1. Introducere

 

Navigarea pe acest site şi plasarea unei comenzi reprezintăacordul dvs. implicit cu termenii şi condiţiile detaliate în paragrafeleurmătoare.

 

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice momentsite-ului nostru și termenilor și condițiilor fără nici o altă notificareprealabilă. Prin acceptarea termenilor și condițiilor, sunteți de acord să lerespectați în versiunea publicată pe site-ul nostru la momentul viziteidumneavoastră.

 

 

 

2. Utilizarea site-ului

 

Întregul cconținut al site-ului recipientecosmetice.ro (text,imagini, elemente grafice) este proprietatea PICELEC SRL. Folosireaconținutului acestuia fără acordul PICELEC SRL sau al proprietarilor de drepteste strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare. Dreptul de acrea o legătură web-link către site se poate realiza doar prin acordul nostruîn scris.

 

Prin imaginile şi informaţiile regăsite pe site-ulrecipientecosmetice.ro, încercăm să redăm cât mai fidel imaginile şicaracteristicile fiecărui produs în parte. Înainte de expediere, toateprodusele sunt verificate, astfel nu ne asumăm niciun fel de responsabilitateşi nu putem fi traşi la răspundere pentru eventualele pagube apărute în urmamanipulării defectuoase sau a folosirii produselor de către client în altescopuri decât cele sugerate pe site.

 

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru informațiileincomplete sau eventualele erori apărute pe site-ul recipientecosmetice.ro, darne străduim să actualizăm şi să corectăm în permanenţă informațiile prezentate.

 

 

 

3. Documente contractuale

 

Prin înregistrarea unei comenzi pe site sau prin transmitereaunei comenzi telefonice sau prin e-mail, sunteți de acord cu una dintre formelede comunicare, telefonice sau prin e-mail, necesare derulării activității sauoperațiunii comerciale. Ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea bunurilordin comandă pe motive justificate, cu înștiințare prealabilă.

 

Factura constituie contract de vânzare-cumpărare conformlegislației în vigoare. Contractul de vânzare-cumpărare se consideră a fi încheiatîn momentul în care comanda este plătită integral şi primită de cătrecumpărător.

 

 

 

4. Preţuri

 

Preţurile regăsite pe site-ul recipientecosmetice.ro suntactualizate la zi şi sunt exprimate in lei (RON) și includ TVA.

 

Preţurile nu includ taxa de transport. Taxa de transport este de16.00 RON pentru orice localitate din România, indiferent de greutatea saudimensiunea coletului.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile de vânzare afișatepe site, fără vreo notificare prealabilă către client. Nu percepem niciun felde taxă suplimentară.

 

 

 

5. Plasarea comenzilor

 

Valoarea minimă a comenzii este de 25 lei (RON), TVA inclus,fără taxa de transport. Comenzile pot fi efectuate:

 

Indiferent de metoda de realizare a comenzii: telefonic, prinemail sau online, vă rugăm să ne transmiteţi toate informaţiile necesareprocesării şi livrării comenzii în cele mai bune condiţii:

 

PICELEC SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmareacomenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

 

Pentru produsele lipsă din stoc nu se pot plasa comenzi în timpreal. Cumpărătorul (persoană fizică sau persoană juridică care își face un contpe site-ul recipientecosmetice.ro și plasează o comandă) este notificat încazul în care un produs devine disponibil la comandă. Dacă în termen de 2 zilelucrătoare cumpărătorul nu poate fi contactat telefonic sau nu dă niciunrăspuns cu privire la notificarea primită, comanda va fi expediată ca atare.Produsul lipsă va trebui comandat din nou, vânzătorul (recipientecosmetice.ro)nu îl va expedia ulterior în mod automat.

 

Orice modificare la comanda plasată, vă rugăm să ne-otransmiteţi prin email in maximum 2 ore de la lansarea comenzii în timpul programuluide lucru sau oricând în afara programului de lucru până la ora 10.00 dinurmătoarea zi lucrătoare.

 

PICELEC SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Pentrumotive justificate, PICELEC SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesulclienților în vederea efectuării unei comenzi sau la unele din moalitățile deplată/livrare, inclusiv de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în careconsideră că în baza conduitei sau activității clientului pe site, acțiunileacestuia ar putea prejudicia în vreun fel PICELEC SRL.

 

 

 

6. Modalităţi de plată

 

6.1 Pentru România

 

a) ramburs la primirea coletului

 

b) transfer bancar în contul RO10BTRLRONCRT0255196001, în acestcaz coletele vor fi expediate după confirmarea sumei in contul nostru bancar.

 

c) PayPal, la plata in valuta.

 

d) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Important de stiut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

 

6.2 Pentru extern

 

Plata pentru comenzile externe, indiferent de valoarea acestora,se poate realiza doar anticipat:

 

a) PayPal

 

b) Transfer bancar în contul RO57BTRLEURCRT0255196001, în acestcaz coletele vor fi expediate după confirmarea sumei in contul nostru bancar.

 

c) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Important de stiut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

 

7. Expedierea şi livrarea comenzilor

 

Termenul de expediere al produselor comandate pe site-ulrecipientecosmetice.ro este de maxim 4 zile lucrătoare de la plasarea comenziiși confirmarea acesteia (pentru Romania) și 5-10 zile lucrătoare pentru comenzile externe.

 

Livrarea comenzilor se realizează prin intermediul firmei decurierat rapid GLS România. Livrarea comenzilor externe se realizează prinintermediul Poștei Române.

 

Taxa de transport în România este de 16.00 RON pentru oricelocalitate din România, indiferent de greutatea sau dimensiunea coletului. Taxade transport pentru comenzi externe este variabila și depinde de adresa deexpediere. Costul de transport se va reflecta pe pagina de validare, în timpulprocesului de finalizare a comenzii.

 

Coletele ajung la destinație, în România, în 24-48 de ore de laexpediere. In afara României, comenzile au termenul de livrare între 5 și 10zile lucrătoare după plasarea comenzii și confirmarea ei.Livrările seefectuează în cursul săptămânii de luni până vineri, intre orele 9.00-17.00.

 

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată,reprezentatul firmei de curierat va reveni încă o dată, după contactarea înprealabil, după care comanda va fi returnată la sediul nostru, clientul urmândsă suporte costuri de transport duble, indiferent de valoarea produselorcomandate, la o comandă ulterioară.

 

PICELEC SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anulezelivrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motiveindependente de PICELEC SRL care includ: incendii, explozii, inundații,epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, acte de terorism, proteste sau alteimpedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

 

Pentru comenzile externe, expedierea se realizează dupăconfirmarea sumelor în contul nostru. Fiecare client extern va fi înștiințatprin e-mail privind data expedierii coletului iar, la cerere, si informațianecesară urmăririi în orice moment a expediției (AWB colet și pagina web deurmărire).

 

 

 

8. Dreptul la retragere / Politica de returnare

 

Conform legislației în vigoare, retragerea din contract esteaplicabilă doar consumatorului persoană fizică.

 

În calitate de consumator aveți dreptul să renunțați laprodusele cumpărate, fără a fi nevoit să vă justificați decizia de renunțare şifără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intrați înposesia fizică a produsului/produselor. Produsul returnat trebuie să fie înstare bună, nedeteriorat, nefolosit.

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului,folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

 

Notificarea de returnare a produselor se va transmite în scrispe adresa de email: contact@recipientecosmetice.ro. Produsele returnate vor fiînsoțite de către o copie după factura de cumpărare și dovadaplății/chitanța.Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14(patrusprezece) zile de la data informării de către consumator asupra decizieisale de retragere din contract.

 

 

 

9. Reclamații

 

Orice fel de reclamație: primirea altor produse decât celecomandate, lipsuri din colet, erori de facturare, vă rugăm să ni le transmitețiîn scris pe adresa de email contact@recipientecosmetice.ro in maxim 3 zile dela primirea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiileprimite după această perioadă.

 

Reclamațiile vor fi însoţite de următoarelor detalii:

 

 

 

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

PICELEC SRL este înregistrată în Registrul de Evidenţă aPrelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 0005298. Conformcerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire laprelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date,modificată şi completată, PICELEC SRL are obligaţia de a administra în condiţiide siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care nile furnizaţi. Prin completarea datelor în formularul de creare de cont şi/saude comandă, cumpărătorul declară şi acceptă necondiţionat ca datele salepersonale să fie incluse în baza de date a Picelec, şi îşi dă acordul expres şineechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şiprelucrate nelimitat temporar de către Picelec şi colaboratorii acestuia pentrudesfăşurarea activităţii comerciale de promovare a bunurilor şi serviciilor, demarketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor. Prin citirea acestuidocument: Termeni și Condiții aţi luat la cunoştinţă faptul că vă suntgarantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptulde acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nufi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei în caz deîncălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţiapersoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberacirculaţie a acestor date.Aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelorpersonale şi să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestordrepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi trimisă pe adresacontact@recipientecosmetice.ro sau la adresa sediuliu firmei Picelecspecificată pe site. PICELEC SRL poate furniza datele utilizatorului şi/saucumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţiide parteneriat, după cum urmează: firma de curierat și transport, servicii deplată/bancare, furnizori de servicii de marketing.

 

 

 

11. Copyright, drepturi de proprietate

 

Întregul conţinut al site-ulu recipientecosmetice.ro esteproprietatea a PICELEC SRL şi este protejat de Legea drepturilor de autor şi delegile privind proprietatea intelectuală. Preluare parțială sau totală aoricărui element regăsit pe site-ul recipientecosmetice.ro: poze, text, logo,imagini, fără acordul prealabil in scris a PICELEC SRL se pedepsește conformlegilor in vigoare. Copierea, distribuirea, transferul, utilizarea,reproducerea sau afișarea conținutului de pe site, sunt posibile doar cu acordulscris expres a PICELEC SRL.

 

 

 

12. Dispoziții finale

 

Toate declarațiile cu privire la produsele regăsite pe site-ulrecipientecosmetice.ro sunt informații generale, corecte şi complete in limitacunoștințelor noastre. În cazul în care clienții noștri, indiferent de statusullor: persoane fizice sau persoane juridice, utilizează produsele regăsite pesite-ul nostru pentru uz profesional/producţie, aceştia sunt singuriiresponsabili pentru respectarea tuturor legilor şi regulamentelor în vigoare.În aceste situații recomandăm achiziționarea pentru început a unui numărlimitat de produse, pentru realizarea testelor.

 

PICELEC SRL îsi rezervă dreptul de a-şi selecta clienții şi de ale refuza colaborarea cu acei clienți ce manifestă comportament şi limbaj inadecvatsau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.PIICELEC SRL îşi rezervă dreptulde a putea efectua orice modificare cu privire la aceste prevederi precum şialte modificari asupra structurii şi conținutului site-uluiwww.recipientecosmetice.ro, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă catreutilizatori în acest sens.

 

 

 

13. Cookie-uri

 

Site-ul www.recipientecosmetice.ro folosește cookie-uri. Uncookie este un fișier de dimensiuni reduse care conține litere și numere, careeste stocat în computerul, terminalul mobil sau alte echipamente cu careaccesați internetul. Când vizitați un site care folosește cookie-uri, site-ular putea cere browserului să plaseze unul sau mai multe cookie-uri care potstoca și informații personale de identificare. Cookie-ul este instalat prinsolicitarea emisă de către un web-server unui browser și nu conține programesoftware, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe harddriverul utilizatorului.

 

Site-ul www.recipientecosmetice.ro folosește cookie-uri doar cuscopul de a îmbunătăți calitatea și performanța serviciilor oferiteutilizatorilor și cumpărătorilor. Astfel, se permite site-ului să vă păstrezecoșul de cumpărături, să vă păstreze logat pe site, să vă ofere posibilitateade a păstra informația personalizată de dvs. Prin intermendiul browserului dvs.puteţi dezactiva și refuza primirea cookie-urilor, dar acest lucru poate faceca anumite site-uri sa devină dificil de navigat sau de folosit. Setările demodificare a cookie-urilor pot fi găsite la toate browserele moderne înurmătoarele locaţii: