Termeni și Condiții

1. Introducere


Navigarea pe acest site şi plasarea unei comenzi reprezintă acordul dvs. implicit cu termenii şi condițiile detaliate în paragrafele următoare. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment site-ului nostru și termenilor și condițiilor fără nici o altă notificare prealabilă. Prin acceptarea termenilor și condițiilor, sunteți de acord să le respectați în versiunea publicată pe site-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastră.


2. Utilizarea site-ului


Întregul conținut al site-ului recipientecosmetice.ro (text,imagini, elemente grafice) este proprietatea RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL. Folosirea conținutului acestuia fără acordul RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL sau al proprietarilor de drept este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare. Dreptul de acrea o legătură web-link către site se poate realiza doar prin acordul nostru în scris. Prin imaginile și informațiile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro, încercăm să redăm cât mai fidel imaginile și caracteristicile fiecărui produs în parte. Înainte de expediere, toate produsele sunt verificate, astfel nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate și nu putem fi trași la răspundere pentru eventualele pagube apărute în urma manipulării defectuoase sau a folosirii produselor de către client în alte scopuri decât cele sugerate pe site. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute pe site-ul recipientecosmetice.ro, dar ne străduim să actualizăm şi să corectăm în permanentă informațiile prezentate.


3. Documente contractuale


Prin înregistrarea unei comenzi pe site sau prin transmiterea unei comenzi telefonice sau prin e-mail, sunteți de acord cu una dintre formele de comunicare, telefonice sau prin e-mail, necesare derulării activității sau operațiunii comerciale. Ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comandă pe motive justificate, cu înștiințare prealabilă. Factura constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislației în vigoare. Contractul de vânzare-cumpărare se consideră a fi încheiat în momentul în care comanda este plătită integral și primită de către cumpărător.


4. Preţuri


Prețurile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro sunt actualizate la zi și sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA. Prețurile nu includ taxa de transport. Taxa de transport este de 16.00 RON pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afișate pe site, fără vreo notificare prealabilă către client. Nu percepem niciun fel de taxă suplimentară.


5. Plasarea comenzilor


Valoarea minimă a comenzii este de 25 lei (RON), TVA inclus,fără taxa de transport. Comenzile pot fi efectuate: online pe site-ul nostru înregistrandu-vă si creându-vă un cont de utilizator prin email la adresa: contact@recipientecosmetice.ro telefonic sunând la numărul: 0730 575 557 Indiferent de metoda de realizare a comenzii: telefonic, prin email sau online, vă rugăm să ne transmiteți toate informațiile necesare procesării şi livrării comenzii în cele mai bune condiții: pentru persoane fizice: nume/prenume, adresa de livrare(completă), număr de telefon mobil valabil.pentru persoane juridice: denumirea firmei, datele de identificare ale acesteia, adresa de facturare, adresa de livrare (completă),persoană de contact, număr de telefon mobil valabil.RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților. Pentru produsele lipsă din stoc nu se pot plasa comenzi în timp real. Cumpărătorul (persoană fizică sau persoană juridică care își face un cont pe site-ul recipientecosmetice.ro și plasează o comandă) este notificat în cazul în care un produs devine disponibil la comandă. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare cumpărătorul nu poate fi contactat telefonic sau nu dă niciun răspuns cu privire la notificarea primită, comanda va fi expediată ca atare.Produsul lipsă va trebui comandat din nou, vânzătorul (recipientecosmetice.ro)nu îl va expedia ulterior în mod automat. Orice modificare la comanda plasată, vă rugăm să ne-o transmiteți prin email in maximum 2 ore de la lansarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru până la ora 10.00 din următoarea zi lucrătoare. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Pentru motive justificate, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul clienților în vederea efectuării unei comenzi sau la unele din molalitățile de plată/livrare, inclusiv de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității clientului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL.


6. Modalităţi de plată


6.1 Pentru România


a) ramburs la primirea coletului

b) transfer bancar în contul RO10BTRLRONCRT0255196001, în aces tcaz coletele vor fi expediate după confirmarea sumei în contul nostru bancar.

c) PayPal, la plata in valuta.

d) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră in pagina securizata a procesatorului de plați.Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant."3-D Secure" asigura în primul rând ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plați, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


6.2 Pentru extern


Plata pentru comenzile externe, indiferent de valoarea acestora,se poate realiza doar anticipat: a) PayPal b) Transfer bancar în contul RO57BTRLEURCRT0255196001, în acest caz coletele vor fi expediate după confirmarea sumei in contul nostru bancar. c) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră in pagina securizata a procesatorului de plati.Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant."3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.Important de stiut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


7. Expedierea și livrarea comenzilor


Termenul de expediere al produselor comandate pe site-ul recipientecosmetice.ro este de maxim 4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii și confirmarea acesteia (pentru Romania) și 5-10 zile lucrătoare pentru comenzile externe. Livrarea comenzilor se realizează prin intermediul firmei de curierat rapid GLS România. Livrarea comenzilor externe se realizează prin intermediul Poștei Române. Taxa de transport în România este de 16.00 RON pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului. Taxa de transport pentru comenzi externe este variabila și depinde de adresa de expediere. Costul de transport se va reflecta pe pagina de validare, în timpul procesului de finalizare a comenzii. Coletele ajung la destinație, în România, în 24-48 de ore de la expediere. In afara României, comenzile au termenul de livrare între 5 și 10 zile lucrătoare după plasarea comenzii și confirmarea ei.Livrările se efectuează în cursul săptămânii de luni până vineri, intre orele 9.00-17.00. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată,reprezentatul firmei de curierat va reveni încă o dată, după contactarea în prealabil, după care comanda va fi returnată la sediul nostru, clientul urmând să suporte costuri de transport duble, indiferent de valoarea produselor comandate, la o comandă ulterioară. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL care includ: incendii, explozii, inundații,epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, acte de terorism, proteste sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Pentru comenzile externe, expedierea se realizează după confirmarea sumelor în contul nostru. Fiecare client extern va fi înștiințat prin e-mail privind data expedierii coletului iar, la cerere, și informația necesară urmăririi în orice moment a expediției (AWB colet și pagina web de urmărire).


8. Dreptul la retragere / Politica de returnare


Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică. În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intrați în posesia fizică a produsului/produselor. Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, nedeteriorat, nefolosit. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului,folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scris pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro. Produsele returnate vor fi însoțite de către o copie după factura de cumpărare și dovada plății/chitanța.Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14(patrusprezece) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.


9. Reclamații


Orice fel de reclamație: primirea altor produse decât cele comandate, lipsuri din colet, erori de facturare, vă rugăm să ni le transmiteți în scris pe adresa de email contact@recipientecosmetice.ro in maxim 3 zile dela primirea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite după această perioadă. Reclamațiile vor fi însoțite de următoarelor detalii: numărul facturii și al comenziiobiectul/motivul reclamațieipropunerea dvs. pentru soluționarea reclamației


10. Prelucrarea datelor cu caracter personal


RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL este înregistrată în Registrul de Evidenţă aPrelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 0005298. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date,modificată şi completată, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont şi/sau de comandă, cumpărătorul declară şi acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN, şi îşi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat temporar de către RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN şi colaboratorii acestuia pentru desfășurarea activității comerciale de promovare a bunurilor şi serviciilor, de marketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor. Prin citirea acestui document: Termeni și Condiții aţi luat la cunoștința faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale şi să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi trimisă pe adresa contact@recipientecosmetice.ro sau la adresa sediului firmei RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN specificată pe site. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL poate furniza datele utilizatorului şi/sau cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţii de parteneriat, după cum urmează: firma de curierat și transport, servicii de plată/bancare, furnizori de servicii de marketing.


11. Copyright, drepturi de proprietate


Întregul conţinut al site-ulu recipientecosmetice.ro este proprietatea a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL şi este protejat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Preluare parțială sau totală a oricărui element regăsit pe site-ul recipientecosmetice.ro: poze, text, logo,imagini, fără acordul prealabil in scris a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL se pedepsește conform legilor in vigoare. Copierea, distribuirea, transferul, utilizarea,reproducerea sau afișarea conținutului de pe site, sunt posibile doar cu acordul scris expres a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL.


12. Dispoziții finale


Toate declarațiile cu privire la produsele regăsite pe site-ulrecipientecosmetice.ro sunt informații generale, corecte şi complete in limita cunoștințelor noastre. În cazul în care clienții noștri, indiferent de statusul lor: persoane fizice sau persoane juridice, utilizează produsele regăsite pe site-ul nostru pentru uz profesional/producţie, aceştia sunt singurii responsabili pentru respectarea tuturor legilor şi regulamentelor în vigoare.În aceste situații recomandăm achiziționarea pentru început a unui număr limitat de produse, pentru realizarea testelor. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL îsi rezervă dreptul de a-şi selecta clienții şi de ale refuza colaborarea cu acei clienți ce manifestă comportament şi limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificare cu privire la aceste prevederi precum şi alte modificari asupra structurii şi conținutului site-ului www.recipientecosmetice.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă catre utilizatori în acest sens.


13. Cookie-uri


Cookie-urile și modul în care acestea vă ajută


Site-ul nostru utilizează cookie-uri, așa cum fac aproape toate site-urile web, pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computerul dvs. sau pe telefonul dvs. mobil atunci când navigați pe site-uri web

Cookie-urile noastre ne ajută sa:

 • Facă ca site-ul nostru să funcționeze așa cum v-ați aștepta
 • Amintească setările în timpul vizitelor și între vizite
 • Oferă servicii / conținut gratuite (grație publicității)
 • Îmbunătățesc viteza / securitatea site-ului
 • Permit să partajați pagini cu rețele sociale precum Facebook
 • Personalizarea site-ului pentru a vă ajuta să obțineți mai rapid ceea ce vă trebuie
 • Facem marketingul mai eficient (în cele din urmă ne ajută să oferim serviciul pe care îl facem la prețul pe care îl oferim)

Nu folosim cookie-uri pentru:

 • Colectare de informații personale de identificare (fără permisiunea dvs. expresă)
 • Colectare de informații sensibile (fără permisiunea dvs. expresă)
 • Comisioane pentru vânzări

Mai jos puteți afla mai multe despre toate cookie-urile utilizate

Acordarea permisiunii de utilizare a modulelor cookie

Dacă setările software-ului pe care îl utilizați pentru a vizualiza acest site (browserul dvs.) sunt ajustate pentru a accepta cookie-urile pe care le folosim și pentru utilizarea continuă a site-ului nostru, înseamnă că acceptati folosirea acestora. Dacă doriți să eliminați sau să nu utilizați cookie-urile de pe site-ul nostru, puteți învăța cum să faceți acest lucru mai jos, dar acest lucru va însemna probabil că site-ul nostru nu va funcționa așa cum v-ați aștepta.


Mai multe despre cookie-urile noastre


Cookie-uri pentru funcții de site web


Cookie-urile noastre proprii

Noi folosim cookie-uri pentru a face ca site-ul nostru să funcționeze, inclusiv:

 • Efectuarea coșului nostru de cumpărături și a serviciului de checkout
 • Determinarea dacă sunteți conectat sau nu
 • Amintirea setărilor dvs. de căutare
 • Amintirea acceptării termenilor și condițiile noastre
 • Vă arată ce pagini ați vizitat recent
 • Vă permit să adăugați comentarii pe site-ul nostru
 • Adaptarea conținutului la nevoile dvs.
 • Amintindu-și dacă v-am pus deja anumite întrebări (de exemplu, dacă ați refuzat să utilizați aplicația noastră sau să participați la sondajul nostru)

Nu există nici o modalitate de a împiedica setarea acestor cookie-uri în afară de a nu utiliza site-ul nostru.


Funcții parte terță

Site-ul nostru, la fel ca majoritatea site-urilor web, include funcționalități oferite de terți. Un exemplu comun este un videoclip YouTube încorporat. 

  Dezactivarea acestor cookie-uri probabil va întrerupe funcțiile oferite de aceste terțe părți


  Cookie-urile pentru site-urile sociale

   Implicațiile legate de confidențialitate în acest sens vor varia de la o rețea socială la alta și vor depinde de setările de confidențialitate pe care le-ați ales în aceste rețele.


   Cookie-urile statisticii vizitatorilor

   Utilizăm cookie-uri pentru a compila statisticile vizitatorilor, cum ar fi câte persoane au vizitat site-ul nostru, ce tip de tehnologie utilizează (de exemplu, Mac sau Windows care ajută la identificarea momentului în care site-ul nostru nu funcționează așa cum ar trebui pentru anumite tehnologii) , cât timp petrec pe site, la ce pagină se uită etc. Aceasta ne ajută să îmbunătățim continuu site-ul nostru. Aceste programe numite "analitice" ne indică și modul în care oamenii au ajuns la acest site (de exemplu, dintr-un motor de căutare) și dacă au fost aici înainte de a ne ajuta să punem mai mulți bani în dezvoltarea serviciilor pentru dvs..


    Cookie-urile publicitare

    Cookie-urile sunt utilizate pe scară largă în publicitatea online. Nici noi, nici agenții de publicitate sau partenerii noștri de publicitate nu pot obține informații de identificare personală din aceste module cookie. Lucrăm numai cu parteneri de publicitate care lucrează la standardele de confidențialitate acceptate, cum ar fi http://www.youronlinechoices.com/uk/iab-good-practice-principles

    Puteți afla mai multe despre publicitatea online la http://www.youronlinechoices.com. Puteți să renunțați la aproape toate cookie-urile de publicitate de la http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices, deși am prefera să nu faceți publicitate în ultimă instanță pentru a păstra o mare parte a internetului gratuit. Este, de asemenea, de remarcat faptul că renunțarea la cookie-urile de publicitate nu înseamnă că nu veți vedea anunțuri, ci pur și simplu că nu vă vor mai fi adaptate.

     Banner Adverts

     Finanțăm site-ul nostru prin afișarea de anunțuri pe măsură ce navigați pe site-ul nostru. Aceste anunțuri sunt de obicei gestionate de un partener specializat în furnizarea de anunțuri pentru mai multe site-uri. Invariabil, acești parteneri plasează cookie-uri pentru a colecta date anonime despre site-urile pe care le vizitezi, astfel încât să poată personaliza anunțurile pentru tine, să se asigure că nu vezi prea des aceleași anunțuri și, în cele din urmă, să raportezi agenților de publicitate despre ce anunțuri funcționează. 

      Cookie-urile de remarketing

      Este posibil să observați că, uneori, după ce ați vizitat un site, veți vedea un număr crescut de anunțuri de pe site-ul pe care l-ați vizitat. Acest lucru se datorează faptului că agenții de publicitate, inclusiv noi înșine, plătim pentru aceste anunțuri. Tehnologia care face acest lucru este posibilă prin intermediul cookie-urilor și, prin urmare, ne permite sa putem plasa un așa-numit "cookie de remarketing" în timpul vizitei. Utilizăm aceste anunțuri pentru a vă oferi oferte speciale, pentru a vă încuraja să reveniți pe site-ul nostru. Nu vă faceți griji că nu suntem capabili să vă contactăm în mod proactiv, deoarece întregul proces este în întregime anonim. Puteți renunța la aceste cookie-uri în orice moment, așa cum este explicat mai sus.

       Dezactivarea cookie-urilor

       De obicei, puteți opri dezactivarea cookie-urilor, ajustând setările browserului dvs. pentru a nu mai accepta cookie-urile (Aflați cum aici ). Cu toate acestea, acest lucru va limita probabil funcționalitatea site-urilor noastre și a unei mari părți din site-urile lumii, deoarece cookie-urile reprezintă o parte standard a celor mai moderne site-uri web

       Este posibil sa controlati prezenta cookie-urilor cu așa-numitele "spyware". În loc să deconectați cookie-urile din browser, este posibil ca un program anti-spyware să atingă același obiectiv prin ștergerea automată a cookie-urilor considerate a fi invazive. Aflați mai multe despre gestionarea cookie-urilor cu software antispyware .