Termeni și Condiții

1. Introducere

 

Navigarea pe acest site şi plasarea unei comenzi reprezintă acordul dvs. implicit cu termenii şi condițiile detaliate în paragrafele următoare.

 

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment site-ului nostru și termenilor și condițiilor fără nici o altă notificare prealabilă. Prin acceptarea termenilor și condițiilor, sunteți de acord să le respectați în versiunea publicată pe site-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastră.

 

 

 

2. Utilizarea site-ului

 

Întregul conținut al site-ului recipientecosmetice.ro (text,imagini, elemente grafice) este proprietatea RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL. Folosirea conținutului acestuia fără acordul RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL sau al proprietarilor de drept este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare. Dreptul de acrea o legătură web-link către site se poate realiza doar prin acordul nostru în scris.

 

Prin imaginile și informațiile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro, încercăm să redăm cât mai fidel imaginile și caracteristicile fiecărui produs în parte. Înainte de expediere, toate produsele sunt verificate, astfel nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate și nu putem fi trași la răspundere pentru eventualele pagube apărute în urma manipulării defectuoase sau a folosirii produselor de către client în alte scopuri decât cele sugerate pe site.

 

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute pe site-ul recipientecosmetice.ro, dar ne străduim să actualizăm şi să corectăm în permanentă informațiile prezentate.

 

 

 

3. Documente contractuale

 

Prin înregistrarea unei comenzi pe site sau prin transmiterea unei comenzi telefonice sau prin e-mail, sunteți de acord cu una dintre formele de comunicare, telefonice sau prin e-mail, necesare derulării activității sau operațiunii comerciale. Ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comandă pe motive justificate, cu înștiințare prealabilă.

 

Factura constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislației în vigoare. Contractul de vânzare-cumpărare se consideră a fi încheiat în momentul în care comanda este plătită integral și primită de către cumpărător.

 

 

 

4. Preţuri

 

Prețurile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro sunt actualizate la zi și sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

 

Prețurile nu includ taxa de transport. Taxa de transport este de 16.00 RON pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afișate pe site, fără vreo notificare prealabilă către client. Nu percepem niciun fel de taxă suplimentară.

 

 

 

5. Plasarea comenzilor

 

Valoarea minimă a comenzii este de 25 lei (RON), TVA inclus,fără taxa de transport. Comenzile pot fi efectuate:

 

 • online pe site-ul nostru înregistrandu-vă si creându-vă un contde utilizator
 • prin email la adresa: contact@recipientecosmetice.ro
 • telefonic sunând la numărul: 0730 575 557

Indiferent de metoda de realizare a comenzii: telefonic, prin email sau online, vă rugăm să ne transmiteți toate informațiile necesare procesării şi livrării comenzii în cele mai bune condiții:

 

 • pentru persoane fizice: nume/prenume, adresa de livrare(completă), număr de telefon mobil valabil.
 • pentru persoane juridice: denumirea firmei, datele de identificare ale acesteia, adresa de facturare, adresa de livrare (completă),persoană de contact, număr de telefon mobil valabil.

RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

 

Pentru produsele lipsă din stoc nu se pot plasa comenzi în timp real. Cumpărătorul (persoană fizică sau persoană juridică care își face un cont pe site-ul recipientecosmetice.ro și plasează o comandă) este notificat în cazul în care un produs devine disponibil la comandă. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare cumpărătorul nu poate fi contactat telefonic sau nu dă niciun răspuns cu privire la notificarea primită, comanda va fi expediată ca atare.Produsul lipsă va trebui comandat din nou, vânzătorul (recipientecosmetice.ro)nu îl va expedia ulterior în mod automat.

 

Orice modificare la comanda plasată, vă rugăm să ne-o transmiteți prin email in maximum 2 ore de la lansarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru până la ora 10.00 din următoarea zi lucrătoare.

 

RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Pentru motive justificate, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul clienților în vederea efectuării unei comenzi sau la unele din molalitățile de plată/livrare, inclusiv de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității clientului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN  SRL.

 

 

 

6. Modalităţi de plată

 

6.1 Pentru România

 

a) ramburs la primirea coletului

 

b) transfer bancar în contul RO10BTRLRONCRT0255196001, în aces tcaz coletele vor fi expediate după confirmarea sumei în contul nostru bancar.

 

c) PayPal, la plata in valuta.

 

d) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră in pagina securizata a procesatorului de plați.

 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigura în primul rând ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plați, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

 

6.2 Pentru extern

 

Plata pentru comenzile externe, indiferent de valoarea acestora,se poate realiza doar anticipat:

 

a) PayPal

 

b) Transfer bancar în contul RO57BTRLEURCRT0255196001, în acest caz coletele vor fi expediate după confirmarea sumei in contul nostru bancar.

 

c) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

 

7. Expedierea și livrarea comenzilor

 

Termenul de expediere al produselor comandate pe site-ul recipientecosmetice.ro este de maxim 4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii și confirmarea acesteia (pentru Romania) și 5-10 zile lucrătoare pentru comenzile externe.

 

Livrarea comenzilor se realizează prin intermediul firmei de curierat rapid GLS România. Livrarea comenzilor externe se realizează prin intermediul Poștei Române.

 

Taxa de transport în România este de 16.00 RON pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului. Taxa de transport pentru comenzi externe este variabila și depinde de adresa de expediere. Costul de transport se va reflecta pe pagina de validare, în timpul procesului de finalizare a comenzii.

 

Coletele ajung la destinație, în România, în 24-48 de ore de la expediere. In afara României, comenzile au termenul de livrare între 5 și 10 zile lucrătoare după plasarea comenzii și confirmarea ei.Livrările se efectuează în cursul săptămânii de luni până vineri, intre orele 9.00-17.00.

 

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată,reprezentatul firmei de curierat va reveni încă o dată, după contactarea în prealabil, după care comanda va fi returnată la sediul nostru, clientul urmând să suporte costuri de transport duble, indiferent de valoarea produselor comandate, la o comandă ulterioară.

 

RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL care includ: incendii, explozii, inundații,epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, acte de terorism, proteste sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

 

Pentru comenzile externe, expedierea se realizează după confirmarea sumelor în contul nostru. Fiecare client extern va fi înștiințat prin e-mail privind data expedierii coletului iar, la cerere, și informația necesară urmăririi în orice moment a expediției (AWB colet și pagina web de urmărire).

 

 

 

8. Dreptul la retragere / Politica de returnare

 

Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică.

 

În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intrați în posesia fizică a produsului/produselor. Produsul returnat trebuie să fie în stare bună, nedeteriorat, nefolosit.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului,folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

 

Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scris pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro. Produsele returnate vor fi însoțite de către o copie după factura de cumpărare și dovada plății/chitanța.Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14(patrusprezece) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

 

 

 

9. Reclamații

 

Orice fel de reclamație: primirea altor produse decât cele comandate, lipsuri din colet, erori de facturare, vă rugăm să ni le transmiteți în scris pe adresa de email contact@recipientecosmetice.ro in maxim 3 zile dela primirea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite după această perioadă.

 

Reclamațiile vor fi însoțite de următoarelor detalii:

 

 • numărul facturii și al comenzii
 • obiectul/motivul reclamației
 • propunerea dvs. pentru soluționarea reclamației

 

 

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL este înregistrată în Registrul de Evidenţă aPrelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 0005298. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date,modificată şi completată, RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont şi/sau de comandă, cumpărătorul declară şi acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN, şi îşi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat temporar de către RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN şi colaboratorii acestuia pentru desfășurarea activității comerciale de promovare a bunurilor şi serviciilor, de marketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor. Prin citirea acestui document: Termeni și Condiții aţi luat la cunoștința faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale şi să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi trimisă pe adresa contact@recipientecosmetice.ro sau la adresa sediului firmei RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN specificată pe site. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL poate furniza datele utilizatorului şi/sau cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţii de parteneriat, după cum urmează: firma de curierat și transport, servicii de plată/bancare, furnizori de servicii de marketing.

 

 

 

11. Copyright, drepturi de proprietate

 

Întregul conţinut al site-ulu recipientecosmetice.ro este proprietatea a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL şi este protejat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Preluare parțială sau totală a oricărui element regăsit pe site-ul recipientecosmetice.ro: poze, text, logo,imagini, fără acordul prealabil in scris a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL se pedepsește conform legilor in vigoare. Copierea, distribuirea, transferul, utilizarea,reproducerea sau afișarea conținutului de pe site, sunt posibile doar cu acordul scris expres a RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL.

 

 

 

12. Dispoziții finale

 

Toate declarațiile cu privire la produsele regăsite pe site-ulrecipientecosmetice.ro sunt informații generale, corecte şi complete in limita cunoștințelor noastre. În cazul în care clienții noștri, indiferent de statusul lor: persoane fizice sau persoane juridice, utilizează produsele regăsite pe site-ul nostru pentru uz profesional/producţie, aceştia sunt singurii responsabili pentru respectarea tuturor legilor şi regulamentelor în vigoare.În aceste situații recomandăm achiziționarea pentru început a unui număr limitat de produse, pentru realizarea testelor.

 

RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL îsi rezervă dreptul de a-şi selecta clienții şi de ale refuza colaborarea cu acei clienți ce manifestă comportament şi limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate. RECIPIENTE COSMETICE CRISTIAN SRL îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificare cu privire la aceste prevederi precum şi alte modificari asupra structurii şi conținutului site-ului www.recipientecosmetice.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă catre utilizatori în acest sens.

 

 

 

13. Cookie-uri

 

Site-ul www.recipientecosmetice.ro folosește cookie-uri. Un cookie este un fișier de dimensiuni reduse care conține litere și numere, care este stocat în computerul, terminalul mobil sau alte echipamente cu care accesați internetul. Când vizitați un site care folosește cookie-uri, site-ul ar putea cere browserului să plaseze unul sau mai multe cookie-uri care pot stoca și informații personale de identificare. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser și nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului.