1.   Introducere


Navigarea pe acest site şi plasarea unei comenzi reprezintă acordul dvs. implicit cu termenii şi condiţiile detaliate în paragrafele următoare. Aceşti termeni pot fi actualizaţi oricând de către reprezentanţii recipientecosmetice.ro, fără a avea obligaţia de a notifica în prealabil vreun client, vizitator sau utilizator.
Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru informaţiile incomplete sau eventualele erori apărute pe site-ul recipientecosmetice.ro, dar ne străduim să actualizăm şi să corectăm în permanenţă informaţiile prezentate.
Prin pozele şi informaţiile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro, încercăm să redăm cât mai fidel imaginea şi caracteristica fiecărui produs în parte. Înainte de expediere, toate produsele sunt verificate, astfel nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate şi nu putem fi traşi la răspundere pentru eventualele pagube apărute în urma manipulării defectuoase sau a folosirii produselor de către client în alte scopuri decât cele sugerate pe site.
Conform legislației în vigoare, factura constituie contract de vânzare-cumpărare. Contractul de vânzare-cumpărare se consideră a fi încheiat în momentul în care comanda este plătită integral şi primită de către cumpărător.
Produsele din gama KlarraCosmetics sunt produse cosmetice manufacturate în laboratoriul propriu din ingrediente 100% naturale. Acestea sunt testate dermatologic și beneficiază de toate analizele necesare punerii pe piață a produselor cosmetice. Fiecare comandă pentru produsele cosmetice KlarraCosmetics este procesată individual. Timpul de procesare și livrare poate varia între 3-5 zile. Comenzile pentru produsele KlarraCosmetics pot fi realizate direct pe site sau prin email: klarracosmetics@gmail.com. Pentru facturare/livrare avem nevoie de toate datele complete: nume și prenume, adresa de livrare/facturare, nr. de telefon mobil și adresă de email valabilă. Coletele se expediază exclusiv prin curierat rapid. În momentul în care produsele sunt pregatite pentru expediere, clienții vor fi anunțați prin email.

2. Preţuri


Preţurile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro sunt actualizate la zi şi sunt exprimate in lei (RON), fiind preţurile finale.
Preţurile nu includ taxa de transport. Taxa de transport este de 16.00 lei pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afișate pe site, fără vreo notificare prealabilă către client. Nu percepem niciun fel de taxă suplimentară.
 

3. Plasarea comenzilor


Valoarea minimă a comenzii este de 25 lei (RON), TVA inclus, fără taxa de transport.Comenzile pot fi efectuate:

- telefonic sunând la numărul: 0742 210 975 
- prin email la adresa: comenzi@recipientecosmetice.ro 
- online pe site-ul nostru înregistrandu-vă si creându-vă un cont de utilizator 

Indiferent de metoda de realizare a comenzii: telefonic, prin email sau online, vă rugăm să ne transmiteţi toate informaţiile necesare procesării şi livrării comenzii în cele mai bune condiţii: 

a) pentru persoane fizice: nume/prenume, adresa de livrare (completă), număr de telefon mobil valabil. 
b) pentru persoane juridice: denumirea firmei, datele de identificare ale acesteia, adresa de facturare, adresa de    livrare (completă), persoana de contact, număr de telefon mobil valabil. 

Confirmarea comenzilor se realizează prin email sau telefonic. Pentru produsele lipsă din stoc nu se pot efectua comenzi.Cumpărătorul (persoană fizică sau persoană juridică care își face un cont pe site-ul recipientecosmetice.ro și plasează o comandă) este notificat în cazul în care un produs devine disponibil la comandă. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare cumpărătorul nu poate fi contactat telefonic sau nu dă niciun răspuns cu privire la notificarea primită, comanda va fi expediată ca atare. Produsul lipsă va trebui comandat din nou, vânzătorul (recipientecosmetice.ro) nu îl va expedia ulterior în mod automat. 

4. Modificarea unei comenzi


Orice modificare la comanda plasată, vă rugăm să ne-o transmiteţi prin email in maximum 2 ore de la lansarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru până la ora 10.00 din următoarea zi lucrătoare.Modalităţi de plată 

a) ramburs la primirea coletului 
b) transfer bancar în contul RO10BTRLRONCRT0255196001, în acest caz coletele vor fi expediate în   momentul în care banii au intrat în contul nostru. 

5. Expedierea şi livrarea comenzilor


Termenul de expediere al produselor comandate pe site-ul recipientecosmetice.ro este de maxim 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii şi confirmarea acesteia.Livrarea comenzilor se realizează prin curierat rapid. Coletele ajung la destinaţie în 24-48 de ore de la expediere.Livrările se efectuează în cursul săptămânii de luni până vineri, intre orele 9.00-17.00. 

6. Dreptul la retragere/ Politica de returnare


Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică. 
În calitate de consumator aveţi dreptul să renunțați la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificaţi decizia de renunţare şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând cu  ziua în care intraţi in posesia fizică a produsului/produselor.  Produsul returnat trebuie să fie in stare bună, nedeteriorat, nefolosit. 
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, curierat rapid.Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scris pe adresa de email: contact@recipientecosmetice.roProdusele returnate vor fi insoţite de către o copie după factura de cumpărare si dovada plății/chitanța.Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (patrusprezece) zile de la data informării de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. 

7. Reclamații


Orice fel de reclamație: primirea altor produse decat cele comandate, lipsuri din colet, erori de facturare, vă rugăm să ni le transmiteți în scris pe adresa de email contact@recipientecosmetice.ro in maxim 3 zile  de la primirea coletului.  Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite după această perioadă.Reclamațiile vor fi însoţite de următoarelor detalii: 

- numărul facturii şi al comenzii
- obiectul/motivul reclamației 
- propunerea dvs. pentru soluționarea reclamației 

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal


Picelec  este înregistrată în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 0005298.Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Picelec are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.Prin completarea datelor în formularul de creare de cont şi/sau de comandă, cumpărătorul declară şi acceptă necondiţionat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Picelec, şi îşi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat temporar de către Picelec şi colaboratorii acestuia pentru desfăşurarea activităţii comerciale de promovare a bunurilor şi serviciilor, de marketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor.Prin citirea acestui document:Termeni și Condiții aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.Aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale şi să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi trimisă pe adresa contact@recipientecosmetice.ro sau la adresa sediuliu firmei Picelec specificată pe site.Picelec poate furniza datele utilizatorului şi/sau cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţii de parteneriat, după cum urmează: firma de curierat și transport, servicii de plată/bancare, furnizori de servicii de marketing.

9. Copyright, drepturi de proprietate


Întregul conţinut al site-ulu recipientecosmetice.ro este proprietatea a Picelec SRL şi este protejat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală. Preluare parțială sau totală a oricărui element regăsit pe site-ul recipientecosmetice.ro: poze, text, logo, imagini, fără acordul prealabil in scris a Picelec SRL se pedepsește conform legilor in vigoare.Copierea, distribuirea, transferul, utilizarea, reproducerea sau afișarea conținutului de pe site, sunt posibile doar cu acordul scris expres a Picelec SRL 

10. Dispoziții finale


Toate declarațiile cu privire la produsele regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro sunt informații generale, corecte şi complete in limita cunoștințelor noastre.În cazul în care clienții noștri, indiferent de statusul lor: persoane fizice sau persoane juridice, utilizează produsele regăsite pe site-ul nostru pentru uz profesional/producţie, aceştia sunt singurii responsabili pentru respectarea tuturor legilor şi regulamentelor în vigoare. În aceste situații recomandăm achiziționarea pentru început a unui număr limitat de produse, pentru realizarea testelor.SC Pielec SRL îsi rezervă dreptul de a-şi selecta clienții şi de a le refuza colaborarea cu acei clienți ce manifestă comportament şi limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.SC Picelec SRL îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificare cu privire la aceste prevederi precum şi alte modificari  asupra structurii şi conținutului site-ului www.recipientecosmetice.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă catre utilizatori în acest sens. 

11. Cookie-uri


Site-ul www.recipientecosmetice.ro folosește cookie-uri. Un cookie este un fișier de dimensiuni reduse care conține litere și numere, care este stocat în computerul, terminalul mobil sau alte echipamente cu care accesați internetul. Când vizitați un site care folosește cookie-uri, site-ul ar putea cere browserului să plaseze unul sau mai multe cookie-uri care pot stoca și informații personale de identificare. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser și nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului. Site-ul www.recipientecosmetice.ro folosește cookie-uri doar cu scopul de a îmbunătăți calitatea și performanța serviciilor oferite utilizatorilor și cumpărătorilor. Astfel, se permite site-ului să vă păstreze coșul de cumpărături, să vă păstreze logat pe site, să vă ofere posibilitatea de a păstra informația personalizată de dvs. Prin intermendiul browserului dvs. puteţi dezactiva și refuza primirea cookie-urilor, dar acest lucru poate face ca anumite site-uri sa devină dificil de navigat sau de folosit. Setările de modificare a cookie-urilor pot fi găsite la toate browserele moderne în următoarele locaţii: