcool cât şi uleiuri, diverse odorizante auto. Capacul recipient..
2.85 RON
Model: RC0204
Acest recipient din sticlă ambra (brună) cu volumul de 30 ml este potrivit pentru păstrarea preparatelor cosmetice şi a celor de aromaterapie, în spec..
3.90 RON
Model: RC0117
Acest tub cilindric din plastic transparent, cu volumul nominal de 5 ml, este destinat acelor compoziții solide cu aplicare locală. Este un recipient..
1.90 RON
27 Jan Recipiente din plastic HDPE
Admin 0 2844
Plasticul HDPE este un tip de termoplastic fabricat din polietilenă de înaltă densitate. Se obține printr-un proces numit turnare prin injecție. Acest proces permite crearea de produse cu un design foarte practic, dar și atrăgător. Azi, recipientele,..
12 Jan Alegerea recipientului cosmetic potrivit
Admin 0 2524
Recipientul cosmetic reprezintă un element cheie pentru industria frumuseții și cea de parfumerie. Rolul primordial al acestuia este acela de a proteja eficient conținutul produsului și de a-i conferi acestuia siguranță pe timpul depozitării și al tr..
11 Jan Roll-on-ul: 10 motive pentru folosirea acestui tip de recipient
Admin 0 3931
Recipientul din sticlă tip roll-on este un recipient tot mai des folosit pentru păstrarea și aplicarea pe piele a diverselor compoziții de aromaterapie, cosmetice sau de îngrijire.  10 motive pentru folosirea acestui tip de recipient: 1. Este un prod..
12 Jan Difuzarea uleiurilor esentiale
Admin 0 23528
Difuzarea uleiurilor esentiale     Difuzarea uleiurilor esențiale reprezintă una dintre cele mai bune și mai la îndemână metode de a profita de toate beneficiile acestora. Biochimic, uleiurile esențiale se vor răspândi în corp prin arborele res..
22 Oct Despre Aromaterapie
Admin 0 5588
Despre Aromaterapie           Aromaterapia înseamnă folosirea uleiurilor esențiale pure în scopuri preventive, curative sau de wellness.     Scopul terapeutic presupune prevenirea sau tratarea unui simptom fizic sau psiho-emoțional, iar s..
22 Oct Despre Cosmetice
Admin 0 4670
  Despre Cosmetice   Industria cosmetică este o industrie pe scară largă în întreaga lume. Însă, în ciuda progreselor tehnologice din ultima vreme, termenul de “cosmetice naturale” câştigă tot mai mult teren şi acest lucru se datorează faptului..
30 May Viitorul în ingrijirea pielii: Descoperirea care ar putea elimina ridurile și țesuturile cicatrizate
Admin 0 5899
Viitorul în ingrijirea pielii: Descoperirea care ar putea elimina ridurile și țesuturile cicatrizate   Cea mai recentă descoperire făcută de către o echipă de oameni de știință de la Universitatea din Pennsylvania ar putea elimina imbătrânirea și c..
30 May Festivalul recoltei: Oamenii de știință finlandezi urmează să extragă pigmenți naturali din frunzele de toamnă
Admin 0 5525
Festivalul recoltei: Oamenii de știință finlandezi urmează să extragă pigmenți naturali din frunzele de toamnă     Oamenii de știință de la VTT(Centrul de Cercetări Tehnice) din Finlanda au descoperit o nouă sursă de pigmenți naturali, potrivit ..
30 May Malaezia e pe cale de a deveni piața de top din Asia pentru produse cosmetice Japoneze
Admin 0 5079
Malaezia e pe cale de a deveni piața de top din Asia pentru produse cosmetice Japoneze     Potrivit unui anunț publicat de către Bangkok Post, Malaezia e pe punctul de a deveni lider al pieței de produse cosmetice Japoneze în Asia.   Țara este..
30 May Noile studii stiințifice creează un potențial pentru formulări de produse cosmetice personalizate
Admin 1 4748
Noile studii stiințifice creează un potențial pentru formulări de produse cosmetice personalizate   Un nou studiu lipidemic publicat în “Rapoarte Științifice” a arătat că o variație inter-individuală ridicată a profilului lipidic al fiecărei pers..
30 May Laboratorul Central din Dubai lansează o nouă metodă de testare a cosmeticelor „Halal”
Admin 0 4412
Laboratorul Central din Dubai lansează o nouă metodă de testare a cosmeticelor „Halal” Laboratorul Central Dubai (DCL) a lansat un nou sistem cu ajutorul căruia să verifice autenticitatea produselor cosmetice și a produselor de ingrijire personală..
30 May Noua Zeelandă urmează să interzică microparticulele abrazive
Admin 0 4904
Noua Zeelandă urmează să interzică microparticulele abrazive     Noua Zeelandă va interzice vânzarea de produse cosmetice care conțin microparticule din Iulie 2018, potrivit unui raport publicat de către „New Zealand Herald.” Ministrul Mediului..
Afisare 1 - 12 din 29 (3 pagini)